Miljenko Posted January 12 Author Posted January 12 (edited) Fudbal 5/8. NHL 4/11. NFL 1/2. Prosao je prateci hokejaski tiket (2+ kvota, KHL). Fudbal za promenu korektno. Ajax i Bayern me donekle iznervirase; potonji jedva 1-0 dobise, a na Ajaxu veci broj ponistenih golova. NHL sve kilaviji; nisam skoro video onoliko utakmica sa manje od 5 golova. NFL blizu kompletnog prolaza, no u Baltimoru nije bilo poena u cetvrtoj cetvrtini (i FG bi bio dovoljan). Evropski hokej donosi jedan prolaz, mada sam generalno ustedeo ne odigravsi sire. Jos jedan nezadovoljavajuci dan. Ocekivao sam dosta vise od januara (posebno u NHL sektoru). Fudbal PSG-St. Etienne 4+ Leipzig-Werder 3+ Augsburg-Stuttgart 3+ Venezia-Inter 3+ Napoli-Verona 3+ Feyenoord-Utrecht 4+ Real Madrid-Barcelona 4+ Tamworth-Tottenham 5+ Arsenal-Man Utd 3+ Crystal Palace-Stockport County 4+ Newcastle-Bromley 4+ Kvote 1.59, 1.57, 1.82, 1.67, 1.72, 2.16, 1.92, 2.37, 1.96, 2.29 i 1.68. Juce pogresih i FA kup odigrah samo sitno (trebao sam probati jace samo ove top timove). Prilicno slabo otvoren mesec na fudbalu, mada je NHL jos gori. NHL Detroit-Seattle 6+ Pittsburgh-Tampa 7+ (OT&SO) Ottawa-Dallas 6+ Carolina-Anaheim 5+ (OT&SO) Vegas-Minnesota 5+ (OT&SO) Kvote 1.74, 1.73, 1.77 i 1.57. Ovo nocas je verovatnije bilo najkilavije NHL vece od starta sezona, cak 8 utakmica sa manje od 5 pogodaka. Igramo i dalje, no mozda se presaltam samo na sire tikete, posto nema preterane koristi od jace igre (u januaru ce trebati neki bas jak prolaz da pokrije mesecnu uplatu; u decembru se to desilo pred kraj meseca). Hokej Kosice-Poprad 5+ (OT&SO) Michalovce-Spisska Nova Ves 5+ (OT&SO) Nove Zamky-Trencin 6+ Slovan Bratislava-Nitra 7+ (OT&SO) Banska Bystrica-Zvolen 7+ (OT&SO) Zilina-Liptovsky Mikulas 6+ Kvote 1.69, 1.80, 2.03, 2.23 i 1.85. Evropski hokej probah jace samo na Slovacima, posto Nemci umeju biti prilicno nepouzdani. NFL Buffalo-Denver >49.5 Philadelphia-Green Bay >46.5 Tampa-Washington >51.5 Kvote 2.06, 2.00 i 2.06. Nastavljamo NFL wild card vikend. Juce polovicno, pa danas ocekujem malcice bolji ucinak. NBA tiket, Milwaukee >220.5, Denver >229.5, Sacramento >231.5, Boston >228.5. Kvota 8.91. Edited January 12 by Miljenko
Miljenko Posted January 13 Author Posted January 13 Fudbal 3/11, uz dva bonus tiketa (Barsa 6+ i Lepzig 5+; 5+ i 4+ kvote). NHL 3/4. Hokej 2/5. NFL 0/3. Prosao je NBA prateci tiket (2+ kvota). Fudbal ocajan, mada bi bilo jos gore, da nisam uhvatio dve sire igre. FA kup naravno corak; Stuttgart samo 1-0; Italijani mrljavo (kako Inter dobije neki levi tim samo sa 1-0 ja nikako ne kapiram); Feyenoord isto lose. NHL nesto bolje, no ponovo nije bilo kombo tiketa. Evropski hokej bez srece, na dva meca sam cekao jedan EN gol i nista. NFL bez prolaza, cini se da je vreme za sitnu igru. Jedan dan gde skoro nista nije doslo kako treba. NHL Philadelphia-Florida 7+ (OT&SO) Chicago-Calgary 6+ Edmonton-LA Kings 7+ (OT&SO) Kvote 2.12, 1.75 i 2.27. Tri meca za veceras, te probah sve, iako trendovi nisu nikakvi. Hokej Magnitogorsk-Sochi 5+ (OT&SO) Nizhny Novgorod-Traktor 5+ (OT&SO) CSKA Moscow-Spartak Moscow 6+ Lokomotiv Yaroslavl-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO) Kvote 1.88, 1.99 i 1.51. Par utakmica iz KHL. Jesu wild card, no pogledacu nesto pa da odigram par stvari. Fudbalski tiket, Millwall 2+, Ajax II 3+, Fenerbahce 3+. Kvota 2.77. NBA tiket, Minnesota >217.5, Golden State >220.5, Houston >228.5. Kvota 3.05. NFL tiket, LA Rams-Minnesota >49.5. Kvota 2.03.
