Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

U MLB sektoru ponovo jedan mrsav prolaz (2.26 kvota). Fudbal je zato doneo solidan plus i fin bilans; dablovi prolaze 7/12 (2.75, 2.26, 2.77, 3.60, 2.02, 1.97 i 1.86 kvote); sto se bonusa tice, Akureyri 5+, 6+ i 7+ (3+, 7+ i 20+ kvote), NY City 5+ i 6+ (3+ i 7+ kvote), Vestri 5+ i 6+ (3+ i 6+ kvote), Banfield 5+ (9+ kvota), Club Leon 5+ i 6+ (5+ i 10+ kvote), Monterrey 5+ (7+ kvota), Vikingur 5+ (3+ kvota), Bodo/Glimt 5+ (2+ kvota). Jedan od onih termina, gde i Meksikanci natrpaju gomilu golova. Odlican dan, uprkos tome sto bejzbol ne dolazi sjajno.

Minimalni ulozi.

MLB

Atlanta-Washington >8.5 (Anderson-Espino)

Boston-NY Yankees tim2 >3.5 (Pivetta-Taillon)

Arizona-Colorado >8.5 (Gilbert-Marquez)

Texas-Minnesota >7.5 (Dunning-Bundy)

Cincinnati-Tampa 2 (Lodolo-Baz)

Milwaukee-Pittsburgh 1 (Lauer-Quintana)

Kvote 2.22, 2.62 i 2.57.

Tri tiketa u opticaju danas; jos uvek ne mogu da se odlucim za odredjen trend igre.

Prateci tiket, LA Angels >7.5, Miami 2, Chicago White Sox 1, St. Louis 1, Houston 2. Kvota 13.27.

Fudbal

Molde-Tromsoe 3+

Rosenborg-Jerv 3+

Lillestrom-Viking 3+

Brann-Stabaek 3+

Sandnes-Ranheim 3+

Zvezda-Radnicki Nis 3+

Kvote 2.37, 2.86 i 2.22.

Opreznija varijanta danas, sa samo 6 parova za siru igru. Meksiko, Argentina, pa i Bolivija, zavrsise na sirem tiketu.

Bonus fudbalski tiket, sve 3+, River Plate, Toluca, Queretaro, The Strongest, Bolivar. Kvota 29.04.

Posted

MLB se cudno uklapa i dalje; dablovi 0/3, no prolazi siri tiket sa 13+ kvotom (5 parova, jedan na poene i 4 u fiksu). Fudbal ponovo ok. Dolaze dva dabla (2.37 i 2.22 kvote), Molde je dosao 5+ i 6+ (4+ i 7+ kvote), Rosenborg 5+ (3+ kvota), Sandnes 5+ (4+ kvota). Korektan bilans na kraju, mada zabrinjava nemogucnost nalazenja iole zahvalnog trenda kod bejzbola.

Minimalni ulozi.

MLB

Miami-Pittsburgh >6.5 (Rogers-Keller)

Tampa-Boston>6.5 (Wisler-Bello)

Atlanta-NY Mets <7.5 (Fried-Scherzer)

Texas-Oakland >8.5 (Howard-Martinez)

Colorado-San Diego >10.5 (Urena-Manaea)

San Francisco-Arizona >6.5 (Cobb-Kelly)

Kvote 2.25, 2.77 i 2.29.

Danas ponovo odigrah samo poene; prilicno su me iznervirali losi vikend rezultati na favorit-autsajder serijama.

Prateci tiket, San Francisco 1, San Diego 2, Texas 1, NY Mets 2, St. Louis 1, Boston 2, Miami 1. Kvota 46.75.

Fudbal

Sogndal-Grorud 3+

Mjondalen-Asane 3+

Valur-Keflavik 3+

Fram-Hafnarfjordur 3+

Kvote 2.19 i 2.13.

Oprezno odigran fudbal. Valjda mogu uklopiti 4 para

Siri fudbalski tiket, sve 3+, Kfum, Fredrikstad, Skeid, Sport Boys, Binacional, Internacional. Kvota 28.61.

