*edited by mod Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Sjebase me Norvezani a skroz je fino pocelo :( Link to comment
Feindouno Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Chile - Ecuador. Iks 1.65. I jednima i drugima dovoljan bod (u stvari, Ekvador je bolji u medjusobnim susretima sa Urugvajem, pa njemu verovatno ne treba ni bod). Ja odigrao u Maxbetu X-X, kvota 3.20. Nema nista od toga, al ajd da ne bude da nisam probao.Citavo vece skace X a pada kec. Trenutno je X @ 2.16, kec @ 2.25 kec.Zanimljivo mi je ovo posto od pocetka vjerujem da od dogovora nema nista. Link to comment
Zli Gli Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 San Migel 2.20 x Khachanov 5.60, oba i u singlu, naravno jace na Filipince jer je ipak realno da Tipsa oplete ovog klinca. Cekam Dodiga na nekom tiketu od pre 2-3 dana, igra tek danas u pola 2 i valjda ce sjebati uvek augodnog Verdaska. Link to comment
Feindouno Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Pinar -10 posto mislim da Igokea ne moze da igra kvalitetno na 2 fronta.Dubl sa nekakvim Bizonima iz Finske za koje igra nekoliko reprezentativaca a imaju i neke Amere zajebane.Singl na Galatu u Sieni i over 153.5 na Budivelnik-Fener. Link to comment
Miljenko Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Fudbal korektno. Nocni deo nije mogao mnogo losije. <_<HokejWashington-NY Rangers 4+Anaheim-Calgary w1Magnitogorsk-Atlant 0-6Traktor-SKA St.Petersburg 5+MLBLA Dodgers-St.Louis <7.5Greinke za Dodgerse, koji gube 3-1 u seriji. Kelly za Cardinalse, cija rotacija funkcionise savrseno i tokom doigravanja. Greinke nece pustiti puno poena. Prva cetiri meca su isla u minus, te isto ocekujem i veceras. Link to comment
Zli Gli Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Digli San Migel na 2.45, sad samo da gube bar 5-6 u prvoj i da lepo zamastim 50+ ojra. Jeste da se ovo namesta da ide u 7 meceva ali moram da igram na kvalitetniju ekipu sa jakom kvotom. Link to comment
Feindouno Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Pinar -10 posto mislim da Igokea ne moze da igra kvalitetno na 2 fronta™.Dubl sa nekakvim Bizonima iz Finske za koje igra nekoliko reprezentativaca a imaju i neke Amere zajebane.Igokea finih 90-60, Bizoni dobili 1 razlike al rezultat moze da zavara, primili su nebitnu trojku sa istekom vremena, sve je bilo pod kontrolom. Link to comment
Miljenko Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Prepisao tvoju kosarku, posto se ne razumem previse u ove kupove. Link to comment
Nesh Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Deda zaradio 125.000£ na unukuIZVOR. B92 | AKJedan deda iz Velsa uložio je 50£ da će njegov tada 18-mesečni unuk biti reprezentativac i 15 godina kasnije zaradio 125.000 funti.Heri Vilson debitovao je za Vels u utorak kao rezerva u 87. minutu protiv Belgije i sa 16 godina i 207 dana starosti postao najmlađi reprezentativac u istoriji Velsa.Deda Piter Edvards (62) je uložio novac na kvoru 1:2,500 kod kladioničra u Reksamu. Zahvaljujući ovom dobitku penzionisaće se godinu dana pre nego što je planirao. "Kada je imao 18 meseci jurio je loptu po tepihu iako nije mogao da hoda. Otišao sam u Viljem Hil u Vrekšamu i pitao mogu li da se kladim na to, nisam znao da li mogu. Oni su me povezali sa Londonom", rekao je 125.000 funti bogatiji Velšanin koji je pokušao da uloži još jednu opkladu na unuka. "Kada je imao 12 godina priključio se Liverpulovoj akademiji i počeo brzo da se razvija. Otišao sam ponovo u Viljem Hil nadajući se novoj opkladi. Ali odbili su me jer sam već imao aktivnu opkladu kod njih". :) Link to comment
Zli Gli Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Puko sam jedno 40 evra na San Migelu, pojebase me ruzno, ali sam igrao i singl 1500 dindzi na mladog Rusa, svetskog megacara, a i ovo me usralo onako usput kad je Andrea carica gubila 1:0 u setovima i pukla svoj servis na pocetku drugog...Jebi Glinticu Link to comment
Ginekolog Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Mislim da cu teska srca da odigram na Lokomotivu Kuban, u Mozzartu je kvota 2.05 i to definitivno ima value. Rasko Katic je povredjen i pitanje je da li ce igrati, pa ce nasa centarska linija da spadne na Marjanovica i Radenovica, Rusi su tu mnogo jaci. Bice puna Arena, ali to moze da bude opterecenje za nas, mogao bi da se ponovi Galatasaraj iz prosle sezone. Sve u svemu, dvojka je realna, a sto je najbolje nece mi biti preterano zao ni ako dodje kec. Link to comment
Feindouno Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Bice mi zao ako ne odigram a zao mi je i sto igram po 1.75 ko kreten. Zato sam uzeo antisrpski dubl sa Barcom -15 za manji ulog pa ako prodje prodje, ako ne bar mi je savjest mirna.Danas fino, doslo sve sto sam napisao ovde, za divno cudo posto obicno izaberem najgore meceve :/ Link to comment
radar Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 (edited) Mislim da je i hendikep na CSKA (-11,5) poklon koji ne bi trebalo propustiti. Edited October 17, 2013 by radar Link to comment
Miljenko Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 Taman sam hteo da pitam za neki predlog za EL, ali ste me preduhitrili. Link to comment
Recommended Posts