February 10Feb 10 Author Fudbal 0/3, Barsa je dosla 5+ (3+ kvota). NHL 1/1. NBA 1/1. NFL 1/1. Fudbal i juce ocajan. Nije prosao nijedan glavni tiket (Schalke, Liverpool samo 0-1, Fener kilavih 0-2, Galata prekid), svakakve su se gluposti mogle videti. Retko koji mec je bio bas efikasan; samo Barsa od ovog mog, a eventualno sam mogao uhvatiti nesto iz Holandije 1. NHL je dosao izuzetno lako; NBA taman kako treba, nakon sto je Detroit vodio 30 razlike pa jedva ostao na 10+ prednosti; NFL dolazi kada sam mislio da nema sanse. Evropska kosarka je donela par glupih padova (iz Italije pada bez hendikepa neki par, gde je 4-14 tim dobio 13-5 ekipu; kako, ja to ne kapiram). Da nije fudbala, ovo bi bio veoma dobar dan. Fudbal Inter-Fiorentina 2+ Ajax II-Excelsior 3+ PSV II-Cambuur 4+ Vitesse-Emmen 3+ Kvota 4.80. Ipak sve stavih na jedan tiket. Nerviraju ove glupave, neefikasne tekme; nerviraju i ponisteni golovi (pa i ove utakmice koje lice na namestene kao Liverpool juce recimo). Hokej Esbjerg-Roedovre 7+ (OT&SO) Kvota 2.19. Polako se vraca hokej, nakon reprezetativnih duela. NBA Cleveland-Minnesota >221.5 Washington-San Antonio >228.5 Milwaukee-Golden State >230.5 Denver-Portland >226.5 Miami-Boston H2(-9.5) Oklahoma-New Orleans H1(-9.5) Kvote 5.69 i 3.64. Tu je i NBA, koji dolazi prilicno dobro u tekucem sistemu (plus ne zahteva preteran ulog). Kosarka Partizan-Zadar H1(-19.5) Zvezda-Buducnost >158.5 Kvota 3.41. Cesti tesni padovi na kosarci ovih dana (jedan par, velika iznenadjenja u fiksu), no ovo deluje relativno izvesno.
February 11Feb 11 Author Fudbal 0/1, Ajax II je dosao 5+ (3+ kvota). Hokej 1/1. NBA 2/2. Kosarka 1/1. Fudbal klasicno traljav. Siri tiketi tu i tamo, no da ne mogu lagano doci ni ovi 3+ mecevi oko 1.50 to je cudo jedno. Danski hokej bez problema prolazi. NBA ponovo idealno. Na poenima se mogla napraviti i veca kvota. ABA liga fino takodje. Dan gde sam napravio oko 2.5 uloga, iako na fudbalu ponovo nije uradjeno nista. Fudbal Cruz Azul-Real Hope 5+ Monterrey-Forge Fc Hamilton 3+ Brest-PSG 4+ Sporting-Dortmund 3+ Juventus-PSV 3+ Man City-Real Madrid 4+ Watford-Leeds P1+ Norwich-Preston P1+ Coventry-QPR P1+ Watford-Leeds 3+ Norwich-Preston 2+ Coventry-QPR 2+ Leyton-Mansfield P1+ Bristol Rovers-Stockpost County P1+ Charlton-Peterborough P1+ Birmingham-Cambridge P1+ Charlton-Peterborough 3+ Bristol Rovers-Stockport County 2+ Birmingham-Cambridge 2+ Leyton-Mansfield 2+ Newport-Carlisle P1+ Bradford-Accrington P1+ Barrow-MK Dons P1+ Newport-Carlisle 2+ Bradford-Accrington 2+ Wimbledon-Crewe 2+ Barrow-MK Dons 2+ Gateshead-Braintree P1+ Dag&Red-Woking P1+ Hartlepool-Tamworth P1+ Oldham-Altrincham P1+ Gateshead-Braintree 3+ Hartlepool-Tamworth 2+ Oldham-Altrincham 2+ Kvote 2.47, 2.28, 3.44, 2.08, 2.88, 3.25, 3.61, 3.56, 3.09, 3.63, 3.64, 2.63. Najpre imamo CONCACAF kombinaciju, te CL, a na istom nivou uplate ispratih i Engleze. Hokej Odense-Rungsted 7+ (OT&SO) Davos-Zug 5+ (OT&SO) Timraa-HV71 5+ (OT&SO) Leksands-Farjestds 5+ (OT&SO) Michalovce-Nove Zamky 6+ Dynamo Moscow-SKA St. Petersburg 6+ Kvote 2.07, 2.51 i 3.03. Vraca se i hokej ponovo, a od sutra imamo i 4 Nations Face-Off. Prateci tiket, AK Bars 5+ (OT&SO), CSKA Moscow 6+, Salavat 5+ (OT&SO). Kvota 3.84. NBA Philadelphia-Toronto H1(-9.5) Phoenix-Memphis H2(+3.5) Indiana-NY Knicks >232.5 Chicago-Detroit >231.5 Phoenix-Memphis >236.5 Kvote 2.78 i 3.09. NBA odigrah standardno. Mesecni trend je neocekivano dobar.
