Miljenko Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Neslavan dan. Fudbal 0/1, NHL 1/3, NBA 0/5. Za fudbal se nisam ni nadao previse, no rekoh da ispratim. Blackhawkse odabrao pogresno. Hteo golove najpre, a odigrah fix. NBA nije mogao losije. Wade promasio 3 bacanja pred poluvreme, tu padoh za jedan poen. Ostalo i nije bilo blizu. Golden State dobio Pacerse, nakon poraza u Torontu, bah. Fudbal South Africa-Brazil bk2 BIH-Egypt w1 Romania-Argentina bk2 Germany-Chile 2+ Jedan oprezni tiket za danas, kvota 1.90. Dobro, probah i jedan sa gomilom parova, no to je vise za pracenje. NBA Denver-Dallas P>107.5 Charlotte-Indiana 2 Denver-Dallas H1(+7.5) Portland-Atlanta 1 Washington-Utah P>98.5 Portland-Atlanta P>106.5 Boston-Golden State P>99.5 Minnesota-New York P>104.5 Orlando-Houston P>102.5 Milwaukee-Sacramento P>102.5 Veceras odigrah nesto opreznije, samo jedan singl, uz tiket fikseva i 3 dabla. Denver standardno, ostalo za manji ulog. Kvote 1.85, 2.70, dablovi po 3.42. Par efikasnih timova prekinulo P> serije, pa je oprez neophodan. Golden State i Houston preskocio u fiksu, zbog teskih meceva od nocas. NHL Philadelphia-Washington 5+ Anaheim-Montreal w1 Washington na golove klasika. Ducksi kod kuce dominantni, Price nije na golu Canadiensa, Budaj ce ponovo startovati. Bolje da igram u singlu meceve MLB predsezone, tu imam najbolji procenat, obicno masim jedan mec na tiketu, a kvote su izmedju 1.65 i 1.95.
Otto Katz Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ode kuća, imanje... Za plakanje je koliko je malo talenta u ovom českom timu. Sad sve pare na Srbiju, ušteđevinu za penziju!
Feindouno Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Prijateljske Sve sto sam igrao u singlu sam odigrao i u sistemu 5/6... rezultat je: 1 won, 1 void, 4 lost
189- Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 zajebo me cape verde :( sad navijam da urugvaj ne pobedi da ne bude stative.
Zizou Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Indiana Washington Portland @2,24 i naravno :D NYK +8,5 @1,9 i ML @4,25
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Jebeni Njujork.Mislio sam da zategnem na Hjuston+Portland+Minesotu al' sve se plasim ovih idiota, ko zna kad ce da podivljaju onakvi nenormalni. Uzeo Hou -4.5 x Por -3.5 @ 1.91 Takodje mi se svidja specijal na WH, Lawson 22+ i pobjeda Denvera @ 5.5. Dao je 19 i 20 u 2 pobjede Denvera ove sezone ali tad su bili zivi i Andre Miller i Nate Robinson kao zamjene i otkidali mu po par minuta/poena... tako da ce sad dati vise. A za pobjedu, jebem li ga, nisu oni toliko losi i kao sto rekoh vidio sam neki napredak u igri cim se vratio. Svakako je glupo stavljati ovolike pare na tim koji ima 6 vezanih poraza al jebiga, glup sam ovih dana.
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 I da, izgleda Randolph ne igra tako da je Bruklin ok kec. I na Kingse mi je nesto prevelika kvota, te 2 sam odigrao u nekom megalomanskom sistemu 7/9
theanswer Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Kako uspem da pronađem te tenise na 1,15 tipa ovog Lorencija koji će da mi usere sjajan tiket,živ nisam da znam
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Jao kako mi je sjajno poceo ovaj sistem al jebace me Hjuston visestruko (tu ga imam -8). Sve ostale meceve pogadjam. edit: evo ako neko hoce da navija Totali su u Sarlotu i Portlandu. Edited March 6, 2014 by Feindouno
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Znaci trebalo je da padne 60 poena u 4/4 u Sarlotu da bih pao i tacno svaki sut upada, Al Jefferson daje trojke, jebem ti kosarku i under/over i ovo govedo drzi petorku do kraja, pa idite u pizdu materinu svi Edited March 6, 2014 by Feindouno
theanswer Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ja sam bio spreman kuću da stavim na over na Orlando Hjuston kad ono međutim.
Miljenko Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Prodjose nekako dva komada na poene(singl + dabl), nije lose(posebno ne nakon onog sinoc). Fix klasika, nikada nista od ove Indiane. Fei baksuz za over/under, 66 poena u poslednjoj cetvrtini.
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 66 poena dakle Naravno i Sikagou je podivljao tako da mi je sad maksimalan plus 50-ak evra a nudili su mi "cash out" nekih 200 negdje na pocetku 4/4 u Indijani kad je i Detroit vodio.Jbg, ovo mi je svakako bilo najblize dzekpotu od tih megalomanskih. Valja probati.
Feindouno Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Sad ocekujem pas-hepi Lawsona koji nece dati nijedan kos nakon 17 u prvoj cetvrtini. I po mogucnosti da izgube.
Recommended Posts