radar Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Dabl @1,97 Bellucci Dortmund Dabl @1,92 Dolgopolov Bayern Dabl @2,13 PartizanCZV
Feindouno Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 6/7 ovaj put stvarno. Kyrie over 23.5 (skocilo, potvrdjeno da ne igraju Miles, Varejao, Waiters)Durant over 30.5 Steph Curry over 25.5 Dallas -4.5 Charlotte +9 Sacramento MLPhoenix under 201 (nadam se da nece igrati ni AD ni Dragic, nema jos potvrde) dobitak tricavih 1734.6 evra.
Feindouno Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 irving u epizodi "razigraj debila" uzasan je i on i Cavsi u kompletu. Treba jedno 4-5 u trecoj i da ostane ovako gusto do kraja i ide to lagano. On je medju vodecima u ligi po poenima u 4/4, u prosloj je dao 15-ak. Mada vec vidim da ce se raspadati do kraja i zavrsiti sa 12
Feindouno Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 I mnogo bi lakse bilo da je ostao na 12 nego ovako... jebem ti Juto mater
zoki Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Porodični tiket :D Hull DNB 1 L'pool IIGG Arsenal p/k 2 Chelsea 2-3 Everton 2-3 kvota 30
Feindouno Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Naravno morali su i Lejkersi da sutiraju trojke 19/27 sinoc i daju milion poena u drugom poluvremenu.Kakvo vece
Miljenko Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Fudbal 2/2, NHL 0/2, NBA 3/4. Fudbal lagano. Mrtvi Buffalo vezao tri pobede. NBA dosao idealno, bar kada je o poenima rec. Za fix se i ne nerviram. Korektan plus. NHL nastavlja toplo-hladno seriju, San Jose oborio i prebacivacki. Fudbal Dortmund-Nurnberg 2+ Fulham-Chelsea w2 Stoke-Arsenal w2 Jagodina-Zvezda w2 Werder-Hamburger 2+ Partizan-Radnicki Nis bk1 Bayern-Schalke 2+ Southampton-Liverpool 3+ Fenerbahce-Genclerbirligi 3+ U. De Chile-U. Espanola 3+ Airdrie-Ayr 2+ Brechin-Arbroath 3+ Queen of South-Dumbarton 2+ Gateshead-Forest Green 3+ Luton-Alfreton 3+ Crawley-Peterborough 3+ Crewe-Swindon 3+ MK Dons-Sheffield Utd 3+ Wolves-Port Vale 3+ St. Etienne-Monaco X2 Roma-Inter 2+ Go Ahead Eagles-PSV 2+ Singlovi i prva dva tiketa za standardan ulog, ostalo ide u "oprezniju" grupu. Fener, Liverpool, Chile, kao i obicno. Englezi retko zakazu sa 3+ mecevima, obicno prodje bar jedan dabl. NBA Sacramento-Minnesota P>105.5 LA Clippers-New Orleans P>103.5 Philadelphia-Washington P>106.5 Houston-Detroit P>106.5 Houston-Detroit H1(-7.5) Memphis-Cleveland 1 Portland-Denver 1 LA Clippers-New Orleans H1(-8.5) Sacekacu jos sa Portlandom i poenima, no za fix mislim da nisu losi. Sacramento i Clippersi, kao dve potencijalno efikasne tekme. Philadelphia i Houston opreznije, granica mi ne uliva poverenje. Fix ko fix, nikada nisi siguran. NHL Boston-Washington w1 Los Angeles-Carolina w1 Chicago-Pittsburgh 5+ Edmonton-Calgary 5+ Dallas-Tampa 5+ Montreal-Toronto 5+ Dobro vece, pa lose, i tako u krug. Probao dva "najsigurnija" fiksa, videcemo. Prvi dabl overa za veci ulog, ipak je rec o ofanzivno jakim timovima.
Zizou Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Rodjo majstore. :) Juce sam stavio sitno na Noleta (kvota 4,2) i njega (kvota 9) da dobijaju 2:1 i doslo ovo drugo. Ispratio Irvinga sinoc, bio sam sto posto siguran da prolazi. Al' zato prosao treble OKC, Phoenix i Sacramento +10,5. Ovu trecu sam trazio dugo i rekoh Fei igra cistu dvojku, nema sanse da puknu preko 10.
Recommended Posts