February 12Feb 12 Author Fudbal 6/12, Stjarnan je dosao 6+, Real Madrid 5+ (3+ i 4+ kvote). Hokej 0/3. NBA 0/2. Fudbal polovicno. Englezi su mogli bolje, dok je CL (pa i ona CONCACAF) prijatno iznenadila. Evropski hokej nedovoljno dobro. Ne moze ni NBA uvek doci idealno. Moglo je to sve doci nesto bolje, no nije toliko lose ni ovako. Fudbal Guadalajara-Cibao 4+ Tigres-Real Esteli 4+ Everton-Liverpool 2+ Club Brugge-Atalanta 2+ Feyenoord-Milan 2+ Monaco-Benfica 3+ Celtic-Bayern 3+ Kvote 3.38, 2.04 i 2.40. Relativno skroman broj kombinacija danas, no nisam zeleo da se izlecem. Hokej Sweden-Canada 7+ (OT&SO) Sonderjyske-Aalborg 7+ (OT&SO) Slovan Bratislava-Banska Bystrica 6+ Zilina-Spisska Nova Ves 6+ Kosice-Trencin 5+ (OT&SO) Nitra-Poprad 5+ (OT&SO) Liptovsky Mikulas-Zvolen 5+ (OT&SO) Kvote 2.06, 2.21, 3.40 i 2.54. Nastavljamo sa hokejom, a konacno krece i 4 Nations Face-Off turneja. NBA Boston-San Antonio H1(-9.5) Washington-Indiana pob2 Toronto-Cleveland H2(-9.5) Oklahoma-Miami H1(-6.5) Boston-San Antonio >226.5 Washington-Indiana >233.5 Chicago-Detroit >230.5 Minnesota-Milwaukee >217.5 Denver-Portland >226.5 Dallas-Golden State >226.5 Utah-LA Lakers >229.5 Kvote 4.99 i 15.13. Mozda sam ovo trebao razbiti na par tiketa, no ipak probah veci broj parova.
February 13Feb 13 Author Fudbal 0/3. Hokej 1/4. NBA 1/2. Na fudbalu bez previse sansi. Dve 0-1 utakmice U CL, a ni CONCACAF nije bio ultra efikasan (samo po 3-0 pobede). Hokej takodje kilavo. Jedino je prosao par sa 4 Nations Face-Off turneje. NBA i dalje pristojan, dosla je kvota oko 5. Bez fudbala bi ovo bio korektan dan. Fudbal Club Nacional-Blooming 3+ Pumas-Cavalry 3+ Fenerbahce-Anderlecht 2+ Twente-Bodo/Glimt 2+ AZ-Galatasaray 2+ TSC-Jagiellonia 2+ Molde-Shamrock Rovers 2+ Vikingur-Panathinaikos 2+ Porto-Roma 2+ PAOK-FCSB 2+ Royale Union-Ajax 2+ Midtjylland-Real Sociedad 1+ Ferencvaros-Plzen 1+ Celje-APOEL 2+ Gent-Betis 1+ Copenhagen-Heidenheim 1+ Omonia-Pafos 1+ Borac Banja Luka-Olimpija Ljubljana 1+ Molde-Shamrock Rovers P1+ TSC-Jagiellonia P1+ Vikingur-Panathinaikos P1+ Fenerbahce-Anderlecht P1+ AZ-Galatasaray P1+ Twente-Bodo/Glimt P1+ Ferencvaros-Plzen 2P1+ Midtjylland-Real Sociedad 2P1+ Royale Union-Ajax 2P1+ PAOK-FCSB 2P1+ Porto-Roma 2P1+ Celje-APOEL 2P1+ Gent-Betis 2P1+ Copenhagen-Heidenheim 2P1+ Kvote 2.38, 3.22, 4.86, 5.41 i 6.98. Na kraju odigrah samo osnovne tikete, bez bonusa. Hokej Finland-USA 7+ (OT&SO) RB Munich-Schwenninger 7+ (OT&SO) Barys Astana-SKA St. Petersburg 6+ Dynamo Moscow-Spartak Moscow 6+ Kunlun-Nizhny Novgorod 6+ Sochi-CSKA Moscow 6+ Kvote 2.12, 2.04, 3.28 i 3.42. Realticno hrabro odigrano, no tesko je uklopiti i one 5+ igre. Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Linkopings, Farjestads, HV71, Lulea. Kvota 3.76. NBA New Orleans-Sacramento >229.5 Minnesota-Oklahoma >214.5 Utah-LA Clippers >217.5 New Orleans-Sacramento pob2 Houston-Golden State H2(+14.5) Minnesota-Oklahoma pob2 Dallas-Miami H1(+9.5) Utah-LA Clippers pob2 Kvote 3.05 i 4.00. I danas se naslo nesto za igru; mesecni ucinak je i dalje odlican (izmedju 8 i 10 uloga u plusu).
