Miljenko Posted November 26, 2024 Author Posted November 26, 2024 Tja, nikakva korist od CL i dalje. Inter i Bayern po kilavih 1-0; to su jedan ili dva sigurna pada (dva u ovom slucaju). Ni 2+ ne bi pomoglo. Dobro je sto se bar opametih sa uplatom, iako ni Englezi nisu dosli efikasno, pa ni tu nisam odusevljen. Bonus je sto na hokeju nije bilo svih Slovaka u ponudi (svih 5 parova je doslo 5+), smor. Jeste na fudbalu prosao i P1+/2P1+ tiket iz CL, no prilicno je depresivno za igru. Sutra mozda Zvezdu probam na 3+, ostalo 1+ i 2+. Slicno ce biti i za EL i ECL (u nadi da necu naci neku 0-0 utakmicu).
Miljenko Posted November 27, 2024 Author Posted November 27, 2024 Fudbal 1/3, uz siri tiket (P1+/2P1+, 6+ kvota). Hokej 0/1. NBA 0/2. CL je krenula fino (prvi termin, 18:45), a onda propast u drugom. Bayern i Inter samo po 1-0 (ne bi pomogla ni 2+ igra). Imali smo dosta utakmica na 5+ i 6+, no nemam vise hrabrosti da igram neke rogobatne singlove, ovako je manja steta. Arsenal, Atalanta, A. Madrid, to bih tesko probao preko 2+. Mislim ko ce se setiti da proba recimo Arsenal i Atalantu na 4+ ili 5+, za neku ultra veliku kvotu. Ni Barsa se nije pretrgla, dok je City odigrao cudan mec. Juce bih prosao ok, da sam sve igrao na 5+ i spajao po 2-3 para, no retko se desavaju tako efikasne utakmice na random. Na hokeju nisam imao srece sa ponudom, posto nisam bio u prilici da odigram potencijalno dobitne Slovake. NBA bez sanse. Slab dan, no sa ovakvom uplatom nema tolikog razloga za nerviranje. Fudbal Zvzeda-Stuttgart 3+ Sturm-Girona 2+ PSV-Shakhtar 2+ Monaco-Benfica 2+ Liverpool-Real Madrid 2+ Dinamo Zagreb-Dortmund 2+ Celtic-Club Brugge 2+ Bologna-Lille 1+ Aston Villa-Juventus 1+ Kvote 2.02, 1.65 i 1.69. Pomenuta 5+ igra, bi se mogla probati u vidu sirih tiketa, mada je sa ovim danasnjim parovima to tesko probati i na taj nacin. Prateci tiket, Girona 2P1+, Zvezda P1+, Aston Villa 2P1+, Bologna 2P1+, Celtic P1+, Liverpool P1+, Monaco P1+, Dortmund 2P1+, PSV P1+. Kvota 9.58. NHL Carolina-NY Rangers 5+ (OT&SO) New jersey-St. Louis 5+ (OT&SO) Buffalo-Minnesota 5+ (OT&SO) Columbus-Montreal 5+ (OT&SO) Pittsburgh-Vancouver 5+ (OT&SO) Florida-Toronto 5+ (OT&SO) Tampa-Washington 5+ (OT&SO) Nashville-Philadelphia 5+ (OT&SO) Colorado-Vegas 5+ (OT&SO) Chicago-Dallas 5+ (OT&SO) San Jose-Ottawa 5+ (OT&SO) LA Kings-Winnipeg 5+ (OT&SO) Kvote 1.88, 1.78, 1.81 i 2.06. Eliminisah par meceva i na kraju povezah 4 glavna tiketa. Hokej Slovan Bratislava-Nove Zamky 5+ (OT&SO) Mannheim-Iserlohn 5+ (OT&SO) Sonderjyske-Aalborg 5+ (OT&SO) Herlev-Herning 3+ Wolfsburg-Dusseldorf 4+ Straubing-Ingolstadt 3+ Bern-Ajoie 5+ (OT&SO) Davos-Ambri 3+ Servette-Fribourg 3+ Kookoo-Karpat 4+ Tappara-Assat 4+ Pelicans-Jukurit 3+ HPK-kalpa 3+ Graz-Olimpija-4+ Innsbruck-KAC 5+ (OT&SO) Fehervar-Linz 3+ Villach-Bolzano 4+ RB Salzburg-Vorarlberg 4+ Pustertal Wolfe-Asiago 5+ (OT&SO) Kvote 2.42, 2.42 i 2.39. Spojih par stvari i na hokeju, uz nadam se bolji rezultat. NBA Philadelphia-Houston >208.5 San Antonio-LA Lakers >219.5 Phoenix-Brooklyn >213.5 Utah-Denver >225.5 Golden State-Oklahoma >223.5 Washington-LA Clippers pob2 Cleveland-Atlanta H1(-9.5) Memphis-Detroit H1(-9.5) Kvote 2.13, 3.11 i 3.86. Tesko je reci da li je nesto sigurno u NBA, no porbah par stvari.
