radar Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ja sam juče verovao u favorite, a pošto na svakom tiketu mora jedan favorit da kiksne, nadam se da će se to desiti sutra. :) Link to comment
Malvo Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 (edited) Sta propustam pa je kvota na Lion protiv Rijeke 2.6?došli bez maltene cele prve postave i dvojice prvih golmana. od najboljih, to jest poznatih, tu su samo gurkuf i brijan. Edited November 7, 2013 by Evropejac Link to comment
Miljenko Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 (edited) Idemo dalje, u nove radne pobede.FudbalRubin-Wigan w1PSV-Dinamo Z. w1Standard-Salzburg 2+Lazio-Apollon 1Sevilla-Liberec 2+Da probam jedan tiket, mada ne ocekujem previse, nakon kilave LS.NBAMiami-LA Clippers H1(-2.5)218.5 na Houston-LA Lakers je vec previse. Imam bonus poene, 214.5, no ni to mi se ne dopada. Samo Miami danas.Krenuce valjda i NBA u fiksu da dolazi bolje, samo ne znam kada. :lolol:NHLBoston-Florida w1St.Louis-Calgary w1Washington-Minnesota 4+Tampa-Edmonton 5+San Jose-Vancouver 4+Detroit-Dallas w1Bruinsi i Blues bi trebali biti ziceri. Red Wingsi su sumnjivi, no da probam jer igraju kod kuce. Kombinacija sa golovima deluje kao laganica.Imam i 3 zanimljiva NCAAF para, no to jos razmatram. Edited November 7, 2013 by Miljenko Link to comment
John Coltrane Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ok je treci gol, kreteni iz odbrane svi ispali misleci da je ofsajd a covjek utrcao iz drugog plana i spojio Higuaina sa golom.Ovo je taj za iznenadjenje: https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1710-4516030-1133a ovaj drugi je bio "verujuci" sa 1&3+ na Chelski, ali ne i na Napoli-tu sam isao GG.https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1710-5408120-1133 Link to comment
Feindouno Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Dinamo ne daje golP.Ferreira ne daje golApollon ne daje golKaragandi ne daje golDefoe daje 1. gol na mecuMaribor 1Rijeka Xsustav 5/7 Link to comment
Psihodelija Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 (edited) zasto je ovoliko pala kvota na anzi? na tromso 1X daju za 1.7 - 1.8, koliko god da su losi ovi rusi su se skroz raspali.edit: ... Međutim, oni uoči poslednjeg prvenstvenog kola zauzimaju poziciju koja vodi u niži rang rakmičenja. Za vikend ih očekuje neverovatno bitno i teško gostovanje Branu na kojem ih samo pobeda uz eventualni neuspeh ekipe Sarpsborga može odvesti u play-out. S tim u vezi, sasvim je normalna izjava njihovog tenera Berg-Johansena da će Anžiju suprotstaviti rezervni tim. naravno, prvo sam zatego™ 1X pa trazio informacije. :D Edited November 7, 2013 by Psihodelija Link to comment
Feindouno Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Trimzi igra bitan mec za vikend i zabole ih za LE.Iz istog razloga je Lion sa rezervama u Reci.Ipak to nije dovoljno da vjerujem u njihove protivnike. Link to comment
panta rhei Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 pocinjem opasno da sumnjam da postoji neka zavera protiv mene. igram 2 na swansea, igrac vise, vode i u 90. i nekom dobiju gol. i tako u 99% slucajeva. Link to comment
Feindouno Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Preslikan prvi mec, jebo ih gol u stotom minutu. Link to comment
Miljenko Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 NCAAFStanford-Oregon H2(-8.5)Baylor-Oklahoma >69.5UL Lafayette-Troy >66.5Vreme je da se Oregon pokaze i protiv neke solidnije ekipe. Malo sam skeptican, sto se poena tice, te odabrah hendikep. Baylor ekstremno efikasan do sada, 63.9 poena u proseku po mecu. Oklahoma ima ok odbranu, za razliku od domacina. Ocekujem jos jedan mec sa puno poena. Mozda Medvedi nece dati svoj prosek, no i gosti nisu za bacanje. Troy je jedan od timova, koje skoro uvek igram, te ih probah i veceras za manji ulog. Kvote su 1.7, 1.6, 1.8. Link to comment
Feindouno Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Pa jebem ti majku Dzermejne Defo, govnaru nijedan!Kao to je kul, da drugi gol i sve je ok. Link to comment
Nesh Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Betis je morao da ga da u 95. minutu. Link to comment
Zli Gli Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Kako lepo pojebah danas sa Zvezdom u raznim kombinacijama, sitno sam vec uzeo u singlu i nekim dublovima a cekam jos dva lepa tiketa gde imam Majami - Klipersi manje od 208.5 poena.Zvezda 2 @ 4.00Majami <208.5Ulog 500, dobitak 3 800I glavni danasnji:Zvezda H2+10.5, podigrao hendikep sa regularnih +8 koje sam igrao na nekim manjim tiketimaRapid - Genk tim2 1+ 1.35Majami <208.5Ulog 2 500, dobitak 10 250.Jesam vec u nekom plusu ali bi bilo jako lepo da Majami i ovi ne pojebu, pogotovo sto se kod ovih mojih racunaju i produzeci :D Link to comment
Feindouno Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Au Glinticu kakvu smo odbranu odigrali u drugom poluvremenu samo da bi tebi prosao tiket! Link to comment
Zli Gli Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Majami jebe, Glintic takodje A ono, pogledao tradiciju i video da je jako retko islo preko te granice a i nije mi bilo logicno da Majami primi mnogo koseva u derbiju, iako je bio prilicno opusten mec.Kilav dan danas, odigrao sam neki tiket od mnogo parova svih sportova ali cu sad uplatiti singl na ovaj tenis, Smitkova - Sirotkina 1 po kvoti 2.15. Smitkova je mlada Cehinja ili sta vec koja u zadnje vreme igra ozbiljne WTA turnire i jako dobro servira, cesto i blizu 200km/h (osim toga i ne zna previse ali naucice vremenom), dok ova Sirotkina tavori po slabim turnirima vec godinama i to joj je plafon. Po meni, pogresno postavljene kvote i odigracu neki srednji singlic da imam da pratim u ovim ranim satima, pocinje u 14:30. Link to comment
Recommended Posts