February 14Feb 14 Author Fudbal 1/5. Hokej 2/4. NBA 1/2. Fudbal je bio blizu da prodje kompletno, no na kraju jedan dobitni tiket (srecom te je kvota bila solidna). Molde obara P1+ i 2+ tikete; Ferencvaros 2P1+ kombinaciju; nocna varijanta pade na Pumas koji nije dosao 3+ (samo 1.35 je bila kvota). KHL nije dosao sjajno, no Nemci i reprezentativni duel dodjose fino. NBA donosi jedan prolaz pred pauzu. Dovoljno za pokrice juce, iako sam mogao zavrsiti u solidnom plusu (fudbal). Fudbal Brighton-Chelsea 3+ Augsburg-Leipzig 2+ Go Ahead Eagles-Sparta Rotterdam 2+ MVV-Eindhoven 2+ Den Haag-Ajax II 3+ Cambuur-Oss 3+ Throttur-Fjolnir 4+ Fylkir-Fram 3+ Hafnarfjordur-Afturelding 3+ Throttur-Fjolnir P1+ Fylkir-Fram P1+ Hafnarfjordur-Afturelding P1+ Cambuur-Oss P1+ MVV-Eindhoven P1+ Den Haag-Ajax II P1+ MVV-Eindhoven 2P1+ Cambuur-Oss 2P1+ Den Haag-Ajax II 2P1+ Brighton-Chelsea 2P1+ Augsburg-Leipzig 2P1+ Paderborn-Preussen Munster 2P1+ Magdeburg-Koln 2P1+ Goa Ahead Eagles-Sparta Rotterdam 2P1+ Kvote 7.00, 2.89, 3.20 i 4.01. Iskombinovao sam skromno na kraju. Imao sam najpre u planu svega 3 tiketa, no Islandjane ipak stavih posebno. Hokej Sweden-Finland 7+ (OT&SO) Ajoie-Davos 5+ (OT&SO) Zug-Rapperswil 5+ (OT&SO) Lugano-Bern 5+ (OT&SO) Sonderjyske-Roedovre 7+ (OT&SO) Rungsted-Herlev 7+ (OT&SO) Herning-Aalborg 6+ Esbjerg-Odense 6+ Storhamar-Lillehammer 5+ (OT&SO) Comet-Stavanger 6+ Valerenga-Lorenskog 6+ Slovan Bratislava-Trencin 6+ Poprad-Spisska Nova Ves 6+ Kosice-Zilina 6+ Banska Bystrica-Michalovce 6+ Zvolen-Nitra 6+ Liptovsky Mikulas-Nove Zamky 6+ Kvote 2.45, 2.31, 3.37, 3.15, 2.42, 3.70, 3.71 i 2.79. Dosta toga zaminljivog na hokeju, iako sam Nemce probao opreznije, a KHL nema neki siri program. Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Straubing, Nurnberg, Frankfurt, Mannheim, Iserlohn. Kvota 3.70. Edited February 14Feb 14 by Miljenko
February 15Feb 15 Author Fudbal 0/4, hokej 0/7. Na fudbalu nije bilo nikakve sanse za prolaz. Gomila tvrdih meceva u Holandiji, te Leipzig 0-0. Hokejasi malcice bolji, no svuda se nasao neki par sa manje od 5 pogodaka, gde stvarno ne mogu nista da iskombinujem. Blizu je bio 2+ prva trecina tiket, ali je Valerenga volsebno odigrala kilav mec (skoro 40 kvota). Finska-Svedska duel se igra danas. Fudbal Stuttgart 3+, Dortmund 2+, Bayern 2+, Man City 3+, PSV 3+, Zvezda 2+, Sporting 2+ Aston Villa 2+, West Ham 2+, Arsenal 2+, Atalanta 2+, Real Madrid 2+, Villarreal 2+, Feyenoord 2+, Celtic 2+ Marseille 3+, Monaco 2+, PSG 2+, Dinamo Zagreb 2+, U. de Chile 2+, Elversberg 2+, Kaiserslautern 2+, Hertha 2+ Sve P1+, Man City, Stuttgart, Dortmund, Bayern, Atalanta, Marseille, PSG, Zvezda, PSV, Sporting, Celtic Sve 2P1+, Arsenal, West Ham, Aston Villa, Real Madrid, Villarreal, Elversberg, Kaiserslautern, Hertha, Monaco, Feyenoord Kvote 5.89, 4.04, 4.98, 13.31 i 5.73. Posto je rec o duzim tiketima, moracu napisati sve manje pregledno, kako ne bi bilo previse skrolovanja. Odigrao sam naravno i Engleze po ligama, 2-5, svuda P1+, 2P1+ i 2+/3+ tiket, ali sam bio lenj da sve to iskucam. Hokej Sweden-Finland 7+ (OT&SO) Canada-USA 7+ Sve 5+, Stavanger, Brynas, Leksands, Ajoie, SKA St. Petersburg, Spartak Moscow Kvote 2.45, 2.25 i 4.35. Dva reprezentativna duela, te 5+ tiket sklepan od svega i svacega, Edited February 15Feb 15 by Miljenko