Miljenko Posted January 14 Author Posted January 14 NHL 2/3. Hokej 3/3, uz kombo KHL tiket (5+ kvota). Prosao je siri fudbalski tiket (2+ kvota). NHL je isao fino, no zavrsni par je doneo bukvalno jedan gol i naravno da su svi spojeni tiketi pali. Dosta za pokrice, ako nista vise. Evropski hokej prolazi fino i odvodi dan u plus. Steta sto nisam odigrao hrabrije Lokomotiv-St. Petersburg (7+ recimo, koji je bio izmedju 2.5 i 3). Cak je i fudbal dosao no na ovim niskim granicama (koje bih tesko odigrao u singlu; par iz Holandije 2 samo 3 gola). Fin dan. NHL Columbus-Philadelphia 7+ (OT&SO) Boston-Tampa 5+ (OT&SO) Washington-Anaheim 5+ (OT&SO) New Jersey-Florida 5+ (OT&SO) Detroit-San Jose 5+ (OT&SO) Pittsburgh-Seattle 7+ (OT&SO) Nashville-Vegas 5+ (OT&SO) NY Islanders-Ottawa 5+ (OT&SO) St. Louis-Calgary 5+ (OT&SO) Winnipeg-Vancouver 5+ (OT&SO) Toronto-Dallas 5+ (OT&SO) Utah-Montreal 5+ (OT&SO) Colorado-NY Rangers 6+ Kvote 1.92, 1.64, 1.54, 2.04, 1.64, 1.70, 1.65 i 1.62. Pratim sire NHL i dalje, iako sigurno nisam odusevljen bilansima. Hokej 'Odense-Herning 6+ Esbjerg-Frederikshavn 6+ Rungsted-Sonderjyske 7+ (OT&SO) Comet-Valerenga 7+ (OT&SO) Nove Zamky-Nitra 6+ Slovan Bratislava-Poprad 6+ Banska Bystrica-Trencin 5+ (OT&SO) Kosice-Zvolen 5+ (OT&SO) Spisska Nova Ves-Liptovsky Mikulas 6+ Kvote 1.65, 1.80, 1.92, 1.51, 1.81, 1.73, 1.72 i 1.74. Evropski hokej je stvar koja najbolje dolazi, gledano od septembra pa do sada. Danci i Slovaci kao najpouzdanije lige za igru, te jedan par iz Norveske (gde granice i kvote previse variraju). Fudbalski tiketi, Man City 3+, Chelsea 3+, Liverpool 2+, West Ham 2+ i Dortmund 3+, Wolfsburg 3+, Leverkusen 3+, Freiburg 2+. Kvote 3.05 i 4.65. Iznervirao me je prilicno start godine na fudbalu, te probah tikete sa sitnijom uplatom. Tu su i singlovi na 6+ sa istim ulozima. NBA tiket, Indiana >231.5, Atlanta >237.5, Milwaukee >236.5. Kvota 11.61.
Miljenko Posted January 15 Author Posted January 15 (edited) NHL 1/8, uz jedan siri tiket (2+ prva trecina, 18+ kvota). Hokej 4/8, a tu je i 2+ tiket prvih trecina kod Danaca (5+ kvota). 4 prateca tiketa na fudbalu (8+, 3+, 8+ i 3+ kvote; Dortmund i Wolfsburg po 6+, te PL kombinacija, odnosno 2P2+ tiket kod Nemaca). U NBA delu dodjose oba slabija tiketa (12+ i 4+ kvote, poeni i fiks). Da nije bilo NHL meceva, dan bi sigurno zavrsio u plusu. Ovako, jedan prolaz na glavnim tiketima je sramotno losa stvar. Tu nije pomogao ni sjajan siri tiket sa prvim trecinama. Evropski hokej je umeo bolje od ovoga, mada je ovo bilo prihvatljivo slabo. Fudbal je dosao dosta dobro cim odigrah sitno. Da sam sve iz PL i Bundesa odigrao na 4+, imao bih 6/8. Par lepo uhvacenih tiketa, te singlova sa kvotama oko 8. NBA se uklopio na prilicno visokim granicama za poene, prijatno iznenadjenje. Hokej Aalborg-Herlev 7+ (OT&SO) Rapperswil-Ajoie 6+ Zug-Kloten 6+ Spartak Moscow-Yekaterinburg 6+ Kvote 2.25, 1.85, 1.85 i 2.06. Ne bas ugodni mecevi za odabir, no kvote nisu lose, a znao sam odigrati mnogo gluplje stvari od ovoga. NHL tiketi, Carolina 5+, Edmonton 7+ (OT&SO) i Carolina 2T2+, Edmonton 1T2+. Kvote 2.82 i 2.85. Fudbalski tiketi, Aston Villa 2+, Newcastle 3+, Leicester 2+, Arsenal 3+ i Bochum 2+, Stuttgart 3+, Werder 2+, Bayern 4+. Kvote 3.84 i 3.72. Tu su naravno i 5+ i 6+ singlovi na pomenutim utakmicama, te nekoliko 2+ mikseva po poluvremenima. NBA tiket, Boston >230.5, Memphis >231.5, Chicago >246.5, Dallas >226.5, Denver >224.5, Golden State >208.5. Kvota 26.46. Edited January 15 by Miljenko
