Nesh Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 (edited) A ovde sam izabrao dobar iks:Malo je falilo... :D Edited October 9, 2013 by Nesh Link to comment
Zli Gli Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 A ja sam sinoc nevidjeno nesrecno uklopio engleze. Na jednom Brejntri 1, na drugom imao njih tim1 2+ ali pao na Linkoln keca, a na trecem Luton 2. Naravno da sam Lutona imao tim2 2+ na jednom od tih tiketa, ali nisam imao srece da mi se poklopi bar jedan od ta tri.Jutarnji pojacan Zvezdom:Has - Brands 1 uzivo po 1.6, bila greska kladionice jer je na bet365 bilo 1.33 tad Raonic - Verdasko 1 1.42Suarez Navaro - Svitolina 1 1.37Igokea - Zvezda 2 1.65Dobitak skoro 13 na ulozenih 2500, red je da pogodim nesto posle jucerasnjeg zesceg sranja :D Link to comment
Miljenko Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 (edited) Nocni deo bolje prosao. Detroit okrenuo. Prodje polovicni tiket NHL vinera. Golovi i dalje neuklopljivi.HokejLos Angeles-Ottawa w1Calgary-Montreal 5+St.Louis-Chicago 0-6Lokomotiv-Vladivostok 0-6Atlant Moscow-Metallurg Novokuznetsk 0-6SKA St.Petersburg- Sibir Novosibirsk 5+Kingsi bi mogli da dobiju jedan mec kod kuce. Golovi idu traljavo, no mozda nesto i prodje.KHL pogadjam u visokom procentu, sto ranijih sezona nije bio slucaj. Edited October 9, 2013 by Miljenko Link to comment
Lutador Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Hendikep na Mega Vizuru +14.5, mislim da bi trebalo probati.(što ću i učiniti, ali s obzirom kako mi ide u poslednje vreme, očekujte pobedu Partizana od 16 razlike) Link to comment
Feindouno Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Sta bi s onim tvojim sistemom? Dokle si stigao? Link to comment
Nesh Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Dakle, ovaj Dinamo Minsk ne moze da se sastavi. Vodise sa 2:0, sada je 2:2, ali je pravo cudo sto im Medvedi nisu uvaljali jos 2-3. Link to comment
Miljenko Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 St. Petersburg zakazao sa golovima, no prodje jedan teniski za pokrice. Izgledalo je da ce i to pasti, posto je Kerber pukla prvi set 6-0, ali je ipak zaigrala bolje u nastavku meca. Link to comment
Zli Gli Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Raonic malo jeo govna u drugom setu ali manje-vise sve je rutinski doslo. Brao Gli Na jednom sitnom tiketu sam pao Almagra vise gemova za 3 i po jer se Sardi prilicno raspao, a na drugom za 5 i po na jebenog Martina Fisera koji je u Renu bio solidan favorit protiv nekog skroz prosecnog domaceg igraca ali je verovatno prodao mec i pojebao me ruzno, mada je dan generalno bio jako uspesan zbog tog najjaceg tiketa koji je prosao laganeze.Pravim tenis za sutra i mislim da cu igrati Federera, Del Potra i Raonica. Delpo i Raonic imaju jako zajebane protivnike ali Vavrinka me malo razocarao danas protiv Andersona, mislio sam da ce rutinski dobiti a on bio na ivici poraza u tajbrejku treceg i prvobitni over 24.5 menjam u njegov poraz, zbog dobre forme Raonica na ovim betonskim turnirima. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Lovim Federera live nakon što je pukao prvi set na 1,95Meni večeras u NFL TNF terminu over 45,5 deluje više nego verovatan. Giantsi su raspad u odbrani. Najmanji broj poena koji su primili ove sezone je 31, a ni odbrana Čikaga nije više tako moćna kao prošle sezone. Mislim da će Giantsi opet da popuše nekih između trideset i četrdeset poena a mlađi Mening bi onda trebao da baci neki TD pas što nije tako nerealno. Link to comment
