Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Trebalo mi je 3+ na tekmi Rapid-Ploesti za 7500 i naravno zavrsi se 0:2, a crnac iz gostujuceg tima u 90 minutu izlazi sam pred golmana, i iz nekog razloga ga zaobilazi i zavrsi u autu, :isuse: sve mu jebem u picku. Ranije veceras obore me Panduri za neku sicu. Sve u svemu, mrtve Rumune nikad vise ne igram.Sutra cu verovatno da odigram Dinamo Z ne daje gol, kao i Nefci i Partizan.

Edited by Ginekolog
Posted

New Orleans ponovo under. :isuse:FudbalPSG 1Man City 1PSG 3+Real 3+NBAOklahoma 1Denver dop>192.5Moje misljenje za tenis: Federer <20.5 i Ferrer fix, ali to i ako odigram, bice cisto za pracenje.

Posted

arsenal x2 kvota 1,9 mi deluje vrlo primamljivo, a verovatno cu probati i milan 1, man.city h1, real 1

Posted

Mislim da cu danas odigrati ono sto mi je upalo u oci na prvi pogled, posto to obicno prodje a sto vise razmisljam - vece su sanse da izduvam.Dakle, verovatno ovo za 5-10 ojra:PSZ pobeda s nulom 1.55Siti 1 (ili H1 -1.5, mislim da ce ih ruzno karati iako su im male sanse da prodju dalje)Milan 1XDel Potro 1 (Ferer jeste u formi i "nabrijan" i vodi 5:2 u medjusobnim mecevima ali mislim da se brat Delpo cuvao za ovaj turnir)Ako neko ima nesto protiv, neka kaze do pocetka meceva ili neka cuti zauvek.

Posted (edited)

Ja sam igrao +3 gemove na ferera. Mislim da on ne lezi del potru nikako.

Edited by sancho
Posted

Zasto igras PSZ sa nulom? Bolje odigraj H1, sigurnije je za slucaj da Dinamo slucajno umuva neki gol ili PSZ izadje sa bolom kurca u odbrani.

Posted

Pa lomim se izmedju ta dva, da, ali kontam da ni PSZ nece dati vise od 2 komada, to me plasi. A Siti ce nabiti ove nesretnike, ispasce ali moraju na nekome da se izdivljaju.

Posted

Pa ako si ih tukli 2-0 tamo nece kod kuce rizikovati sa 1-0 do kraja meca, vec kontam da ce da ih naguze. to i Siti igram u hendikepu uz Real GG, Arsenal X2, i Olimpijakos 1 i Zenit 2

Posted

Jackson Martinez golJoaquin golReus golGiroud golIbra 2+Tevez 2+sistem 3/6 :)

Posted
Uplacujem opklade za CL i EL posto danas nema nista a kvote ce svakako padati...Udinese + PSG @ 2,03Inter @ 1.83Tottenham + Lazio @ 1.88Twente @ 1.8Man City -1.5 @ 2.26Za danas odigrao Portland u glavu @ 3 i APOEL daje 4+ @ 2.75 bijednih
Dodajem: PSG -2 @ 1.85PSG -2 x City -1.5 @ 4Sinoc Portland pao u 4/4, Apoel dobio 4-1 tako da je ispalo ok.
Posted
Jackson Martinez golJoaquin golReus golGiroud golIbra 2+Tevez 2+sistem 3/6 :)
Uplata? Zanima me koja bi bila minimalna sa solidnim dobitkom (a mrzi me da racunam :lolol: )
Posted

Opet sam se zeznuo sto nisam racunao posto 3/6 prakticno samo vraca ulog ako prodju 3 najmanje kvote a to me bas i ne radi.Na 4/6 ti je kvota 4 za pogodjene 4 najmanje.

Posted

Arsenal 2 (kvota 4,3 jebote, koliko god da se raspadaju ipak je mnogo :unsure: )Olimpijakos 1Zenit 2Milan Xsisitem 3/4 za male pare :)

Posted

Ipak sam se predomislio pa sam umesto Real GG odigrao cistog keca, valjda nece da mi se obije o glavuhttp://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1058-6798232-1031

Posted

Dinamo - Porto ggAnderlecht - Zenit ggMilan - Malaga 2-3City - Ajax 3-5Real - Dortmund 3-5kvota 17Oly - Montpellier X-1Dinamo - Porto X-XCity daje 2 gola u II polkvota 51