Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Jeste da igraju kilavo, no Norvezani su ipak vezarski tim, pa sam ocekivao bar 6-7 komada u njihovoj mrezi.

Posted

Odigrao hokej za sicu da ispratim sutra:

Slovenija DNB @ 2.10

Ceska under 5 @ 1.533

Rusija under 6.5 @ 1.63

Svajcarska under 4.5 @ 1.72

ukupno 9.028

Sranje.

Ko bi reko da ce Slovaci onako da se raspadnu na pocetku.

Sutra igram na SAD za sve pare.

Posted

Empty net goal na sve 4 utakmice, mislite o tome.

Jedva uzeh pare na Letoncima @ 3.60 posto su dali gol bukvalno cim su ovi izvadili golmana. 

Slovaci cekali previse a i ja s njima tako da je vec bila blokirana ponuda zbog iskljucenja kad su ga primili.

Posted

Trebl @1,70

Rusija

Anderson

Robredo

Trebl @1,96

Kamke

Vasselin

Andujar

Flipkens @1,75

3/3=+2,41  :thumbup:

Posted

Poklon kvota na PSZ... igrajte ljudi vi sto ne vjerujete u Elitu!

Jeste uzeli pare? :p

Posted

Jeste uzeli pare? :P

Ja sam posle dužeg vremena zadovoljan utorkom oko pola 11.

Posted

Slo +4 
USA -1

Can -3.5

Rus under 5

@ 7 ukupno

Posted (edited)

Slo +4 

USA -1

Can -3.5

Rus under 5

@ 7 ukupno

ne stigoh na slovence,ispratiću ruse,igrao bih amere ali su mi mrski,hoću da navijam za čehe  :D

Edited by theanswer
Posted (edited)

možda je dobro što sam zakasnio na slovence :D

jedan matine tiket da vidim dal me stvarno kenja ovih dana jer ako ovo pogodim... vozniaki i janković dubl..1,45x1,45

Edited by theanswer
Posted

ja (budala) posao u kladionicu u namjeri da stavim pare na dvije dvojke, i onda (majmun) vidio da je kvota na siti 3,1, i kazem sebi (glupanu) "mnogo je to da bi se propustilo" :isuse:

Posted

Fudbal 2/3, hokej 0/1, NBA 3/5. Mogao sam ustedeti nerviranje na Barseloni dvoznakom, no proslo je i ovo. Englezi ponovo idealno uklopljeni. Hokej dosao lose. Rusi odigrali kilavo, no zatim i Svajcarci zakazase, te i nije bilo razloga za nerviranje. NBA mi doneo plus. Fix tiket manje-vise lagano. Najsigurniji over(Denver) nije dosao, no preostala 2 singla prodjose. Zato ja i ne volim da forsiram jednu tekmu, uvek se moze desiti nesto neocekivano. Fin dan.

Fudbal

Arsenal-Bayern  w2

USA-Czech Republic w1

Nije cisto fudbalski, no deluje kao fina kombinacija. Ameri deluju kao dosta ozbiljniji tim od Ceha. Kvota 1.6.

Hokej

Finland-Russia w2

Canada-Latvia 1

Prvo htedoh 6+ na Kanadjane, no nakon sto se Svedska namucila u vecem delu meca, odigrah fix. Rusi neubedljivi, ali im ipak dajem prednost zbog domaceg terena.

NBA

Sacramento-Golden State P>103.5

LA Lakers-Houston P>104.5

Atlanta-Washington P>99.5

Phoenix-Boston P>101.5

Minnesota-Indiana H2(-0.5)

Utah-Brooklyn H2(+0.5)

LA Lakers-Houston 2

Minnesota-Indiana P>98.5

Portland-San Antonio P>105.5

Golden State i Houston u singlu, kao potencijalno fini over mecevi. Nesto opreznije dabl Atlanta + Phoenix. Fiksevi su mi uvek sumnjivi, kao i zavrsni dabl, te to ide za jos manji ulog.. Kvote na singlove 1.85, dablove 3.42, fix tiket 3.40.

Posted

možda je dobro što sam zakasnio na slovence :D

jedan matine tiket da vidim dal me stvarno kenja ovih dana jer ako ovo pogodim... vozniaki i janković dubl..1,45x1,45

Smorio sam se u picku materinu, 4 jebena gola u trecoj  :frust:

Posted

Smorio sam se u picku materinu, 4 jebena gola u trecoj  :frust:

Pakao,gledao sam. 

Uhvatio ženski dubl Vozniaki - Janković ,ali se par puta podsetio što sam se već hiljadu puta zakleo da neću igrati ženski tenis. Voznijaki servira na 5:1 i onda Bek dođe do 5:4 i gem lopte. Ali,ne žalim se. Znao sam da danas sve treba probati kad mi je Toronto sinoć došao plus za pola poena. Inače,Toronto u gostima uvek igram plus. 

Odigrao Bajern 2, bio mi je veći fix od Barse i PSG-a a njih sinoć nisam propustio. 

Atletiko x2, mada ću sigurno probati i 2 kasnije na nekom sa strane

Čilić 1

Conga 1

kvota oko 3,5

NBA obično ne igram pre ponoći dok ne vidim ko igra,ko ne igra,ko sedi,ko se uvredio,ko će u procesu tankiranja izmisliti povredu bitnog igrača itd. Vidim samo da Toronto čeka Čikaga i tu ću da zabodem fiks. 

Nisam se preterano zadubio još ni u Evrokup, krenuću sa Himikom protiv Strazbura,videćemo gde će me to odvesti :D 

I dalje se nadam da ću se odupreti nagonu da odigram na Amerikance protiv Čeha..

Ako sam smorio,praštajte.

Posted (edited)

Probao -2.5 na Finsku @ 3.05

edit: nista al prodje under

Edited by Feindouno