Miljenko Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 NHl, za promenu, dosao fino. Nisu morali Kingsi da odu u produzetak, no da ne zanovetam.NFLChicago-NY Giants >45.5Giantsi uzasni ove sezone. Odbrana cak ni protiv kilave Caroline, nije skoro nista odbranila. Medjedi iznenadjujuce dobri.MLBOakland-Detroit H2(+1.5)Ponovo Gray-Verlander, kao starteri. Odigrah hendikep, kada vec imam izbor, ocekujem tesan mec.NCAAFAir Force-San Diego State w2USC-Arizona w1Oprezan dabl fikseva, nista mi nije delovalo izgledno za poene.HokejBoston-Colorado w1Buffalo-Columbus 0-6Washington-Carolina w1Detroit-Phoenix 4+Edmonton-Montreal 5+Vancouver-San Jose 4+Blues-Jokerit 0-6Stjernen-Rosenborg 6+Storhamer-Tonsberg 6+Lulea-Farjestads 0-6Prvo sam hteo Boston u singlu, no videh losu tradiciju. Under bi trebao biti legitiman. Sabresi imaju mrtav napad, Columbus ce tesko odrzati kontinuitet efikasnosti.Capitalsi su uvek bili domacinska ekipa.Edmonton sve meceve isao u klasican over(6+). Cetiri gola su uvek verovatna.Evropski hokej standardno. Link to comment
Zli Gli Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Kakav je pavijan Almagro, ne verujem. Uzme brejk za 5:4 i servira za mec a onda raspad na svoj servis i sad mucenje... Link to comment
Feindouno Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Evo jos 1 puta da postavim oglas i necu vise. Fali mi jos 1 covjek da bih mogao da podignem davno zaradjenje novce.Dakle potrebno mi je da neko ko nije registrovan na kladionici bet365 to uradi preko ovog linka i uplati neki depozit (minimum je 10e ja mislim).Biti cu vjecno zahvalan. Link to comment
Lezilebovich Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 s obzirom da sam na nuli na bet365, da li znaš da li bi ti pomoglo ako bih zatvorio postojeći i otvorio novi račun (postojeći nije otvoren preko negko afilijeta) ? Link to comment
Feindouno Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Nemam pojma stvarno a ne znam ni da li bi te pustili da zatvaras 1 i otvaras drugi sa istim podacima. Link to comment
Miljenko Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 NHL fiks dosao lose i sprecio izlazak kombo tiketa. Ukupno 5/7. NFL lagano, kao i MLB. NCAAF uz puno srece, no kod njih je ocigledno imam.FudbalSweden-Austria w1Portugal-Israel 1Spain-Belarus 2+Estonia-Turkey w2Holland-Hungary 2+Luxembourg-Russia 2+Germany-R. Ireland 1BIH-Liechtenstein 4+Andorra-Romania 3+Argentina-Peru 2+Mexico-Panama 1Armenia-Bulgaria X2Croatia-Belgium 2+MLBSt.Louis-LA Dodgers 2Kelly za Cardinalse, Greinke za Dodgerse. Kelly 1-1, 3.72 ERA protiv Dodgersa. Trenutna forma, 2-1, 1.56 ERA. Greinke 8-3, 3.10 ERA protiv Cardinalsa. Prethodna 3 starta, 1-1, 1.59 ERA. Gosti mi deluju kao ozbiljniji tim, iako je St.Louis uvek tezak protivnik. Verujem da ce se Greinke jos jednom pokazati u pravom izdanju.HokejCarolina-Los Angeles w2Florida-Pittsburgh w2Philadelphia-Phoenix 5+Chicago-NY Islanders 5+Innsbruck-Znojmo 5+Salzburg-KAC 5+JYP-Kalpa 0-6SKA St.Petersburg-Metallurg Novokuznetsk 5+Biel-Davos 5+Vreme je i da Kingsi pokazu kontinuitet igara. Pittsburgh za sada igra bez greske, te ocekujem nastavak serije i protiv nejake Floride.Flyersi bi mogli da daju neki gol vise. Imaju dobru ekipu, dosta je bilo ovih 2-1 meceva. Blackhawks-Islanders, duel odlicnih napada. Link to comment
Recommended Posts