Miljenko Posted January 16 Author Posted January 16 (edited) Hokej 1/4. Prosla su 2 prateca NHL tiketa (oba sa 2+ kvotama). Tu su i dva fudbalska tiketa (8+ i 9+ kvote; Werder 6+, te sklepana kombinacija od ostalih parova, Spanci kup, Holandija kup i tome slicno). Hokej nisam sretno odabrao, mada sam mogao odigrati bolje. Svajcarce bih pao ovako ili onako. Danci rutinski. NHL je dosao taman kako treba, nastavicu i dalje sa sirom igrom, bar nema preteranog pucanja para. I fudbal je iskontrolisan solidno, no i to se moglo povezati bolje (bez Ville recimo). Nije bilo savrseno, iako i dalje bolje od serije promasaja u singlu (na fudbalu bih samo 2 stvari uhvatio na 4+). Fudbalski tiket, Brighton 3+, Man Utd 3+ i Heerenveen >3, Heracles >3, Real Sociedad tim1+, A. Bilbao tim1+, Real Madrid 3+. Kvote 2.81 i 7.00. NHL tikti, Florida 7+ (OT&SO), Columbus 6+, Tampa 6+ i Ottawa 5+ (OT&SO), Toronto 5+ (OT&SO), Dallas 5+ (OT&SO), St. Louis 5+ (OT&SO), Nashville 5+ (OT&SO), Winnipeg 5+ (OT&SO), Colorado 7+ (OT&SO). Kvote 5.91 i 9.03. Tu je jos par tiketa, golovi po trecinama, vineri. Hokejaski tiketi, Narvik 5+ (OT&SO), Lorenskog 5+ (OT&SO), Stjernen 7+ (OT&SO), Valerenga 5+ (OT&SO), Storhamar 5+ (OT&SO) i SKA St. Petersburg 7+ (OT&SO). Kvote 5.83 i 2.20. Evropski hokej je jedini dolazio dobro, ako se uradi sezonski presek, no i njega probah oprezno. NBA tiket, Phoenix pob2, Indiana >219.5, Oklahoma >225.5, Sacramento >219.5. Kvota 3.77. Edited January 16 by Miljenko
Miljenko Posted January 17 Author Posted January 17 U NHL delu ponovo prolazi tiket sa 2+ prva trecina (17+ kvota, 5 parova). Na hokeju su dosli St. Petersburg 7+ i RB Munich 7+ (obe kvote 2+). Na fudbalu je sve bilo blizu prolaza, no nije se posrecilo. Euroliga tiket pada na overu na Partizan, NBA na Indiani, gde je pao neki smesan broj poena u cetvrtoj cetvrtini (da, dolazi minus nakon 125 poena u prvom poluvremenu). Plus dan na kraju, mada ni uplata nije bila znacajna. Fudbal Eintracht Frankfurt-Dortmund 4+ Kvota 2.19. Samo jedan singl, uz par sirih tiketa (tu je naravno i 6+ na Dortmundu, just in case). Prateci tiket, Cambuur 4+, Volendam 4+, Dordrecht 3+. Kvota 7.73. Hokej Sonderjyske-Herning 6+ Rungsted-Aalborg 7+ (OT&SO) Frederikshavn-Roedovre 6+ Herlev-Esbjerg 6+ Kvote 1.64, 1.96, 1.64 i 1.70. Kos Slovaka mi se nisu dopali parovi da bih probao singlove. Dance ispratih opreznije, iako na hokeju imam lufta, posto su mesecni trendovi odlicni (plus od preko 10 uloga). Siri hokejaski tiket, Schwenninger 6+, Nurnberg 5+ (OT&SO), Eisbaren 5+ (OT&SO), Iserlohn 5+ (OT&SO). Kvota 4.06. NHL tiket, Pittsburgh 7+ (OT&SO), Carolina 6+. Kvota 3.41. NBA tiket, San Antonio >241.5, Dallas >224.5. Kvota 4.22.
