Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 0/3, Barsa je dosla 5+ (3+ kvota). NHL 1/1. NBA 1/1. NFL 1/1. Fudbal i juce ocajan. Nije prosao nijedan glavni tiket (Schalke, Liverpool samo 0-1, Fener kilavih 0-2, Galata prekid), svakakve su se gluposti mogle videti. Retko koji mec je bio bas efikasan; samo Barsa od ovog mog, a eventualno sam mogao uhvatiti nesto iz Holandije 1. NHL je dosao izuzetno lako; NBA taman kako treba, nakon sto je Detroit vodio 30 razlike pa jedva ostao na 10+ prednosti; NFL dolazi kada sam mislio da nema sanse. Evropska kosarka je donela par glupih padova (iz Italije pada bez hendikepa neki par, gde je 4-14 tim dobio 13-5 ekipu; kako, ja to ne kapiram). Da nije fudbala, ovo bi bio veoma dobar dan.

Fudbal

Inter-Fiorentina 2+

Ajax II-Excelsior 3+

PSV II-Cambuur 4+

Vitesse-Emmen 3+

Kvota 4.80.

Ipak sve stavih na jedan tiket. Nerviraju ove glupave, neefikasne tekme; nerviraju i ponisteni golovi (pa i ove utakmice koje lice na namestene kao Liverpool juce recimo).

Hokej

Esbjerg-Roedovre 7+ (OT&SO)

Kvota 2.19.

Polako se vraca hokej, nakon reprezetativnih duela.

NBA

Cleveland-Minnesota >221.5

Washington-San Antonio >228.5

Milwaukee-Golden State >230.5

Denver-Portland >226.5

Miami-Boston H2(-9.5)

Oklahoma-New Orleans H1(-9.5)

Kvote 5.69 i 3.64.

Tu je i NBA, koji dolazi prilicno dobro u tekucem sistemu (plus ne zahteva preteran ulog).

Kosarka

Partizan-Zadar H1(-19.5)

Zvezda-Buducnost >158.5

Kvota 3.41.

Cesti tesni padovi na kosarci ovih dana (jedan par, velika iznenadjenja u fiksu), no ovo deluje relativno izvesno.