Miljenko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Fudbal 1/2. NHL 0/3. Hokej 1/2. NBA 1/3. Fudbal polovicno, mada su ove P1+ igre generalno najkorisnija stvar na fudbalu. NHL tragicno kilav i dalje. Edmonton se obrukao u ofanzivi zestoko. Ottawa je takodje imala poduzu seriju sa 4-5 primljenih golova i sinoc naravno cudo, nema golova nigde iz skoro 50 suteva. Evropski hokej da kazem korektno. NBA sam mogao odigrati bolje (poene na visim granicama); fiks je bio neshvatljiv (Boston ima onoliku prednost i na kraju jedva dobija; Lakersi gube od Brooklyna koji ne kapiram kako ima ovoliko pobeda). Cini se da su u fiksu ovo najnezgodnije sezone godinama unazad. Fudbal je u tom pogledu uvek nepouzdan; hokej je tek nepredvidljiv, posebno NHL; NBA je obicno bio liga sa malo iznenadjenja, no ove sezone se svi zivi bore za doigravanje do kraja (kao i u NHL). Bas sam nasao kada da odigram jace (pokrih tik preko polovine uloga). Fudbal Cruz Azul-Seattle w1 Tigres-Cincinnati 1 ide dalje Columbus-LA FC 2+ Den Haag-AZ II 3+ Volendam-Telstar 3+ Inter-Feyenoord 1 Leverkusen-Bayern tim2 1+ Liverpool-PSG tim1 1+ Barcelona-Benfica tim1 3+ P1+ tiket, Barcelona, Inter, Bayern, Liverpool 2P1+ tiket, Barcelona, Inter, Bayern, Liverpool, AZ II, Volendam Kvote 1.84, 2.46, 2.02, 2.01, 2.85 i 2.67. Dosta toga izmiksah danas. CONCACAF CL, nasa CL, Holandija 2. Nisam bio previse hrabar sa igrama, pa da vidimo da li mogu napraviti korektan procenat dobitnih tiketa. NHL Boston-Florida tim2 3+ Pittsburgh-Vegas 5+ (OT&SO) New Jersey-Columbus tim1 2+ Carolina-Tampa 5+ (OT&SO) Winnipeg-NY Rangers tim1 2+ Minnesota-Colorado 5+ (OT&SO) San Jose-Nashville 5+ (OT&SO) Anaheim-Washington tim2 3+ Vancouver-Montreal 6+ Kvote 1.83, 1.74, 2.25 i 1.88. Pokusah sa krajnje jednostavnom igrom, a tu su i tradiucionalne igre po trecinama, odnosno fiks. Prateci tiket, vineri su u pitanju, New Jersey, Florida, Colorado, Winnipeg, Vancouver. Kvota 7.61. Hokej SKA St. Petersburg-Dinamo Minsk 6+ Slovan Bratislava-Zvolen 6+ Schwenninger-Nurnberg 5+ (OT&SO) Avangard-Nizhny Novgorod 4+ Neftekhimik-Dynamo Moscow 4+ Sochi-Kunlun 5+ (OT&SO) Kvote 1.80, 1.78 i 2.41. Skoro svuda je poceo playoff, te je suzen izbor za igru. NBA Cleveland-Brooklyn Pw1 Detroit-Washington H1(-9.5) Indiana-Milwaukee >227.5 New Orleans-LA Clippers H2(+1.5) Kvota 3.16. Nisu mi se dopale previse danasnje utakmice, pa sam probao samo jedan jednostavan tiket.
Recommended Posts