Miljenko Posted November 28, 2024 Author Posted November 28, 2024 Fudbal 1/3. NHL 2/4. Hokej 0/3. NBA 1/3. Fudbal ponovo nije bio idealan. Zvezda dodje lagano, no Girona samo jedan gol. Ne volim da preskacem parove u CL, no moracu i to da praktikujem. U NHL delu sam ocekivao vise (bar 3/4). Colorado i Vegas su zakazali prilicno, a uspeli su da obore i PT2+ tiket (15+ kvota). Evropski hokej razocaravajuce, moracu se i tu ograniciti. NBA i dalje totalno promenljivo. Slabasan dan, a jedino je dobro sto uplata nije ogromantna. Fudbal A. Bilbao-Elfsborg 2+ AZ-Galatasaray 2+ Anderlecht-Porto 1+ Besiktas-Maccabi Tel Aviv 2+ Rigas-PAOK 1+ Dynamo Kyiv-Plzen 1+ Lazio-Ludogorets 1+ Mydtjylland-E. Frankfurt 1+ Braga-Hoffenheim 2+ Man Utd-Bodo/Glimt 2+ Twente-Royale Union 1+ Ferencvaros-Malmo 1+ Real Sociedad-Ajax 1+ Slavia Prague-Fenerbahce 1+ Tottenham-Roma 2+ Cercle Brugge-Hearts 1+ Dinamo Minsk-Copenhagen 1+ Heidenheim-Chelsea 2+ Molde-APOEL 1+ Celje-Jagiellonia 2+ St. Gallen-TSC 2+ TNS-Djurgarden 1+ Fiorentina-Pafos 1+ Lugano-Gent 1+ Olimpija-Larne 1+ Rapid-Shamrock Rovers 1+ Kvote 2.05, 2.10 i 2.14. Glavni tiketi su totalno ziheraski (mada u CL ni to nije pomoglo). Tu je i solidan broj sirih tiketa. Prateci tiket, Tottenham 4+, St. Gallen 5+. Kvota 8.54. NFL Detroit-Chicago >43.5 Green Bay-Miami >43.5 Kvota 2.40. Praznicni program veceras. Povezah dva verovatnija para za poene, kako kada je rec o obicnim plusevima, tako i poene po cetvrtinama. Danas nema NHL i NBA utakmica, vec samo 3 tradicionalne NFL. Tu su i kosarkaski tiketi, Zalgiris >161.5, Maccabi tel Aviv >173.5, Paris >168.5, Barcelona >169.5. Kvota 22.88. Hokejaski tiket, Zug 3+, Davos 3+, Modo 3+, Farjestads 4+, Vaxjo 3+, Leksands 3+, RB Munich 5+ (OT&SO), Saipa 3+, HIFK 3+, Spartak Moscow 4+, CSKA Moscow 3+. Kvota 2.73.