Miljenko Posted January 18 Author Posted January 18 Fudbal 0/1. Hokej 3/4. Prosao je NBA fiks tiket (7+ kvota). Na fudbalu nista ni na glavnom, ali i na sirim tiketima. Kod Dortmunda nisam imao razloga za nerviranje, posto nije bilo blizu. Evropski hokej pristojno. Mozda sam trebao sve probati 7+ kod Danaca (ne treba biti kukavica uvek). NHL je bio blizu. Carolina i Vegas naravno zakazase za ukupan plus. NBA je doneo lep prolaz na hedikepima. Ne bas idealan dan, no dosta stabilnije u odnosu na raniji period. Fudbal Valur-Fram 5+ Hamburger-Koln 4+ Bayern-Wolfsburg 5+ Stuttgart-Freiburg 4+ Holstein Kiel-Hoffenheim 4+ Leverkusen-Monchengladbach 4+ Kvote 1.86, 2.35, 2.65, 2.38, 2.75 i 2.12. U odnosu na prethodne dane, ovo je prilican broj singlova. Mozda bih probao jos neki, da ne sledi CL termin. Prateci tiket, Peterborough 3+, Mansfield 2+, Birmingham 3+, Crawley 2+, Bristol Rovers 2+, Bolton 2+. Kvota 6.83. NHL tiketi, Philadelphia 5+ (OT&SO), Colorado 6+, Florida 6+ i Tampa 7+ (OT&SO), Pittsburgh 6+, Toronto 5+ (OT&SO), Edmonton 7+ (OT&SO). Kvote 3.73 i 9.10. Naravno, tu su i standardni siri tiketi po trecinama (koji imaju najbolju prolaznost do sada). Hokejaski tiket, Stjernen 6+, Storhamar 4+, Stavanger 6+, Frisk Asker 5+ (OT&SO). Kvota 3.64. NBA tiket, Phoenix H2(+6.5), Indiana pob1, Boston H1(-9.5), Golden State H1(-9.5). NFL tiketi, Kansas >43.5 i Detroit >57.4. Kvote 2.10 i 2.11.
Miljenko Posted January 19 Author Posted January 19 Fudbal 4/6, uz prateci tiket sa 2P1+ igrom (3+ kvota). Prosao je jedan NFL tiket (2+ kvota). Fudbalski singlovi korektno. Mozda je i bolje sto nije pao samo jedan par (impozantna 150+ kvota, na samo 6 parova). Islandjane ipak trebam sitnije igrati, bar dok traju ovi kupovi. NHL srecom odigrah disciplinovano, uzasni rezultati i dalje. Evropski hokej bez sanse, NBA blizu no nista ipak. NFL polovicno. Jos jedan dan u minusu, mada osim fudbala nisam ni imao neke sanse za dobar bilans (da sam igrao standardne singlove na NHL, ne bih prosao dobro; ovako je sve ovo benigno). Fudbal Man Utd-Brighton 4+ Royale Union-Leuven 4+ Antwerp-Westerlo 4+ Marseille-Strasbourg 4+ Werder-Augsburg 4+ Heerenveen-Ajax 4+ Real Madrid-Las Palmas 4+ Inter-Empoli 4+ Kvote 2.75, 2.95, 2.43, 2.47, 3.05, 2.60, 2.06 i 2.60. Biramo i dalje utakmice za 4+, uz solidan broj sirih tiketa. Prateci tiket, Hertha 3+, Nurnberg 3+, Elversberg 2+. Kvota 3.00. Hokej Aalborg-Rungsted 7+ (OT&SO) Slovan Bratislava-Liptovsky Mikulas 7+ (OT&SO) Nitra-Spisska Nova Ves 7+ (OT&SO) Kvote 1.93, 2.04 i 2.15. Na kraju uzeh samo 3 singla. Preostala 3 para iz Slovacke stavih na jedan, siri tiket. Siri hokejaski tiket, RB Munich 5+ (OT&SO), Straubing 6+, Wolfsburg 5+ (OT&SO), Iserlohn 5+ (OT&SO), Mannheim 6+, Ingolstadt 5+ (OT&SO). Kvota 11.13. NHL tiket, New Jersey 5+ (OT&SO), Montreal 6+, Dallas 5+ (OT&SO). Kvota 2.70. NBA tiket, San Antonio >212.5, Milwaukee tim>114.5, Sacramento tim>123.5. Kvota 3.78. NFL tiketi, Philadelphia >43.5 i Buffalo >53.5. Kvote 2.05 i 2.10.
