radar Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Dabl @1,67 City Liverpool +0,43 City odložen Dabl @2,01 Plzen Real
Miljenko Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Fudbal 1/2, NBA 3/6, hokej 1/1. Fudbal klasika, mora da se zalomi neki glup rezultat(Arsenal-Man Utd 0-0). Hokej manje-vise lagano. NBA doneo lep plus. Dosla dva najverovatnija P>, uz jos jedan dabl. Fix naravno nije dosao. Fudbal Botafogo SP-Mogi Mirim 2+ Atletico Paranaense-The Strongest bk1 U. De Chile-Defensor w1 Lanus-O` Higgins w1 Emelec-Bolivar 2+ Jedan prateci fudbalski tiket, za polovinu standardnog uloga. Kvota 1.83. NBA LA Lakers-Oklahoma H2(-8.5) Lakersi desetkovani. Pitanje je koliko poena mogu dati, te mi fix deluje kao bolje resenje. Chicago za poene retko razmatram. Hokej Russia-Slovenia 6+ Slovakia-USA w2 Canada-Norway 6+ Neocekivana goleada na matine mecu, Finland-Austria(8-4). Ne vidim sto se slicno ne bi desilo i na ove dve utakmice, koje sam ja probao. Slovakia je znala da bude nezgodan protivnik, bilo kojoj vrhunskoj ekipi, no USA mi deluje veoma jako.
radar Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Dabl @2,01 Plzen Real Oly-Efes U145,5 @1,85 Dabl @2,05 Oly Chardy 2/3=+0,90
Miljenko Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Hokej 1/2, fudbal 1/1, NBA 0/1. Fudbalski tiket mi je bio sumnjiv, a dosao je lagano. Canada razocarala neefikasnom igrom, protiv nizerazredne ekipe. Oklahoma jedva dobila "mrtve" Lakerse, no to sam odigrao za manji ulog, kao da sam znao da ce odigrati neozbiljno. Fudbal Peterborough Utd-Walsall 3+ Colo Colo-Rangers De Talca 3+ Steaua-Concordia bk1 PSV-Heracles 2+ Club Brugge-Kortrijk w1 PSG-Valenciennes bk1 Mainz-Hannover 2+ Peterborough i Colo Colo, standardno. Tiket sa ostalim meceviima. Steaua, Club Brugge i PSV mi bas i nisu medju omiljenim timovima za igru, no da probamo ipak. Hokej Sweden-Switzerland w1 Canada-Austria 6+ Norway-Finland 2 Zetterberg ce propustiti ostatak ZOI, zbog povrede ledja, bedak. Nadam se da ce i u toj oslabljenoj varijanti stici do pobede. Canada valjda ne moze ponoviti jos jedan onako kilav mec. Finland uvek deluje sigurno protiv pacera, te ocekujem lagani trijumf. Dobro je sto ne forsiram tenis, vec napravim neku kvotu izmedju 10 i 20, za pracenje. Juce Li Na izgublia, Murray dosao plus, itd.
radar Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Dabl @1,87 Ramos Oklahoma Dabl @1,70 Lu Ye Barca 2/2=+1,57
čekmeže Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Almagro - Ferer. Da li je konačno došao taj dan :0.6:
Nesh Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Miljenko, sta mislis o da danasnjem hokeju SAD-Rusija. Kvota na Rusiju svega 1.95. Nije li premalo?
Miljenko Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Rusi nisu pokazali nista posebno. USA ima izuzetno jak tim, ne bih smeo protiv njih. Ja cu na tom mecu probati 5+, uz dodatak fiksa na Svedsku. Nije neka kvota ukupno, no trebalo bi da dodje.
Nesh Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Lomio sam se, ali probacu X (mora jednom i to cudo da se desi -_- ), zajedno sa bracom Cesima (2 & UNDER 5.5) na jednom olimpijskom.
Miljenko Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 (edited) Fin dan, kada se sve sabere. Fudbal 2/3, hokej 1/1. Mainz dosao talicno 2+,u 94. minutu. Colo Colo lagano, sjajan mec za gledanje. Peterborough trokirao, no ne mogu ni oni svaki put. Fudbal Hoffenheim-Stuttgart 3+ Bayern-Freiburg 1 Dortmund-Eintracht Frankfurt 2+ U. Catolica-Huachipato 3+ Man City-Chelsea 2+ Barcelona-Rayo Vallecano 3+ Dumbarton-Falkirk 2+ Airdrie-Brechin 3+ Ayr-Rangers bk2 Luton-Hereford 3+ Crewe-Brentford 3+ Shrewsbury-Port Vale 3+ MK Dons-Oldham 3+ Bastia-Monaco w2 Fiorentina-Inter w1 Prva tri tiketa nesto jace. Hoffenheim ima verovatno najbolji 3+ prosek, medju timovima top liga. Nadam se da na City-Chelsea nece biti gomila promasaja, kao sto je prosli put bio slucaj. Engleske nize lige, opreznije zbog losih vremenskih uslova. Monaco standardno, kao i Fiorentinu protiv kilavog Intera, mada i to za manji ulog. Probao Barsu 5+, 7+. Rayo je simpatican tim, ali imaju katastrofalnu odbranu. Hokej USA-Russia 5+ Sweden-Latvia 1 Derbi meceve ne volim da igram na fix. Ovo deluje kao idealna stvar za 5+. Sjajni tim USA, protiv jake ekipe domacina. Sweden bi trebala lagano da dodje do trijumfa. Edited February 15, 2014 by Miljenko
radar Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Trebl @2,05 Brno (basket) Real (basket) Čilić
Recommended Posts