February 16Feb 16 Author Fudbal 0/5. Hokej 2/3. Na fudbalu sam se ispromasivao zestoko. Ne secam se da sam video ovoliko 0-0 utakmica u nekom kolu; 7 cini mi se, racunajuci i nize lige kod Engleza, uz par 0-1. Tesko je bilo provuci iole duzi tiket; Bayern 0-0, Atalanta 0-0, Kaiserslautern 0-0, Feyenoord 0-0, PSG 1-0., plus Englezi nize lige. Hokej pristojno, mada sam imao jedan promasaj. Tja, izleteo sam se na fudbalu; nize lige kod Engleza su za slabiju uplatu. Fudbal Liverpool-Wolves 3+ Tottenham-Man Utd 3+ Twente-RKC 3+ Ajax-Heracles 3+ Werder-Hoffenheim 4+ Eintracht Frankfurt-Holstein Kiel 4+ Regensburg-Hamburger 3+ Schalke-Karlsruher 3+ P1+ tiket, Liverpool, Man Utd, Hoffenheim, Holstein Kiel, Hamburger, Twente, Ajax 2P1+ tiket, Leeds, Fiorentina, Roma, Inter, Lyon, Gent, Royale Union, Rangers, Fenerbahce Kvote 2.20, 2.03, 2.25, 2.12, 2.54, 4.95 i 5.51. Vratih se donekle starom sistemu, uz igranje P1+ i 2P1+ za isti ulog. Hokej Frederikshavn-Herlev 7+ (OT&SO) RB Munich-Frankfurt 5+ (OT&SO) Schwenninger-Nurnberg 5+ (OT&SO) Kolner-Dusseldorf 5+ (OT&SO) Augsburg-Mannheim 5+ (OT&SO) Eisbaren-Straubing 5+ (OT&SO) Ingolstadt-Iserlohn 5+ (OT&SO) Kosice-Poprad 5+ (OT&SO) Spisska Nova Ves-Zvolen 5+ (OT&SO) Michalovce-Trencin 5+ (OT&SO) Nitra-Liptovsky Mikulas 7+ (OT&SO) Nove Zamky-Banska Bystrica 7+ (OT&SO) Slovan Bratislava-Zilina 7+ Lorenskog-Frisk Asker 6+ Sparta Sarpsborg-Storhamar 5+ (OT&SO) Lillehammer-Comet 6+ Stjernen-Valerenga 6+ Kvote 2.43, 2.80, 2.11, 2.39, 2.15, 2.14, 2.26, 2.12 i 2.58. Dosta toga probrah za danas. Cini se da je ovo ipak neka bolja varijanta, ma kakvi rezultati bili.
February 17Feb 17 Author Fudbal 3/7. Hokej 3/9. Fudbal nije dosao idealno, ali ipak dovoljno dobro da zavrsi u manjem plusu. Nemacka 1 taman po ocekivanju. Moji retardikosi su ponovo razocarali; Twente je tesno dobio; Hamburger mi vec nije jasan protiv ekipe sa zacelja, nakon onako rano primljenog gola. Evropski hokej nije dosao sjajno. Nemce sam mozda trebao odigrati na 6+, mada oni nisu previse konstantni; Norvezani su prijatno iznenadili; Danci bez sanse; Slovaci sareno. Neuporedivo bolje od subote, a moram priznati da sam skresao uloge na pola, u cilju kontrole uplate (u subotu bih se jos gore izleteo, da sam odigrao jace). Fudbal U. Catolica-A. Italiano 2+ Utrecht II-Venlo 2+ Rizespor-Galatasaray 3+ AZ II-PSV II 4+ Barcelona-Rayo Vallecano 3+ Barcelona-Rayo Vallecano P1+ AZ II-PSV II P1+ Utrecht II-Venlo 2P1+ Rizespor-Galatasaray P1+ Kvote 2.45, 2.39 i 2.16. Oprezno povezah sve na samo 2 glavna tiketa. Razmatrao sam PSV II i Barsu za eventualnu 5+ igru. Tu je naravno i tiket sa golovima u poluvremenima, doduse spojen u jedan, posto imamo mali broj utakmica. Hokej Finland-Canada 7+ (OT&SO) USA-Sweden 7+ (OT&SO) Roedovre-Esbjerg 7+ Aalborg-Sonderjyske 7+ (OT&SO) Severstal-SKA St. Petersburg 7+ CSKA Moscow-Sochi 6+ Spartak Moscow-Dynamo Moscow 5+ (OT&SO) Kvote 2.08, 2.07, 2.18, 2.20, 2.15 i 2.45. Ispratih hokejase i danas. Tu su i dva zavrsna duela sa 4 Nations Face-Off turneje (ne racunajuci finale). Polako se blize doigravanja po ligama, posto je kod vecine ostalo desetak termina u regularnom delu sezone.
