Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ja prespavao :(Za sve je kriv NCAA fudbal jebeni od sinoc

Posted (edited)

FudbalStandard-Charleroi 2+Groningen-PSV 2+Jagodina-Partizan w2Sochaux-Monaco w2Hamburger-Stuttgart 2+Forentina-Juventus X2Danas samo ova 2, jer mi se ne svidjaju parovi.Napravicu neku NHL kombinaciju, mada su mecevi neprivlacni. NFL je takodje u igri, no tu bolje da budem oprezan. :lolol:

Edited by Miljenko
Posted

A sta je ovo jebote, otkad Francuzi prokleti igraju u 2 sata :isuse:Bas sam mislio da zategnem Monako

Posted

i ja jebi ga. onda sam se iznerviro pa zalego na St. Pauli na poluvremenu :)

Posted

Ja pojacao dva KHL meca na golove i za sada je ok. Ako se ne desi neko sranje u zavrsnici. <_<

Posted
i ja jebi ga. onda sam se iznerviro pa zalego na St. Pauli na poluvremenu :)
2-2, spasavaj ih sadja necu, statistika me plasi a nesto mi Arene ne rade pa ne mogu da gledam sem na onom malom govnu na 365
Posted

?neam sta da spasavam, zadocnio, izgleda srecom :)

Posted

Pa rek'o ako si mislio da igras dvojku, mogao si kad su ovi stigli.Uzasan je Monako u gostima.

Posted

ma taman posla, kad su ih vec ovi stigli mogli su samo da izgube... ali steta sto ne odigrah jako, branio bih kod 0:2 i kapiram da bih sigurno bio u dobrom plusu. mada ne zalim se, st. pauli po kvoti od 4,33 je sasvim dovoljno za danas :)

Posted

Ja se vratio kornerima, na Heraclesu dosla 3 u 90+, taman koliko je trebalo tako da sam pokrio dio jucerasnjeg brljavljenja.

Posted

Ruski hokej lagano prosao, fudbal zato nije mogao gore doci. PSV 0-1 gola, Juve nece izgubiti nakon 2-0, narednih 5 godina. :isuse:NHLColumbus-Vancouver 0-6Winnipeg-Nashville 0-6NFLNY Jets-New England P2Green Bay-Cleveland H1(-9.5)Indianapolis-Denver >55.5Jacksonville-San Diego w2Indianapolis-Denver w2Miami-Buffalo P<21.5Tennessee-San Francisco P<20.5NFL dolazi lose vec par kola, pa sam odigrao malo opreznije. P< dabl za zanimaciju. New England klasika. Green Bay valjda nece imati problema protiv Brownsa. Ocekujem raspucavanje na mecu Indianapolis-Denver, posto odbrana Denvera ne deluje ubedljivo(danas im se vraca jedan igrac, ali...). Fiks sam vec morao spojiti, i odabrah San Diego, koji me je rusio milion puta. :whistle:

Posted

Od dosade: New England -1 HT, Carolina -7 dubl

Posted (edited)
Od dosade: New England -1 HT, Carolina -7 dubl
NE prosao, Carolina vodi 12 i igra solidno.Imao sam i Buffalo over 18.5 tu i odustao nazalost somina. Ovako cu vjerovatno prebaciti sav dobitak na over na Denver ili neki teaser sa dvojkom i overom, tako nesto.Bet365 cak daje hendikep + over za isti mec, dakle kvota oko 3.5-4, to mi je odlicno.Pao gubi kod kuce gdje do sad imaju 3-1-0 a Panthrakikos u gostima 0-3-1. 5-1 je u kornerima, uzimam race to 9 sigurno u dublu sa Pao -0.5 AH sto je prakticno 1x za mec. Edited by Feindouno