Miljenko Posted November 29, 2024 Author Posted November 29, 2024 Fudbal 2/3. NFL 0/1, uz jedan siri tiket (3+ kvota). Na fudbalu sam imao puno sirih tiketa, no nije prosao nijedan od njih. Lazio je oborio kombo tiket; neverovatnih 0-0 kod kuce, protiv famoznog Ludogoretsa. Nesto efikasnije utakmice nisam uspeo da povezem, cini se da je tu bunarenje sa sitnim singlovima jedino resenje. NFL je razocarao jednim prolazom sire kombinacije. Ubijaju u pojam ovi pokusaji pretvaranja za dva poena (na Detroitu zbog toga padoh tacno za jedan poen). Evropski hokej bez sanse. Fudbal je bio bolji u odnosu na CL, iako sam sve to mogao odigrati nesto bolje. Fudbal Eindhoven-PSV II 2+ Vitesse-Helmond 1+ Telstar-Cambuur 2+ Roda-Volendam 2+ Excelsior-Ajax II 2+ Heerenveen-RKC 2+ Cagliari-Verona 1+ St. Pauli-Holstein Kiel 1+ Schalke-Kaiserslautern 2+ Magdeburg-Hertha 2+ Kortrijk-Mechelen 1+ Brighton-Southampton 2+ Kvote 1.83 i 2.21. Dva glavna, jedan P1+/2P1+ tiket, te par sitnih singlova kod Holandije 2 na 6+. NHL Philadelphia-NY Rangers 5+ (OT&SO) Carolina-Florida 5+ (OT&SO) Buffalo-Vancouver 5+ (OT&SO) Nashville-Tampa 5+ (OT&SO) Columbus-Calgary 5+ (OT&SO) Detroit-New Jersey 5+ (OT&SO) Dallas-Colorado 5+ (OT&SO) Utah-Edmonton 5+ (OT&SO) Kvote 2.29 i 2.12. Na kraju uzeh samo 8 parova, za dve kombinacije. Tu su i standardni tiketi sa golovima po trecinama, odnosno vineri. Hokej Odense-Sonderjyske 5+ (OT&SO) Rungsted-Roedovre 5+ (OT&SO) Aalborg-Herlev 5+ (OT&SO) Ajoie-Lugano 4+ Eisbaren-Ingolstadt 5+ (OT&SO) Augsburg-Straubing 5+ (OT&SO) Michalovce-Slovan Bratislava 5+ (OT&SO) Spisska Nova Ves-Trencin 5+ (OT&SO) Kosice-Banska Bystrica 4+ Nove Zamky-Zvolen 5+ (OT&SO) Liptovsky Mikulas-Poprad 4+ Nitra-Zilina 5+ (OT&SO) Kvote 1.94, 1.93 i 3.32. Ipak odigrah par jacih tiketa i u dnevnom delu. NBA tiket, Memphis H1(-9.5), Boston H2(-9.5), Indiana H1(+1.5), Sacramento H2(+2.5), NY Knicks. Kvota 6.08. Kosarkaski tiket, Fenerbahce >154.5, Panathinaikos >157.5, Efes >158.5, FMP >158.5. Kvota 4.27.
bradilko Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 (edited) kako sam lagano zab'o atlantu ph1 a moram priznat i zvezdu. znao sam da je to lagani kec sa hendikepom i bez istog Edited November 29, 2024 by bradilko
Miljenko Posted November 29, 2024 Author Posted November 29, 2024 Ja cu morati da skratim NHL na dablove (kakve god, 5+, 6+, 7+). NBA stvarno ne umem da ocenim, fudbal takodje. Sto je najsmesnije, jedini pogodak do sada ce biti Euroliga tiket + Dubai, posto je sve otislo u debeli plus (naravno, sitna uplata).