February 18Feb 18 Author Fudbal 1/3. Hokej 3/6. Fudbal traljavo i dalje. Galatasaray jedva; Barsa kilavih 1-0 ; oba meca iz Holandije 2 odlozena. Hokej polovicno. Blizu je bio tiket sa golovima po trecinama, no nije mi doslo 2+ druga trecina na zavrsnom paru (za 5+ kvotu). Slabo je ovo i dalje, no neuporedivo bolje od petka/subote. Fudbal Iquique-Santa Fe 1+ The Strongest-Bahia 2+ Colorado-LA FC 3+ Atalanta-Club Brugge 2+ Milan-Feyenoord 2+ Benfica-Monaco 2+ Bayern-Celtic 3+ Milan-Feyenoord 2P1+ Atalanta-Club Brugge 2P1+ Bayern-Celtic P1+ Benfica-Monaco P1+ Kvote 2.10, 2.20 i 2.16. Iskoristih pretezno meceve CL, uz kvalifikacije iz CONCACAF i JA. Tu je i par sitnijih tiketa sa Englezima. Prateci tiket, sve P1+, Wycombe, Wrexham, Mansfield, Crawley, Morecambe, Notts County, Gateshead, Hartlepool, Fylde, Barnet, Forest Green. Kvota 47.46. Hokej Zurich Lions-Farjestads 6+ Herning-Odense 7+ (OT&SO) Poprad-Slovan Bratislava 6+ Liptovsky Mikulas-Spisska Nova Ves 6+ Zilina-Michalovce 5+ (OT&SO) Zvolen-Kosice 5+ (OT&SO) Trencin-Banska Bystrica 5+ (OT&SO) Kvote 2.38, 2.06, 3.66 i 2.48. Danas imamo na programu finale hokejaske CL, te Dance i Slovake.
February 19Feb 19 Author Fudbal 1/3. Hokej 2/4. Da nije bilo nocnog dela, ne bih imao prolaz na fudbalu. I taj tiket je jedva prosao, posto je LA FC odigrao 0-0 poluvreme. Hokej ponovo polovicno, no dovoljno za manji plus. Mirnije je sa singlovima (tj. manja je verovatnoca da promasim sve zivo, kao kod duzih tiketa). Nisam zavrsio dan u plusu, mada minus od oko jednog uloga nije strasan. Fudbal Club America-Club Leon 3+ Santos Laguna-Cruz Azul 3+ Kansas City-Inter Miami 4+ Motagua Tegucigal-Cincinnati 4+ Leiknir-KR Reykjavik 6+/7+ Aston Villa-Liverpool 3+ PSG-Brest 3+ Real Madrid-Man City 5+ Dortmund-Sporting 3+ PSV-Juventus 3+ P1+ tiket, Leiknir, Liverpool, Dortmund, PSG, Man City 2P1+ tiket, Dortmund, PSG, Man City, PSV, Liverpool, Inter Miami, Cincinnati, Club America, Cruz Azul Kvote 2.80, 2.47, 2.34, 3.65/6.81, 2.22, 2.85, 2.98, 2.85 i 4.38. Puno toga je ispraceno danas, mada i parovi deluju dosta izglednije u odnosu na utorak. Hokej Mannheim-Wolfsburg 6+ Nurnberg-RB Munich 6+ Frankfurt-Eisbaren 7+ (OT&SO) Schwenninger-Kolner 6+ Dusseldorf-Ingolstadt 6+ Iserlohn-Straubing 7+ (OT&SO) Rungsted-Frederikshavn 7+ (OT&SO) Kvote 3.95, 2.37, 3.31, 2.27, 2.47. Ne preterano izgledan mec iz Danske, te kompletan program iz Nemacke 1. Prateci tiket, CSKA Moscow 6+, Dynamo Moscow 6+. Kvota 4.10.