Miljenko Posted January 20 Author Posted January 20 Fudbal 4/8, uz 3 sira tiketa (3+, 3+ i 2+ kvote; PL tiket, Holandija, te Nemacka 2). Hokej 0/3. Prosao je prateci NFL tiket (2+ kvota). Na fudbalu polovican ucinak, no kvote su bile visoke, pa je i bilans pozitivan. Tiket iz Nemacke 2 prolazi nekako (na 4+ bih imao jedan prolaz); PL sokantno efikasna, sve je doslo makar 4+ (ja kao sisa odigrao samo moje mamlaze); Holandija se tesko mogla iskoristiti za siru igru, jedan jedini efikasan mec. Evropski hokej slabo, nije se moglo uklopiti nikako. NHL njoravo, odmah prvi par duplo golo. NBA je bio blizu prolaza, no Sacramento daje taman poen ispod najnize granice. NFL donosi prolaz i pad. Kod kosarke sa naseg kontinenta sam se izglupirao. Uhvatim 3 ABA para, sva 3 Francuza, Real, Barsu i nije mi bila dovoljna kvota (ne secam se tacno), mislim oko 60 i dosam par iz Nemacke. Ljudi lagano izgubise na 1.05 (igrao sam neki dvocifreni hendikep). Stagnantni dani u celini, iako je ovo dosta mirnije, u odnosu na uzasan start godine. Fudbal Chelsea-Wolves 4+ Kvota 2.16. Uzeh samo jedan singl za jacu igru, ostalo je stavljeno u vidu sirih tiketa. Prateci tiketi, Udinese 3+ i Villarreal3+. Kvote 2.08 i 1.92. Hokej Nizhny Novgorod-Spartak Moscow 7+ (OT&SO) Kvota 2.17. Nakon izvesnog mudrovanja uzeh samo najverovatniji par za standardni singl. Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Salavat, Traktor i Magnitogorsk. Kvota 2.86. NHL tiketi, Colorado 6+, Buffalo 6+, Tampa 7+ (OT&SO) i Boston tim 3+, Vegas 5+ (OT&SO), Carolina tim 3+, Pittsburgh 5+ (OT&SO). Kvote 6.29 i 3.14. NBA tiket, Cleveland >228.5, Memphis >227.5, Houston >215.5, Golden State >225.5. Kvota 6.45. Kosarkaski tiket, Zvezda H2(-19.5), Panathinaikos >168.5, Virtus Bologna tim>86.5. Kvota 7.16.
Miljenko Posted January 21 Author Posted January 21 (edited) Fudbal 1/1, uz dva prateca tiketa (kvote oko 2). Prodjose i 2 tiketa u NHL sektoru (5+ i 3+ kvote). Na fudbalu sam odigrao kukavicki; Como 4-1, Villarreal 4-0, a ja odigrao neke sitne singlove i to na 3+. NHL nesto bolje, iako ni to nije funkcionalno bez singlova. NBA bez sanse, dok sam iz Evrope samo Zvezdu uhvatio. Bilans oko nule na kraju, nisam odusevljen. Fudbal Galatasaray-Dynamo Kiev 4+ Atalanta-Sturm 4+ Monaco-Aston Villa 4+ A. Madrid-Leverkusen 3+ Benfica-Barcelona 4+ Bologna-Dortmund 4+ Club Brugge-Juventus 3+ Zvezda-PSV 4+ Liverpool-Lille 4+ Slovan Bratislava-Stuttgart 4+ Kvote 1.96, 2.29, 2.65, 2.04, 1.94, 3.15, 2.21, 2.02, 2.21 i 1.96. I vracamo se Evro takmicenjima. Mozda hrabro odigrano, no bez nekog proseka kvota, nista, Tim pre sto meni ulozi nisu neki. Prateci tiket, Peterborough 4+, MK Dons 3+, Colchester 3+. Kvota 10.53. NHL Montreal-Tampa 7+ (OT&SO) Philadelphia-Detroit 7+ (OT&SO) NY Rangers-Ottawa 6+ Dallas-Carolina 7+ (OT&SO) Nashville-San Jose 7+ (OT&SO) Edmonton-Washington 7+ (OT&SO) Anaheim-Florida 6+ Vancouver-Buffalo 7+ (OT&SO) Kvote 2.02, 2.12, 1.80, 2.25, 2.12, 2.30, 1.80 i 2.16. Nisam dugo izdrzao da ne singliram NHL. Sinoc je bilo prvo