Miljenko Posted November 30, 2024 Author Posted November 30, 2024 (edited) Fudbal 1/2, uz jedan siri tiket (P1+/2P1+, 5+ kvota). NHL 1/2. Hokej 0/3. Prosao je siri kosarkaski tiket (4+ kvota, Euroliga + Dubai, sve overi). Fudbal je ponovo bio blizu kombo tiketa, no PSV II nije dosao bednih 2+. Iznenadjujuce mi je da kod Holandije 2 ne dodje nijedan 6+ (cim sam ja odigrao naravno). NHL se mogao iskoristiti bolje, za promenu je bilo dosta utakmica na 7+ (9/14, ako sam dobro video). Evropski hokej sve slabije dolazi. Puno promasaja kod Slovaka, dok kod Danaca nisam imao srece. Kosarka fino, NBA deo i ne bas. Moglo je nesto bolje, no ovako sam bar ogranicio uplatu. Fudbal Celtic-Ross County 3+ Barcelona-Las Palmas 3+ Dortmund-Bayern 3+ Feyenoord-Fortuna Sittard 2+ Sporting-Santa Clara 2+ Mladost-Zvezda 2+ Club Brugge-Dender 2+ Bolivar-Royal Pari 2+ Nacional Potosi-Blooming Santa Cruz 2+ Crystal Palace-Newcastle 1+ Brentford-Leicester 2+ West Ham-Arsenal 1+ PAG-Nantes 2+ Elversberg-Paderborn 1+ Braunschweig-Regensburg 1+ Milan-Empoli 1+ Kvote 3.35 i 2.76. Stavih sve na dva glavna tiketa, uz mnostvo sirih (par velikih favorita probah na 6+, uglavnom sa onog kraceg tiketa). Tu su i nize lige kod Engleza. NHL NY Rangers-Montreal 7+ (OT&SO) Florida-Carolina 6+ New Jersey-Washington 5+ (OT&SO) St. Louis-Philadelphia 5+ (OT&SO) Pittsburgh-Calgary 7+ (OT&SO) LA KIngs-Ottawa 5+ (OT&SO) Tampa-Toronto 7+ (OT&SO) Colorado-Edmonton 7+ (OT&SO) Kvote 2.91, 1.55, 2.55 i 3.51. Vratih se nekoj siroj varijanti, mada je tesko proceniti koje ce vece biti efikasnije, a koje ne. Prateci tiket, prva trecina 2+, Montreal, Florida, Pittsburgh, Tampa, Colorado. Kvota 14.30. Hokejaski siri tiket, Kookoo 3+, Ilves 3+, Pelicans 4+, HPK 4+, Stjernen 5+ (OT&SO), Stavanger 4+, Comet 4+. Kvota 2.76. NBA tiket, Atlanta H2(+4.5), Philadelphia H2(+9.5), Milwaukee H1(-9.5), Dallas H2(+1.5). Kvota 3.32. Edited November 30, 2024 by Miljenko
Miljenko Posted November 30, 2024 Author Posted November 30, 2024 Pomenuh sitne 6+ singlove. Bolje da ih ne igram, ovako me samo nerviraju bezveze. Celtic 5-0 poluvreme i naravno da nije doslo 6+. Sta su igrali u nastavku meca, ako su ovi toliko losi, to mi nikako nije jasno (ne samo u ovom slucaju, nego i generalno). Nize lige kod Engleza takodje slabo. Par 0-0 rezultata na 3+ kvotama oko 1.60 (Barnsley, Hartlepool), sto automatski povlaci da sam sigurno pao; Leeds nije mogao do gola, kao prilican favorit u gostima; mozda ima jos nesto, no da ne gundjam vise.