February 20Feb 20 Author Fudbal 4/10 (ako racunam oba singla kod Islandjana). Hokej 1/5. Fudbal taman dovoljno za pokrice. Jedini par sa Islanda (i dalje igraju kup) je doneo dva fina prolaza. U CL je Dortmund oborio skoro sve sire tikete. Mislim, PSV-Juventus dolazi 3+, a ovi igraju 0-0. Kasnije nije prosao ni duel u Madridu (ja sam ocekivao lagan mec sa minimum 5 komada, no City je bio uzasan). Nocni deo takodje nije bio idealan. Oba promasaja iz Meksika (srecom spojena), te korektan ucinak u CONCACAF CL. Jeste ovako mnogo mirnije kada se igra, no pravi dobitak se moze ostvariti samo kombo/sirim tiketom. Fudbal Galatasaray-AZ 4+ Ajax-Royale Union 2+ Anderlecht-Fenerbahce 2+ Bodo/Glimt-Twente 2+ Roma-Porto 1+ FCSB-PAOK 1+ Panathinaikos-Vikingur 4+ Shamrock Rovers-Molde 2+ Heidenheim-Copenhagen 2+ Betis-Gent 2+ Jagiellonia-TSC 4+ APOEL-Celje 4+ P1+ tiket, Galatasaray, Bodo/Glimt, Ajax, Fenerbahce, TSC, Panathinaikos 2P1+ tiket, Galatasaray, Roma, PAOK, Bodo/Glimt, Fenerbahce, Ajax, Betis, Heidenheim, TSC, Panathinaikos, APOEL, Molde Kvote 2.18, 2.13, 2.22, 2.05, 2.29, 3.10, 4.92 i 11.42. Zaboravih Islandjane, no nema trika da izadjem ponovo na ovaj minus, a cele nedelje me muce sinusi. Dovoljni su i ovi parovi iz EL i ECL, plus vidim da su na Islandjanima sve nize kvote. Hokej USA-Canada 7+ (OT&SO) Stjernen-Storhamar 5+ (OT&SO) Valerenga-Stavanger 4+ Comet-Frisk Asker 6+ Kvote 2.55 i 2.06. Nocas imamo spektakl u najavi na finalu 4 Nations Face-Off turnira. Tu su i Norvezani, koji su skroz nepouzdani u tekucoj sezoni. Svedjani i KHL sitnije. Prateci tiket, Lokomotiv Yaroslav tim 3+, Spartak Moscow 5+ (OT&SO), Lulea 3+, Farjestads 5+ (OT&SO), Vaxjo tim 2+, Leksands 5+ (OT&SO). Kvota 4.69. NBA Philadelphia-Boston H2(-5.5) Brooklyn-Cleveland H2(-9.5) Denver-Charlotte H1(-9.5) Portland-LA Lakers >219.5 NY Knicks-Chicago >236.5 Indiana-Memphis >243.5 Kvote 3.57 i 3.05. Dobro je sto preskocih jedini par prosle noci, nije dosao ni H1, ni over. Veceras standardno, mada nema materijala za neke duze tikete. Edited February 20Feb 20 by Miljenko
February 21Feb 21 Author Fudbal 3/8. Hokej 0/2, prosao je prateci tiket (4+ kvota). NBA 1/2. Cinilo se da ce fudbal doci dosta dobro, no uletelo je par glupavih rezultata. Panathinaikos igra 0-0 poluvreme i na kraju dobija sa tesnih 2-0; Molde kilavih 1-0 u regularnom toku (meni je uvek enigma zasto se ne racuna ceo mec, kao kod drugih sportova); takodje, Molde i Ajax bez gola u drugom poluvremenu; ni Betis nije dosao 2+, no tu je i Molde bio. Tupavo nema sta, kada ni nesto od ovog P1+/2P1+ ne moze doci. Hokej nisam odabrao sjajno. Tu ne mislim na nocni mec, vec KHL, odnosno Norvezane. NBA nastavio fino i nakon All-Star pauze. Sve u svemu, jos jedan dan oko nule; nista bez kombo tiketa. Fudbal Leicester-Brentford 3+ Rennes-Reims 2+ Hamburger-Kaiserslautern 4+ Hertha-Nurnberg 4+ Kvote 2.14, 2.14 i 2.43. Skratih glavne tikete na 3 komada, uz par sirih kombinacija. Prateci tiket, sve 3+, Palestino, A. Italiano. Kvota 3.26. Hokej Frederikshavn-Sonderjyske 6+ Roedovre-Herlev 6+ Aalborg-Herning 6+ Odense-Esbjerg 6+ Ajoie-Bern 5+ (OT&SO) Kosice-Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO) Michalovce-Poprad 5+ (OT&SO) Banska Bystrica-Zilina 6+ Zvolen-Slovan Bratislava 6+ Spisska Nova Ves-Nitra 7+ (OT&SO) Kvote 3.01, 3.07, 2.31, 3.18 i 2.16. Uglavnom uobicajena igra, a jedino Nemacka i Austrija zavrsise u slabijoj grupi. Siri hokejaski tiket, Wolfsburg 5+ (OT&SO), Mannheim 5+ (OT&SO), Nurnberg 5+ (OT&SO), Schwenninger 6+, Eisbaren 6+. Kvota 5.80. NBA Orlando-Memphis H2(+5.5) Washington-Milwaukee H2(-4.5) Dallas-New Orleans H1(-3.5) Utah-Oklahoma H2(-9.5) Dallas-New Orleans >230.5 Sacramento-Golden State >233.5 Kvote 5.24 i 2.74. Ako pogledamo interval od NG do sada, NBA je liga koja najbolje dolazi, nevezano za sport. Pratimo na najjednostavniji nacin i dalje.