vece, da je solidan broj meceva bio efikasan. Tesko je gledati neki bas random mec, ako imas samo duze tikete. Hokej Frederikshavn-Esbjerg 6+ Roedovre-Odense 7+ (OT&SO) Herning-Rungsted 7+ (OT&SO) Frisk Asker-Stavanger 7+ (OT&SO) Slovan Bratislava-Zvolen 7+ (OT&SO) Kosice-Nitra 6+ Farjestads-Sparta Prague 6+ Zurich Lions-Servette 6+ Severstal-CSKA Moscow 6+ SKA St. Petersburg-Lokomotiv Yaroslavl 6+ Kvote 1.90, 1.99, 2.00, 2.36, 2.18, 1.82, 1.86, 1.94, 2.08 i 2.21. Evropski hokej takodje odigrah siroko, mada sa ovakvim kvotama i nije neophodan neki ubitacan procenat. NBA tiket, NY Knicks >226.5, Denver >235.5. Kvota 7.02. Edited January 21 by Miljenko
Miljenko Posted January 22 Author Posted January 22 Fudbal 6/10, a tu je i par sirih tiketa (Barsa 6+ i 5+ kvota, P2+ dabl takodje 5+ kvota, 2P2+ tiket od 4 para i 10+ kvota). NHL 2/8. Hokej 7/10 i ovde 3 bonus tiketa (P2+ kod Danaca-5+; KHL kombo 4+; Danci kombo 7+). Fudbal dosta dobar. Tro promasaja na relativno sumnjivim mecevima i Liverpool kao jedino iznenadjenje. Ovi iz Juventusa bolje da menjaju sistem, za ovaj mrljav fudbal im ne trebaju tolike pare. Aston Villa mi isto nije jasna, pa ni Dortmund. Bilo je prilicno efikasnih utakmica, mada uvek moze bolje. NHL ponovo ocajno los. Ne volim da igram samo sitnije tikete ovde, no cini se da nema drugog resenja. Evropski hokej sjajan; ni ukupni kombo tiket nije bio daleko (neka ogromantna kvota preko 1000). Fin dan, mada bih prosao mnogo bolje bez nocnog dela. Fudbal Leipzig-Sporting 4+ Shakhtar-Brest 3+ Milan-Girona 4+ Arsenal-Dinamo Zagreb 4+ Celtic-Young Boys 4+ Feyenoord-Bayern 4+ PSG-Man City 4+ Real Madrid-Salzburg 5+ Sparta Prague-Inter 4+ Kvote 2.26, 1.83, 2.70, 1.92, 1.96, 1.92, 2.16, 2.25 i 2.55. Nije mi se dopao par iz EL, te odigrah samo CL, uz solidan broj sirih tiketa. Hokej Herlev-Sonderjyske 7+ (OT&SO) Kvota 2.00. Uzeh jedan jedini singl, a tu su i siri tiketi, KHL, Svajcarska i Slovacka. Prateci tiket, Zilina 7+ (OT&SO), Poprad 5+ (OT&SO). Kvota 3.08. NHL tiket, Toronto 7+ (OT&SO), Florida 6+. Kvota 3.86. NBA tiket, Oklahoma >226.5, Golden State >229.5. Kvota 4.14. Naravno ovo nije jedina kombinacija, mada jos uvek razmatram da li igrati singlove na poene, sa kvotama oko 2, ili ne.
Miljenko Posted January 22 Author Posted January 22 Ovi ponisteni golovi bas ubijaju u pojam. Taman se ponadas, eto gola (bacim pogled na Flashscore, posto retko imam zivaca za gledanje fudbala), kad ono corak. Plus sam ocekivao mnogo efikasnije utakmice zbog novog sistema. Kada uradim presek dosadasnjeg dela, ne bas epohalan trend. Nista bez promene nekih pravila. Prvo ofsajd (neka zona kao na hokeju bi resila problem; van pameti je da gledas gde se nalazis na 5 metara od gola), zatim kartoni (crveni primarno). Kako nekome nije palo na pamet da penalima proba da spreci grubost. Svaki kardinalno ostar start, nevezano gde se desio, penal; za tuce isto. Ovako imamo cesto tu pricu da je sudija pokvario mec, zbog ranog crvenog katona, a ne treba neka epohalna odluka, kako bi se to izbeglo.