Miljenko Posted December 1, 2024 Author Posted December 1, 2024 (edited) Fudbal 0/2. NHL 4/5 (da, imao sam 5 glavnih tiketa, a ne 4). Prosao je prateci NBA tiket (3+ kvota, fiks). Na fudbalu 3 promasaja na 2 tiketa, dovoljno da ne prodje nijedna glavna kombinacija. Mozda sam trebao koristiti 5+ kao siru igru, mada su tu kvote dosta nize, u odnosu na 6+. Englezi ponovo nedovoljno dobri. NHL dosta lepo uhvacen, no cak 3 kombo tiketa padaju na po jednom paru (obican kombo, prva trecina 2+ i treca trecina 2+; prvi na Coloradu, drugi na Tampi, treci na Vegasu). NBA je konacno doneo jedan prolaz. Korektan dan, iako je uz malo srece moglo biti mnogo bolje (plus je fudbal dosao slabo). Fudbal Kristiansund-Rosenborg 2+ Bodo/Glimt-Lillestrom 3+ Brann-Viking 2+ Stroemsgodset-Molde 2+ Tottenham-Fulham 3+ Liverpool-Man City 2+ Karlsruher-Hamburger 2+ Utrecht-PSV 2+ AZ-Heracles 2+ NEC-Ajax 2+ Chelsea-Aston Villa 2+ Man Utd-Everton 1+ Fiorentina-Inter 1+ Villarreal-Girona 1+ Real Madrid-Getafe 1+ Kvote 1.94, 2.08 i 2.00. Uklopih sve na 3 tiketa, uz par meceva na 5+. NHL Detroit-Vancouver 6+ Chicago-Columbus 5+ (OT&SO) Dallas-Winnipeg 5+ (OT&SO) Anaheim-Ottawa 5+ (OT&SO) Kvote 2.18 i 1.55. Dosta neugodniji parovi za veceras, te sam uglavnom koristio 5+. NBA tiket, Memphis pob1, NY Knicks H1(-9.5), Boston H2(+6.5), Dallas pob2. Kvota 3.95. Hokejaski tiket, Nitra 7+ (OT&SO), Zilina 6+, Michalovce 5+ (OT&SO), Zvolen 6+, Kosice 4+, Slovan Bratislava 7+ (OT&SO). Kvota 20.75. NFL tiketi, Washington >40.5, Houston >40.5, Atlanta >43.5 i New Orleans >45.5, Baltimore >46.5, Buffalo >40.5. Kvote 3.80 i 3.75. Spajah i poene po cetvrtinama, odnosno fiks poluvreme/kraj, no sve za sitan ulog. Edited December 1, 2024 by Miljenko
Miljenko Posted December 1, 2024 Author Posted December 1, 2024 (edited) Fudbaleri ubijaju u pojam. AZ kilavih 1-0 (imao 2+); Tottenham samo 2 gola; PSV nisam igrao makar 5+. Jedino na Norvezanima da uhvatim nesto. Valjda moraju da se raspucaju u zadnjem kolu. Mozda ce se fudbal pratiti kao NHL, po 2 para, tja. Edited December 1, 2024 by Miljenko
Miljenko Posted December 2, 2024 Author Posted December 2, 2024 Fudbal 0/3, uz jedan siri tiket (Bodo/Glimt 6+, 4+ kvota). NHL 1/2, a tu su i dva sira tiketa (5+ i 2+ kvote; trece trecine golovi i fiks kombinacija). NBA je takodje donela jedan siri tiket (fiks, kvota oko 4). NFL bez srece, nedovoljno dobri rezultati; dva fiks tiketa su bila blizu, no drugi termin nije dosao kako treba. Fudbal je doneo ponovo par glupih rezultata; Tottenham samo 2 gola; AZ jedva 1-0; cak ni Norvezani nisu prosli, posto je Molde porazen sa 1-0. NHL korektno. NBA pristojno, no strah me je da odigram jace (izostanci igraca posebno nerviraju; tu ne mislim na povrede naravno). Evropski hokej bez sanse. Slab vikend, ni juce se nisam proslavio (posebno je fudbal razocarao). Fudbal Copenhagen-Nordsjaelland 2+ Roma-Atalanta 2+ Fenerbahce-Gaziantep 3+ AZ-MVV 3+ Porto-Casa Pia 3+ Guabira-Always Ready 2+ Kvote 1.56, 1.97 i 1.93. Probah onaj raniji sistem sa po 2 para. Mozda on da kontrolisanije rezultate. NHL NY Rangers-New Jersey 6+ Toronto-Chicago 5+ (OT&SO) Kvota 1.87. Tanka ponuda danas. Posto imamo neparan broj utakmica, izbacih jednu (Utah-Dallas). Hokej Yekaterinburg-Spartak Moscow 5+ (OT&SO) Roedovre-Herning 6+ Kvota 2.17. I kod dnevnog hokeja nadjoh nesto, mada kombinacija ne deluje preterano upecatljivo. NBA tiket, Boston H1(-9.5), Atlanta pob1. Kvota 2.15.