February 22Feb 22 Author Fudbal 0/3, prosao je prateci tiket iz Cilea (3+ kvota). Hokej 0/5. NBA 0/2. Fudbal sam trebao odigrati sire (Holandija 2, Cile), ovako nisam prosao idealno. Na Hamburgeru gomila ponistenih golova. Rennes celu utakmicu ima igraca vise i jedva 1-0 na kraju. Fudbal vapi za radikalnom promenom pravila. Na hokeju nije bilo pomoci, jednostavno losi rezultati. NBA fiks je bio blizu, no Milwaukee jedva dobija Washington. Jedan od onih dana gde je bilo tesko nesto uhvatiti. Fudbal Arsenal-West Ham 3+ Bournemouth-Wolves 3+ Southampton-Brighton 3+ Ipswich-Tottenham 3+ Holstein Kiel-Leverkusen 4+ Wolfsburg-Bochum 2+ Monchengladbach-Augsburg 2+ Hibernian-Celtic 2+ Rangers-St. Mirren 2+ Feyenoord-Almere 4+ Inter-Genoa 2+ Aston Villa-Chelsea 3+ Benfica-Boavista 2+ Las Palmas-Barcelona 3+ LA FC-Minnesota 3+ Atlanta-Montreal 3+ DC United-Toronto 4+ Columbus-Chicago 3+ Orlando-Philadelphia 3+ Inter Miami-NY City 4+ St. Louis-Colorado 3+ San Jose-Salt Lake 3+ P1+ tiket, Brighton, Tottenham, Chelsea, Barcelona, Leverkusen, Feyenoord 2P1+ tiket, Celtic, Rangers, Benfica, Arsenal, Bournemouth, Wolfsburg, Monchengladbach, Dortmund, Inter P1+ tiket, LA FC, Atlanta, Columbus, Inter Miami, Philadelphia, DC United 2P1+ tiket, San Jose, St. Louis, DC United, Philadelphia, Inter Miami, Columbus, Atlanta, LA FC. Kvote 2.94, 2.58, 2.11, 2.05, 2.23, 2.90, 2.62, 2.60, 2.46, 2.24, 2.35, 4.02, 4.92, 4.90 i 3.45. Krece MLS te probah i njih. Solidan broj tiketa na kraju, mada sam ranije znao odigrao dosta veci broj singlova. NHL Philadelphia-Edmonton 7+ (OT&SO) Detroit-Minnesota 6+ Pittsburgh-Washington 6+ Nashville-Colorado 7+ (OT&SO) Florida-Seattle 6+ Buffalo-NY Rangers 6+ New Jersey-Dallas 6+ Boston-Anaheim 6+ Columbus-Chicago 7+ (OT&SO) St. Louis-Winnipeg 7+ (OT&SO) Ottawa-Montreal 6+ Toronto-Carolina 6+ LA Kings-Utah 6+ Vegas-Vancouver 6+ Kvote 2.07, 3.26, 2.14, 2.87, 3.44, 2.02, 2.17, 3.19 i 3.74. Vraca se konacno i NHL, te probah malo hrabrije (predosadna je igra na 5+). Tu su i uobicajeni siri tiketi (2+ po trecinama i fiks). Hokej SKA St. Petersburg-Kunlun 7+ (OT&SO) Kvota 2.06. Danas uzeh samo jedan singl, posto su Norvezani prilicno razocarali par termina unazad. Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Zug, Lulea, Brynas, Farjestads. Kvota 3.21. NBA Chicago-Phoenix H2(+3.5) Denver-LA Lakers H1(+1.5) Utah-Houston pob2 Chicago-Phoenix >231.5 Denver-LA Lakers >239.5 Kvote 2.42 i 2.57. Ne bas upecatljiva NBA ponuda, no naslo se ipak nesto za probati.