Miljenko Posted January 23 Author Posted January 23 Fudbal 2/9, uz dva sira tiketa (3+ i 6+ kvote; P2+ tiket i Man City 6+). Hokej 0/1, bonus tiket (2+ kvota). Tu su i dva sira NBA tiketa (4+ i 2+ kvote), uz jos jedan koji je na cekanju. Ovo je prvi put da vidim odlozen NBA mec zbog loseg vremena. CL uzasno lose. Ne pomazu ni ponisteni golovi, promaseni penali i tome slicno. Bayern ostao na nuli nakon 30 suteva (iz toliko pokusaja bih i ja munuo jedan); Arsenal za mene slabasnih 3-0; Celtic, Milan i Inter su za no comment sa 0-1 utakmicama. NHL ponovo bez vece sanse. Evropski hokej sam mogao odigrati bolje (KHL u singlu recimo). Los dan, nema sta. Fudbal AZ-Roma 3+ Bodo/Glimt-Maccabi Tel Aviv 4+ Porto-Olympiakos 3+ Plzen-Anderlecht 3+ Fenerbahce-Lyon 4+ Malmo-Twente 3+ Qarabag-FCSB 3+ Hoffenheim-Tottenham 4+ Eintracht Frankfurt-Ferencvaros 4+ Rigas-Ajax 4+ Man Utd-Rangers 4+ Royale Union-Braga 3+ Kvote 1.80, 2.43, 2.07, 2.08, 2.36, 1.70, 1.83, 2.19, 2.28, 2.43, 2.47 i 1.76. Izbacih par utakmica na kraju (nisu ni meni finansije bezgranicne); malo sam skeptican nakon nikakve CL. Sezonski trendovi su bili oko 9/18, pri cemu smo imali vec dve ultra efikasne tekme. NHL San Jose-Nashville 5+ (OT&SO) Seattle-Washington 5+ (OT&SO) Calgary-Buffalo 5+ (OT&SO) Anaheim-Pittsburgh 5+ (OT&SO) Edmonton-Vancouver 5+ (OT&SO) Detroit-Montreal 5+ (OT&SO) Boston-Ottawa 4+ NY Rangers-Philadelphia 4+ Minnesota-Utah 4+ St. Louis-Vegas 5+ (OT&SO) Carolina-Columbus 5+ (OT&SO) Kvote 2.08, 2.06 i 2.41. Na zalost, NHL je ove sezone katastrofalno neefikasan. Na pogadjalici na coversu imam na overima 40 vise promasenih meceva, na obicnim granicama (koje su cesto 5.5 ili 6). Zato razmatram neko ziherasko resenje, te pokusah sa 5+ (uglavnom i to racunajuci i OT&SO). Hokej Eisbaren-RB Munich 6+ SKA St. Petersburg-Dynamo Moscow 6+ Nizhny Novgorod-Amur 6+ Severstal-Kunlun 6+ Lorenskog-Lillehammer 6+ Narvik-Storhamar 7+ (OT&SO) Stjernen-Valerenga 7+ (OT&SO) Kvote 1.83, 1.78, 1.77, 1.81, 1.96, 2.18 i 2.15. Evropski hokej dolazi dosta bolje u odnosu na NHL, od starta sezone, pa mogu odigrati slobodnije. Kosarka Efes-Olimpia >168.5 Maccabi Tel Aviv-Zvezda >173.5 Panathinaikos-Zalgiris >166.5 Virtus-Monaco >167.5 Real Madrid-Baskonia >170.5 Kvote 2.05, 2.03, 2.00, 2.09 i 2.01. Probah Euroligu na granicama malo preko obicne. NBA tiketi, Indiana >231.5, Denver >242.5. Kvote 2.09 i 2.08. Razmatrao sam trendove i nakon analize po mesecima, videh da kada se bukvalno svaki mec odigra sa kvotom oko 2 na poenima, mesecni bilans ostane makar malo u plusu. Probah ceo termin (naveo sam samo ova dva para), sa pomenutim kvotama, na minimalnim ulozima, taman da sacekam pocetak februara, da uhvatim startni trend.
Miljenko Posted January 24 Author Posted January 24 Fudbal 5/12. NHL 1/3. Hokej 3/7, tu je i jedan siri tiket (2+ kvota, Svedska). Kosarka 2/5. Proslo je 5 sirih NBA tiketa (sve kvote oko 2). EL slabasno, solidan broj neverovatnih rezultata. Fener 0-0 je za verovali ili ne; Roma i 0-1 nista bolje; Frankfurt samo 2-0; Ajax 0-1 isto za no comment; meni je i Man Utd skromnih 2-1 wtf. NHL nastavlja gde je stao. Evropski hokej stagnira. KHL dolazi ponajbolje. Euroliga je krenula fino, no na kraju uhvatih samo 2 para, a dva padose za kos. NBA eksperiment ide solidno, jos jedan dan sa vise overa. Minus tamo, minus ovamo, los dan ponovo. Fudbal Auxerre-St. Etienne 3+ Wolfsburg-Holstein Kiel 4+ Greuther Furth-Kaiserslautern 4+ Magdeburg-Braunschweig 4+ Kvote 1.83, 2.36, 2.50 i 2.39. Slabija ponuda danas, mada se uvek nadje nesto za igru. NHL Dallas-Vegas 5+ (OT&SO) Winnipeg-Utah 4+ Chicago-Tampa 6+ Kvota 2.36. Povezah sve iole zanimljive danasnje utakmice na jedan tiket, a za sutra tek sledi razmatranje. Hokej Odense-Sonderjyske 7+ (OT&SO) Rodovre-Aalborg 7+ (OT&SO) Frederikshavn-Rungsted 6+ Herning-Herlev 7+ (OT&SO) Koten-Ajoie 5+ (OT&SO) Zug-Ambri 5+ (OT&SO) Spisska Nova Ves-Kosice 5+ (OT&SO) Poprad-Trencin 5+ (OT&SO) Zilina-Nove Zamky 7+ (OT&SO) Liptovsky Mikulas-Michalovce 6+ Nitra-Slovan Bratislava 7+ (OT&SO) Zvolen-Banska Bystrica 6+ Kvote 2.00, 1.97, 1.85, 2.00, 1.74, 1.82, 1.74, 1.90, 2.03 i 1.83. Evropski hokej donosi full program, te probah dosta toga. NBA tiketi, Cleveland >229.5, Memphis >243.5. Kvote 2.04 i 2.01. Solidni over trendovi i dalje. Videcemo kakav ce biti start februara. Kosarkaski tiketi, Bayern >170.5, Barcelona >167.5, Fenerbahce >167.5. Sve kvote su oko 2.