Miljenko Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 Fudbal 2/3. NHL 1/1. Hokej 1/1. Prosao je siri NBA tiket (2+ kvota). Fudbal je bio blizu kombo tiketa, no Porto nije stigao do treceg gola (ili da su gosti munuli jedan). NHL sam dobro odabrao, jedino sam mozda preterao sa brojem sirih tiketa. Evropski hokej fino. NBA korektno, iako me je strah da i to igram jace. Poeni posebno dolaze na random, mada su i granice previsoke. Ok dan. Fudbal Bulo Bulo-Nacional Potosi 3+ San Jose Oruro-Universitario de Vinto 3+ Al Hilal-Al Gharafa 3+ Leicester-West Ham 2+ Arminia Bielefeld-Freiburg 2+ Regensburg-Stuttgart 2+ Bayern-Leverkusen 3+ Werder-Darmstadt 2+ Kvote 2.61, 1.59, 1.44 i 1.85. Sklepah par tiketa i mada to obicno izbegavam, ima i kup meceva. NHL Washington-San Jose 5+ (OT&SO) Minnesota-Vancouver 5+ (OT&SO) Vegas-Edmonton 6+ Buffalo-Colorado 6+ Pittsburgh-Florida 7+ (OT&SO) Calgary-Columbus 7+ (OT&SO) Kvote 1.57, 2.56 i 3.94. Svedoh igru na samo 6 parova ipak, uz par sirih tiketa. Prateci tiket, vineri su svuda u pitanju, Washington, Carolina, Colorado, Vancouver, Winnipeg, Calgary, Edmonton. Kvota 23.96. Hokej Herlev-Odense 7+ (OT&SO) Aalborg-Rungsted 6+ Esbjerg-Frederikshavn 6+ Salzburg-Farjestads 5+ Kvote 3.29 i 2.88. Evropski hokej je tu takodje, no stoji da je on prilican wild card. NBA tiket, Philadelphia H2(+3.5), Cleveland H1(-14.5), Milwaukee H2(+3.5), Oklahoma H1(-10.5). Kvota 4.89. Kosarkaski tiket, Efes >169.5, Real Madrid >168.5, Paris >176.5, Barcelona >>169.5, Fenerbahce >159.5, Partizan >154.5. Kvota 54.32.
Miljenko Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 Fudbal 3/4. NHL 0/3. Hokej 0/2. Prosao je prateci NBA tiket (4+ kvota, fiks). Fudbal je bio prilicno dobar, no ipak promasih 2 para. Srecom ta 2 povezah na jedan tiket (Bayern i Werder). Bolivijci se popravljaju polako. NHL bez srece, svuda po pogodak i promasaj. Ni rezultati nisu bili sjajni doduse, te se i nije moglo uklopiti nesto (eventualno po terminima, posto je od 1 po nasem bilo par efikasnih utakmica). Evropski hokej bez bilo kakve sanse. NBA je ponovo dosao sa sitnom igrom. Dan koji nije odusevio. Fudbal Karlsruher-Augsburg 2+ Leipzig-E. Frankfurt 2+ Koln-Hertha 3+ Wolfsburg-Hoffenheim 3+ Zvezda-TSC 3+ Ajax-Utrecht 2+ Rangers-Kilmarnock 3+ Aberdeen-Celtic 3+ A. Bilbao-Real Madrid 2+ Aston Villa-Brentford 2+ Man City-Nottingham 3+ Newcastle-Liverpool 2+ Arsenal-Man Utd 3+ Southampton-Chelsea 3+ Kvote 1.44, 2.76, 1.57, 2.37, 1.52, 1.83 i 2.37. Za vanredno kolo, prilican broj zanimljivih meceva, uz odredjen broj sitnih 5+ singlova. NHL Toronto-Nashville 5+ (OT&SO) Anaheim-Vegas 5+ (OT&SO) LA Kings-Dallas 5+ (OT&SO) Kvota 2.06. Prilicno tupavi parovi za veceras, te nakon eliminacije Bostona, ostase 3 para. Hokej Ajoie-Kloten 5+ (OT&SO) Ambri-Zug 5+ (OT&SO) Kvota 1.72. Uzeh i jedan dabl iz dnevnog programa. NBA tiket, Boston H1 (-19.5), Milwaukee H1(-9.5). Kvota 7.98. Kosarkaski tiket, Monaco >164.5, Zvezda >164.5, Virtus >168.5. Kvota 6.13.