February 23Feb 23 Author Fudbal 5/15. NHL 4/9. Hokej 1/1, uz jedan siri tiket (4+ kvota, Norveska). NBA 0/2. Fudbal ponovo nikakav. Tesko je i nabrojati sve gluposti od juce. Lever samo 2-0; Arsenal i Bournemouth 0-1; Barsa jedva dobija, nije bilo gola u prvom poluvremenu; Feyenoord nije razbio smesnog protivnika; Inter se namucio kod kuce, nije stigao ni do 2+; MLS saren na otvaranju, St. Louis 0-0 je najgori rezultat veceri; Englezi i nize lige ni blizu. NHL taman za pokrice. Lepo otvoreno vece, a onda solidan broj metiljavih meceva. Evropski hokej bez zamerke. NBA ne moze doci uvek; Denver je oborio i fiks i poene. Traljav dan, sa par uloga minusa (primarno zbog fudbala). Fudbal Man City-Liverpool 4+ Newcastle-Nottingham 3+ Twente-NEC 3+ Ajax-Go Ahead Eagles 3+ AZ-Fortuna Sittard 3+ Hoffenheim-Stuttgart 4+ U. de Chile-La Calera 3+ Portland-Vancouver 3+ LA Galaxy-San Diego 4+ Lyon-PSG 5+ Bayern-Eintracht Frankfurt 5+ Real Madrid-Girona 5+ Kvote 2.07, 2.53, 2.38, 2.32, 2.77, 2.20, 3.20, 2.75 i 2.90. Solidan broj stvari danas, pretezno u singlu. Pojedini parovi su mozda odigrani presiroko, no 4+ kvote ispod 2 mi prilicno idu na nerve. NHL Washington-Edmonton 7+ (OT&SO) Pittsburgh-NY Rangers 7+ (OT&SO) Detroit-Anaheim 6+ Tampa-Seattle 6+ Nashville-New Jersey 6+ NY Islanders-Dallas 6+ Calgary-San Jose 6+ Utah-Vancouver 6+ Chicago-Toronto 7+ (OT&SO) St. Louis-Colorado 7+ (OT&SO) Kvote 2.10, 2.15, 3.01, 3.07, 3.13, 2.15 i 2.20. Zanimljiv NHL program i danas. Red bi bio da uleti bar jedno ekstra efikasno vece (svi parovi 6+ i vise). Hokej Lugano-Ajoie 7+ (OT&SO) Herning-Roedovre 7+ (OT&SO) Herlev-Aalborg 6+ Sonderjyske-Rungsted 7+ (OT&SO) Spisska Nova Ves-Nove Zamky 7+ (OT&SO) Liptovsky Mikulas-Slovan Bratislava 6+ Poprad-Banska Bystrica 6+ Nitra-Kosice 6+ Zilina-Trencin 6+ Zvolen-Michalovce 6+ Kvote 2.19, 2.90, 2.03, 2.62, 3.64 i 3.82. Evropski hokej se blizu zavrsnici regularnog dela sezone (Austrija je vec usla u playoff), te se prati i dalje. Prateci tiket, Mannheim 5+ (OT&SO), Frankfurt 5+ (OT&SO), Nurnberg 5+ (OT&SO), Schwenninger 6+, RB Munich 5+ (OT&SO), Eisbaren 6+. Kvota 12.49. NBA Boston-NY Knicks pob1 Toronto-Phoenix H2(+9.5) Cleveland-Memphis H1(+2.5) Minnesota-Oklahoma pob2 Golden State-Dallas >227.5 Indiana-LA Clippers >229.5 Atlanta-Detroit >230.5 Kvote 2.81 i 4.84. NBA pratim na isti nacin i dalje. Edited February 23Feb 23 by Miljenko
February 24Feb 24 Author Fudbal 1/11. NHL 3/7. Hokej 3/6. NBA 1/2. Fudbal je doneo jos goru nedelju u odnosu na subotu, Srecom te sam skinuo uloge na 50% prethodnih, pa nisam izginuo. Holandija 1 kompletno 0-2; City-Liverpool dva kilava gola; Bayern samo 4; Hoffenheim i Stuttgart jos gore; U. de Chile 1-0 (od 2. minuta); LA Galaxy se obrukao kod kuce; Real samo 2-0; PSG nije dao gol u prvom poluvremenu. Tesko je nabrojati sve gluposti od petka do danas. NHL da kazem korektno, iako je i on zavrsio u minusu. Evropski hokej taman za pokrice. NBA prolazi lepo na poenima. Traljav dan, no bilo bi dosta losije sa jacom uplatom (neverovatno neefikasan fudbalski mesec). Fudbal Galatasaray-Fenerbahce 4+ Porto-Vitoria Guimaraes 3+ Colo Colo-O Higgins 4+ Roma-Monza 4+ Ajax II-Cambuur 4+ PSV II-Dordrecht 5+ P1+ tiket, Roma, Colo Colo, Galatasaray, Ajax II, PSV II 2P1+ tiket, Galatasaray, Porto, Ajax II, PSV II, Colo Colo, Roma Kvote 2.32, 2.13, 2.75, 2.85, 2.23, 3.00, 3.56 i 2.84. Odigrah sve u singlu, pa makar nista ne pogodio. Ne pomaze previse oprezna igra (kao u NBA). NHL Winnipeg-San Jose 7+ (OT&SO) LA Kings-Vegas 7+ (OT&SO) Kvote 2.29 i 2.40. Ne bas simpaticni NHL parovi, no povezivanje se pokazalo kao mrljavo, te singlirah oba meca. NBA Oklahoma-Minnesota H1(-7.5) Sacramento-Charlotte H1(-9.5) Indiana-Denver >239.5 Detroit-LA Clippers >222.5 Utah-Portland >224.5 Kvote 2.57 i 3.96. Nastavljamo NBA na isti fazon. Veoma uspesan mesec do sada. Hokejaski tiket, Sochi 6+, Yekaterinburg 5+ (OT&SO), Magnitogorsk 6+, Novosibirsk 5+ (OT&SO). Kvota 7.63.