Miljenko Posted January 25 Author Posted January 25 (edited) Fudbal 2/4, Kaiserslautern je dosao 6+ (8+ kvota), a tu su i dva P1+/2P1+ tiketa (oba sa 3+ kvotama). NHL 1/1, uz siru kombinaciju (4+ kvota). Hokej 4/10, tu je i siri tiket (2+ kvota, Finska). Na NBA i Euroligi isti bilans, po 2 prolaza sa sitnijom uplatom i kvotama oko 2. Fudbal polovicno, no siri tiketi donese korektan plus. NHL ok za promenu, mada je Tampa jedva dala gol za 6+ 41 sekund pre kraja. Evropski hokej je dosao slabo (Danci pre svega), mozda je vreme za kombinovanje, odnosno pravljenje dablova. Kosarku sam mogao komotno odigrati u singlu (ponovo). Zavrsih u manjem plusu na kraju, iako je to moglo proci dosta bolje. Fudbal Brighton-Everton 2+ Bournemouth-Nottingham 2+ Wolves-Arsenal 2+ Liverpool-Ipswich 4+ Southampton-Newcastle 3+ Schalke-Nurnberg 2+ Koln-Elversberg 2+ Karlsruher-Fortuna Dusseldorf 3+ Monaco-Rennes 2+ Galatasaray-Konyaspor 3+ Como-Atalanta 2+ A. Madrid-Villarreal 2+ Club Brugge-Kortrijk 3+ Sporting-Nacional 3+ Valladolid-Real Madrid 3+ PSG-Reims 3+ Monchengladbach-Bochum 3+ Hertha-Hamburger 3+ Freiburg-Bayern 3+ Dortmund-Werder 3+ Leipzig-Leverkusen 3+ Mainz-Stuttgart 2+ Man City-Chelsea 3+ PSV-Breda 4+ Kvote 2.10, 2.45, 2.26, 2.51, 2.06, 2.04, 2.40, 2.20, 2.09 i 2.28. Povezah dosta toga, na manji broj tiketa. Tu su i uobicajene sire kombinacije (5+, 6+, golovi po poluvremenima). NHL Boston-Colorado 5+ (OT&SO) Seattle-Pittsburgh 5+ (OT&SO) Edmonton-Buffalo 7+ (OT&SO) Detroit-Tampa 6+ San Jose-Florida 5+ (OT&SO) Montreal-New Jersey 5+ (OT&SO) St. Louis-Dallas 5+ (OT&SO) Ottawa-Toronto 5+ (OT&SO) Columbus-LA Kings 5+ (OT&SO) Minnesota-Calgary 5+ (OT&SO) Anaheim-Nashville 5+ (OT&SO) Vancouver-Washington 5+ (OT&SO) Kvote 1.63, 2.08, 2.01, 2.05, 1.65 i 1.69. Svedoh NHL na oprezniju igru. Sezona je takva da osnovne igre (6+ i 7+), tesko prolaze. Na pogadjalici sam 40+ parova u minusu na plusevima (odigram svaki mec na ponudjenoj granici). Hokej SKA St. Petersburg-Salavat 5+ (OT&SO) Nizhny Novgorad-Dynamo Moscow 5+ (OT&SO) Kvota 1.72. Samo jedan glavni tiket, a i on ispracen ziheraski. Tu su i druge lige, ali u vidu pratecih tiketa. NBA tiketi, San Antonio >234.5, Phoenix >232.5. Kvote 2.03 i 2.07. Odigrao sam naravno sve vecerasnje parove, no da ne piskaram sve. Sitnija uplata sa kvotom taman preko 2, uz siri tiket. Evropska kosarka ne donosi nista zanimljiva, dok sutra ima 5-6 interesantnih stvari minimum. Edited January 25 by Miljenko
Recommended Posts