Miljenko Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 Fudbal 4/7, uz dva sira tiketa (5+ igra, 3+ i 4+ kvote, Chelsea i Liverpool). NHL 1/1. Hokej 1/1, a tu je i siri tiket (6+ kvota, sa ostalim parovima). Prosao je siri kosarkaski tiket (6+ kvota, 3 overa). Nemce sam trebao odigrati sve na 2+, mada mi nije jasni kako Koln sa igracem vise nije mogao ranije do gola. Celtic bednih 1-0; Arsenal i Man Utd takodje meh (imao sam 3+; ovi moji su uvek nepouzdani). NHL taman koliko treba. Evropski hokej idealno; dobro, bilo bi jos bolje da sam i ovo sa sireg tiketa odigrao jace. Euroliga tiket dolazi uz dosta srece, nakon sto je Virtus otisao u OT. Fin dan. Fudbal Fulham-Brighton 2+ Bournemouth-Tottenham 3+ Kvota 1.70. Dosta skromnija ponuda danas, no to mu dodje kao opustanje pred vikend (vec sutra imamo dosta toga). NHL Carolina-Colorado 6+ Philadelphia-Florida 6+ Montreal-Nashville 5+ (OT&SO) Buffalo-Winnipeg 5+ (OT&SO) Tampa-San Jose 6+ Ottawa-Detroit 7+ (OT&SO) Calgary-St. Louis 5+ (OT&SO) Edmonton-Columbus 7+ (OT&SO) Kvote 2.56, 1.64, 3.26 i 2.29. Cetvrtkom uvek imamo nesto siru ponudu, pa je i danas takav slucaj. Prateci tiket, sve 2+ treca trecina, Edmonton, Tampa, Ottawa, Colorado. Kvota 4.54. Hokej Lorenskog-Comet 5+ (OT&SO) Narvik-Storhamar 6+ Traktor-Yekaterinburg 5+ (OT&SO) SKA St. Petersburg-Dynamo Moscow 5+ (OT&SO) Farjestads-Linkopings 5+ (OT&SO) HV 71-Malno 4+ Jukurit-Tappara 5+ (OT&SO) Kalpa-Ilves 5+ (OT&SO) Assat-JYP 4+ TPS-Vaasan Sport 4+ HPK-Saipa 5+ (OT&SO) Karpat-Pelicans 5+ (OT&SO) Kvote 2.01, 1.92, 1.50, 1.65, 1.44 i 1.72. Siroko odigran hokej, mada granice nisu previse visoke. NFL Detroit-Green Bay >54.5 Kvota 2.22. Idemo sa novom NFL doktrinom (iako sam mozda malcice pogresio deo godine, posto je uticaj vremena prilican, tamo gde se ne igra u dvorani). Svaki par u singlu, sa obaveznom kvotom preko 2. Tu su i igre po cetvrinama, ali sitno ispraceno. NBA Washington-Dallas H2(-9.5) Toronto-Oklahoma pob2 NY Knicks-Charlotte H1(-9.5) New Orleans-Phoenix H2(+6.5) Kvota 3.51. Verovatno sam trebao glavni tiket razbiti na 2, no da ne baksuziramo u startu. Siri tiket, Cleveland >229.5, San Antonio >229.5, Golden State >227.5, Sacramento >235.5. Kvota 8.46. Kosarka Zalgiris-Efes >152.5 Partizan-Panathinaikos >156.5 Maccabi Tel Aviv-Barcelona >171.5 Real Madrid-Fenerbahce >162.5 Bayern-Baskonia >169.5 Kvote 2.07, 3.33 i 2.05. Ispratih Eurolgu jace (verovatno cu sada naleteti na undere, hahaha). Par termina je doslo neverovatno efikasno, po 10-15 poena preko najvisih granica (tu su kvote 2.50-2.70).
