Nesh Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 (edited) Odigram duplu pobedu na Liverpul, oni dobiju sa 5:1 i sipak. Dobro, igrao sam i cistog keca, al mi tu fali jos samo 5 utakmica za izlaz. Sitnica! :D Edited February 8, 2014 by Nesh
radar Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Fognini @1,80, ali ne za ceo ulog već za profit od današnjeg dabla (0,81)
Feindouno Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Pekovic je u civilu odavno. Bitnije je sto je i Kevin Martin u civilu. Ja natovario.
levi Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Znam imam ga u fantaziju nabijem ga, mislim fantazi. Jedva stigoh na 1.75 dok su ovi još vodili
Feindouno Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Odlicno je to. Ja imam -4.5, -9.5, -14.5 i izgleda veoma kilavo sve. Nadam se da ce bar ovo prvo proci, igraju ko govna na celu sa Lillardom koji ima 3 licne.
Feindouno Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Kakva gomila mlohavih govnara :puke:Na minut ipo do kraja vodili 12 razlike i zavrse sa jadnih +7.No zahvaljujuci starom dobrom inatu zapeo sam kao magarac @ 2.35 (islo je i do 3.40 kasnije) i izvukao fin plus.
radar Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Dabl @1,81Liverpool-Arsenal GGChelsea 1Fognini @1,80, ali ne za ceo ulog već za profit od današnjeg dabla (0,81) 2/2 = +1,46
Miljenko Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Fina subota i kod mene. Fudbal 4/6, NHL 1/2, NBA 2/3. Na Milwaukee-Houston, falila 2 poena, no dobro, da se ne bunim. Prosao i prebacivacki, oko 2 hiljade u plusu.Sada slede radne aktivnosti. Mozda je i bolje tako, da ne izgruvam previse. Doduse, i nije neki izbor danas. Stici cu valjda za termin u tri.Za fudbal vec imam ideju. Roma 2+ + Juventus bk2, Man Utd 2+ + Schalke 2+ + Inter 2+, Barcelona w2 + PSG X2, U. De Chile 3+, Colo Colo 3+.2+ i 3+ se odnose na ukupan broj golova.NBA ce zavisiti od granica za poene. Vidim par zanimljivih P> meceva, Oklahoma, Sacramento, Clippersi(Clippersi 109.5 granica, mada ce verovatno i to probiti). Razmislicu o fiksu. Nocas Miami izgubio od Jazza( ), sreca te nisam igrao.
pbg12345 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 (edited) Pekovic je u civilu odavno. Bitnije je sto je i Kevin Martin u civilu.Ja natovario. +1Generalno dva dobra dana su iza mene.Danas mi je najveci favori Mega u hendikepu. Mozzart daje, cini mi se preteranih 11,5Prva utakmica je zavrsena sa plus 8 za Zvezdu, ali tada je Zvezdu povukao Silb, koji nazalost vise nije tu, u odnosu na taj mec u Zvezdi jos fali Mitrovic, tu je Dragicevic, u Megi nije bilo promena.Zvezda obicno pretrci protivnika u nekom momentu, sa Megom to nece biti slucaj, a ni odbrana koju forsira Mega ne lezi ovoj Zvezdi.Ako na sve to Nelson bude imao problema sa licnima kao u ABA utakmici (a i dalje je jedini plej, sa druge strane Mega je tu i najjaca), Zvezda ce biti u ozbiljnom problemu.Zvezdu sam gledao skoro sve utakmice ove sezone, Megu takodje prilicno ispratio i van ovih "statistika" utisak mi je da ce ovo biti egal, na kraju ipak ocekujem pobedu Zvezde, ali u nekih 5 poenaFina subota i kod mene. Fudbal 4/6, NHL 1/2, NBA 2/3. Na Milwaukee-Houston, falila 2 poena, no dobro, da se ne bunim. Prosao i prebacivacki, oko 2 hiljade u plusu.Sada slede radne aktivnosti. Mozda je i bolje tako, da ne izgruvam previse. Doduse, i nije neki izbor danas. Stici cu valjda za termin u tri.Za fudbal vec imam ideju. Roma 2+ + Juventus bk2, Man Utd 2+ + Schalke 2+ + Inter 2+, Barcelona w2 + PSG X2, U. De Chile 3+, Colo Colo 3+.2+ i 3+ se odnose na ukupan broj golova.NBA ce zavisiti od granica za poene. Vidim par zanimljivih P> meceva, Oklahoma, Sacramento, Clippersi(Clippersi 109.5 granica, mada ce verovatno i to probiti). Razmislicu o fiksu. Nocas Miami izgubio od Jazza( ), sreca te nisam igrao.Harden promasio trojku u poslednjem napadu :) Igrao i ja....Milsap i Dzeferson probili granice u poslednjem minutu(igrao manje poena), ali dobro, doslo je 10 od 15, ne zalim se Edited February 9, 2014 by pbg12345
Feindouno Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Debelog Ala si igrao manje? Da li si lud :ph34r:Ja igrao over kao i svaki put u prethodnih 10-ak utakmica, samo jednom nije isao preko.Slazem se sa Megom, nije nemoguce da bude egal utakmica.
Miljenko Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Zakasnih zbog posla na meceve igrane od 3, srecom. Propustio i ove moje, ko zna zasto je to dobro. Jedino je lose, sto su podigli granice za P> na NBA mecevima, no ispratih svejedno.FudbalMonaco-PSG X2Sevilla-Barcelona w2Inter-Sassuolo 2+Schalke-Hannover 2+Palmeiras-Audax 2+Nova Iguacu-Vasco 2+S. Wanderers-U. De Chile 3+Union Espanola-Colo Colo 3+Prvi tiket standardno, ostalo opreznije. Cileanci dolaze u talasima. Prosle nedelje je bila gomila golova, ove(bar do sada) ne previse.NBAOklahoma-New York P>100.5Washington-Sacramento P>103,5LA Clippers-Philadelphia P>112.5Oklahoma-New York w1Boston-Dallas 2Orlando-Indiana 2Overi klasika, Za ovaj zadnji, cu verovatno pojesti govno, jer su bas podigli granicu, no da ispratim i to. Fiksevi za 50% manji ulog, jer njih pogadjam lose.
radar Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Dabl @1,73ČilićCZV +0,73 Ulogujem se na +15 za Megu spreman da žešće trpam na CZV, kad ono finale kupa nije u ponudi :o .
Recommended Posts