Nesh Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Sad sam cekao X-2, a doslo X-X. Sve naopako. Nista, gotovi su danas...
Nesh Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Za 6666. post pripemili smo jedan lagani tiket. Sto bi se reklo, nema gde da pusti. :D
theanswer Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Lagana i očekivana propast juče. Srećan samo zato što se nisam zaletao.. Danas započeo karlingom na Šveđane,tačno ne znam kako su pobedili :D
Miljenko Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 (edited) Fudbal 3/3, NBA 1/4. Uz par kvota 1, fudbal prijatno iznenadio. NBA, smor vece. Fix je prosao, no to je najmanje bitan tiket. Poena je bilo u tragovima. Milwaukee je bio sumnjiv. Na Oklahoma-Miami, falio jedan kos. Golden State-Houston razocarali, revijom promasaja. Blagi minus, valjda da se ne opustim previse. Fudbal Dragovoljac-Dinamo Zagreb bk2 Monaco-Reims bk1 Schalke-Mainz 2+ A. Italiano-U. De Chile 3+ Lokeren-Anderlecht 2+ Canada-USA 5+ Dabl za nesto manji ulog, posto mi ZOI nesto ne idu od ruke. Hokej Sweden-Finland w1 Sweden jeste oslabljena, no posto imaju dobru odbranu, ocekujem ipak njihov prolaz u finale. Canada-USA povezah sa fudbalom, jer nisam imao ideju za fix. NBA Philadelphia-Dallas P>106.5 Phoenix-San Antonio P>104.5 Portland-Utah P>100.5 Philadelphia-Dallas w2 Toronto-Cleveland w1 Portland-Utah w1 Toronto-Cleveland P>97.5 LA Lakers-Boston P>100.5 Philadelphia igra dosta efikasnije kod kuce. San Antonio, bez obzira na sastav, igra sa puno poena. Portland u seriji losih meceva, mogao bi da se probudi protiv slabasnog protivnika. Tiket fikseva i dabl overa, opreznije. Toronto cesto ide u over, narocito kada je granica ovako niska. Lakersi su sumnjivi, no rezervna varijanta Pistonsi su u rasulu, te probah ovu kombinaciju. Edited February 21, 2014 by Miljenko
levi Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Prvo polufinale hokeja uspešno završeno, 0-5 golova, prva trećina x, dupla šansa SWE ili x, u raznim kombinacijama Preostaje teži deo posla, sve to isto samo CAN ili x, u drugoj utakmici
Miljenko Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Ja ni za 5+, nisam bas siguran, no glupo mi je da gledam, a da ne odigram bas nista. Vidim da na netu kvota za 6+ ide i do 2.20(Pinnacle).
radar Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Dominguez Lino @1,80 Predala. Dabl @1,81 CSKA Fener
MiddleClass Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Fei, pominju te na topiku Euroleague. Idi im objasni...
Feindouno Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Fei doktor, odigrao ovo na +17 na pocetku 4/4 znajuci da se Pop nece cimati da vraca startere u igru San Antonio Spurs @ Phoenix Suns – Winning Margin Live Phoenix Suns 21 points or more @ 5.50
Recommended Posts