Miljenko Posted December 6, 2024 Author Posted December 6, 2024 Fudbal 0/1. NHL 2/4, a tu je i jedan siri tiket (4+ kvota, trece trecine golovi). Hokej 3/6. NFL 1/1, uz dva sira tiketa (oba sa 2+ kvotom). NBA 1/1. Kosarka 2/3. Na fudbalu prilicno neocekivan pad, nakon samo jednog gola na Bournemouth-Tottenham. NHL korektno, mada ne volim kada padnem na 5+ (pa puta dva). Evropski hokej je mogao bolje, iako sam kod KHL kombinacije bio drcan. NFL veoma dobro, nakon nesto slabijeg prvog poluvremena. NBA donosi prolaz lepe kvote (ponovo fiks). Ueroliga dosta dobra, samo su Real i Fener zakazali za kombo. Ok dan. Fudbal Always Ready-San Jose Oruro 2+ Universitario de Vinto-Bulo Bulo 2+ Paderborn-Schalke 2+ Elversberg-Nurnberg 2+ Inter-Parma 3+ Atalanta-Milan 2+ PSV-Twente 3+ Auxerre-PSG 2+ Kvote 1.40, 1.43, 1.65 i 1.53. Naslo se i danas nesto za igru; par prilicno verovatnih parova. NHL Toronto-Washington 5+ (OT&SO) NY Rangers-Pittsburgh 6+ Vegas-Dallas 5+ (OT&SO) Vancouver-Columbus 7+ (OT&SO) Kvote 1.86 i 2.54. Nesto slabiji izbor za veceras, no ne bez zanimljivih utakmica za gledanje. Hokej Odense-Rungsted 6+ Herlev-Roedovre 6+ Aalborg-Esbjerg 6+ Frederikshavn-Herning 6+ Michalovce-Banska Bystrica 6+ Spisska Nova ves-Poprad 6+ Nove Zamky-Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO) Zilina-Kosice 5+ (OT&SO) Trencin-Slovan Bratislava 6+ Nitra-Zvolen 7+ (OT&SO) Augsburg-Nurnberg 5+ (OT&SO) Mannheim-Straubing 5+ (OT&SO) Eisbaren-Kolner 5+ (OT&SO) Dusseldorfer-Frankfurt 5+ (OT&SO) Kvote 2.59, 3.04, 3.44, 1.78, 3.24, 1.65 i 1.70. Interesantna ponuda na hokeju. Imamo Dance i Slovake, kao dve top over lige u tekucoj sezoni. Kosarka Olimpia Milano-Asvel >159.5 Virtus Bologna-Zvezda >157.5 Monaco-Alba >170.5 Olympiakos-Paris >169.5 Kvote 2.04 i 3.76. Pratim Euroligu i dalje (mada sam propustio par ekstra efikasnih termina). NBA tiket, Golden State H1(+6.5), San Antonio H1(+11.5), Boston H1(-9.5), LA Lakers H2(+12.5). Kvota 4.92. Odigrah slabije danas. Poeni su neugodni na ovim ultra visokim granicama, dok sam za fiks imao previse egal ponudu.
Recommended Posts