Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Prodje jedva ovaj od juce pre svega zahvaljujuci Feneru u zavrsnici, mada je i hokej isao u OT. Bet365 je kladionica. Da li je moguce da ti ne prepoznajes? :) Hvala za tip, odigrao sam ovaj treble jutros, sad je vec 1,80.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kakva je situacija sa Hrvatima i Ukrajincima? Moze li neko iznenadjenje? Kopka me w1 na Island.4.8 kvota da Svedska daje 2+ golova :o

Prodje jedva ovaj od juce pre svega zahvaljujuci Feneru u zavrsnici, mada je i hokej isao u OT. Bet365 je kladionica. Da li je moguce da ti ne prepoznajes? :) Hvala za tip, odigrao sam ovaj treble jutros, sad je vec 1,80.
Ne bi trebalo da je moguce, to sam prvo pomislio al nesto mi cudna bila slika.Sinoc u NBA masio sve, bolje nego da masim sve veceras kad ima sta da se igra.
  • Author

FudbalGreece-Romania 1XPortugal-Sweden w1NHLPittsburgh-Nashville w1Minnesota-Florida w1Ottawa-Boston X2Edmonton-San Jose X2New Jersey-Los Angeles 0-6Detroit-Washington 5+Pingvini vezali tri poraza u regularnom toku, mislim da je vreme za prekid lose serije. Minnesota ima samo jedan poraz u regularnom toku, na prethodnih 10 meceva(vezala tri produzetka). Florida prekinula ocajnu seriju protiv Ducksa, vreme je za novu. :lolol: Bruinsi tradicionalno dobro igraju u Ottawi. Sharksi su u mnogo boljoj formi od Oilersa, koji i dalje stagniraju. Devils-Kings, tvrd mec u najavi, dok bi u Detroitu trebalo biti golova.Individualni tiket: Kessel, Eller, Kunitz, Crosby i Ovechkin daju golove.NBAIndiana-Milwaukee H1(-9.5)Cleveland-Charlotte >185.5Denver-Minnesota H2(+2.5)Utah-San Antonio H2(-4.5)Indiana protiv desetkovanih gostiju. Bobcatsi igraju solidno, granica nije prevelika. Minnesota odlicna do sada, ocekujem ok nastup i protiv Denvera. Utah zabelezila prvu pobedu, dosta im je za ovaj mesec. Spursi dominantni, trebalo bi da nastave trend dobrih nastupa.NCAAF, samo jedan mec veceras, UCLA-Washington. Razmisljao sam o vineru na domacina. UCLA ima puno problema sa povredama, a Washington mozda nije tako dobar u gostima, ali mislim da nije bez sanse. Bio mi je u startu cudan mali hendikep, sada znam i zasto.

Meni danasnji zreb smrdi na malo golova i ikseve. Sumnjam u pobedu CRO u Islandu, a gledajuci Ukrajnu protiv Engleske dojma sam da nece izgubiti ni od Francuske. Grcka 0-2 uzasna kvota @1.45, a Portugal moze biti GG @ 1.95.

Ozbiljno razmisljam da stavim 100e na Zvezdu i Srbiju mlade 1x, kvote 1.35 i 1.42 sto je zajedno 1.92. Sad trazim eventualno neki treci par ali mislim da cu zakuvati nesto na ovaj fazon, trebalo bi proci.

Odigrao Cesku da dobija s nulom @ 1.83Igraju protiv usrane Kanade koja je gubila od Mauritanije. Solidan sastav Ceske, mislim da to dolazi lagano.Od basketa probao CSKA by 21+ @ 3.25, ako pokriju osnovni hendikep mislim da ide i preko 20 razlike.

Veceras bi moglo ovo da se desi:Grcka-Rumunija 2 (3.95)

Sutra se igraju kvalifikacije za azijski kup 2015.Parovi su isti kao u proslom kolu samo obrnuta domacinstva naravno. Odigrao sam jedan treble @ 2.18 ali su pale malo kvote, sad je oko 2 cini mi se.UAE 1/1 igraju protiv Hong Konga koji su odrali 4-0 u gostima.Bahrein 1 protiv Malezije, u gostima 1-1 iako je Bahrein bio bolji, Bahrein ce se juriti sa Katarom za prvo mjesto i ne smije da kiksne ovde a Malezijci su zahvaljujuci pobjedi protiv Jemena odmah iza.Kina 1 protiv Indonezije. U sumnjivom mecu na koji su kvote padale jedno 2 dana su odigrali 1-1 u gostima. Zaostaju cak 5 bodova za S.Arabijom a Irak im dise za vratom sa jednim bodom manje tako da bi neki kiks ovde znacajno ugrozio sanse za prolaz.Siriju su mnogi igrali, ja nisam jos ali moze i to da se ubaci na neki kombo. Po kvalitetu nikako ne zasluzuju da budu posljednji u grupi i vjerujem da sutra dobijaju lagano.
Odigrao Cesku da dobija s nulom @ 1.83Igraju protiv usrane Kanade koja je gubila od Mauritanije. Solidan sastav Ceske, mislim da to dolazi lagano.Od basketa probao CSKA by 21+ @ 3.25, ako pokriju osnovni hendikep mislim da ide i preko 20 razlike.
UAE 4-0 (2-0)Bahrein 1-0Kina 1-0Sirija 4-0Ceska 2-0CSKA by 21+21 :Hail:Nadam se da je Zizou zadovoljan :cool:

Nadam se da se neko ovajdio od bezobrazno bolesno velike kvote na Galatu protiv ovog Bajerna koji je kao nesto preko noci postao neka sila. Ja se uplasio kvote 2.20 a ceo dan kenjam kako cu zakuvati, ali bar sam odigrao ono sto sam napisao u proslom postu (ipak za 50 a ne 100e) pa sad cekam Zvezdu da dupliram pare.

Ali 0-2 @ 1.4 na Grke i naravno pada u 20' :lol:

3+ u 20om minutu u mecu u kom igra Grcka :DOvde ima da padne vise golova nego li u Portugalija-Svedska

Kako je krenulo bice vise nego na svim ostalim mecevima ukupno :yawn2:

Zasto je jebeno porasla kvota na Bruklin dvojku? Jesu govna i igraju mnogo lose ali kontam da su ipak bolji od Sansa i da je red da pobede nekog i na strani, cisto radi reda...

Deron je nesto rovit i pod znakom pitanja plus sto igraju kao govna citave sezone...