Posted

MLB kombo tiket je bio blizu, no ponovo pada jedan par, za jedan poen naravno; prolaze dva dabla (2.77 i 2.29 kvote). U Majamiju su udaraci zatajili i na prilicno niskoj granici od 6.5. Na kraju je na 5-1 za Pittsburgh bilo sanse za prolaz, ali corak. Konacno nadjoh i jedan minus, koji je prosao rutinski. Na fudbalu se nisu uklopili rezultati juce (nakon finog vikenda); bez prolaza.

Minimalni ulozi.

MLB

St. Louis-LA Dodgers tim2 >3.5 (Liberatore-White)

Colorado-San Diego tim2 >4.5 (Gomber-Clevinger)

Texas-Oakland >7.5 (Otto-Kaprielian)

NY Yankees-Cincinnati tim1 >4.5 (Cole-Ashcraft)

Washington-Seattle >8.5 (Josiah Gray-Flexen)

Minnesota-Milwaukee >8.5 (Winder-Alexander)

San Francisco-Arizona 1 (Webb-Keuchel)

Miami-Pittsburgh 1 (Castano-Stratton)

Kvote 2.13, 2.57, 2.62 i 2.35.

Izmesah svasta danas; fiks probah na ekipe koje su porazene sinoc.

Prateci tiket, Cleveland 1, Boston 2, Atlanta >7.5, Chicago Cubs >7.5, LA Angels <9.5. Kvota 11.83.

Fudbalski tiket, sve 3+, Vikingur, Lincoln Red Imps, Sheriff, Ludogorets. Kvota 15.43.

Posted

Ne odigram dugo, loš razvoj događaja još od početka godine, zaista su neki rezultati bili jezivi, da bih danas prvi put uplatio, i naravno, jbn FC Kopenhagen mi opet sjebe logiku... Pripremne utakmice razbijaju, dođe ekipa sa dna tabele, i pobedi ih na njihovom terenu. Ili prodaja, ili su svi retardirani

Posted

Fudbal prilicno slab, tokom prosle nedelje. Juce su Norvezani razocarali neefikasnoscu. Islandjane preskocih bez razloga.

MLB bez sanse, mada sam imao 2 izlaza ovih dana (tiketi sa 4 para). Sada sledi All-Star pauza do cetvrtka.

Bolje da na fudbalu igram samo sire tikete, uz bonuse na 3+. Svajcarci su isto slabo otvorili.

Posted (edited)

Kakvi smehotresni rezultati juce. Na tiketu sa 6 parova, sam promasio 4 komada (Islandjani zavrsise 1-1 KR Reykjavik-Fram, Bodo i Malmo nisu dali bar jedan gol, Midtjylland nije mogao do tim2+).

Danasnji tiket mi je tek nebulozan:

Vikingur-Dunajska Streda 2+

Sutjeska-Klaksvik 2+

Ferencvaros-Slovan Bratislava 2+

At. Paranaense-At. Goianiense tim1 1+

Corinthians-Coritiba tim1 1+

Flamengo-Juventude 2+

Kvota 4.40.

Sutra ima dosta parova, Island 2, te ECL kvalifikacije. Dosta prilike za glupave rezultate.:D

Da, sutra se nastavlja i MLB.

Edited by Miljenko
Posted

Jucerasnji tiket je bio blizu, no kvalifikacije po Evropi retko donesu efikasne utakmice. Bolje da sam isforsirao samo Brazilce.

Fudbal

Fjolnir-Throttur 3+

Selfoss-Kopavogur 2+

Vesturbaer-Fylkir 3+

Grindavik-Afturelding 2+

Vitoria Guimaraes-Puskas Akademia tim1 1+

Breidablik-Buducnost 2+

Vikingur-TNS 2+

Motherwell-Sligo tim1 1+

Spartak Trnava-Newtown 2+

Istanbul Basaksehir-Maccabi Netanya tim1 1+

Cluj-Inter Club de Escaldes 2+

Rapid Wien-Lechia Gdansk 2+

Basel-Crusaders 3+

Royal Antwerp-Drita 3+

Molde-Elfsborg 2+

B36 Torshavn-Tre Fiori 2+

AZ-Tuzla 3+

Sparta Prague-Viking 2+

Kvota 58.11.

Danas naredjah svasta-nesto (uz uobicajene bonuse na 3+ utakmicama).

Fiks tiket, Osijek X2, Young Boys 2, Sparta Prague 1X, Slavia Prague 2, Basel 1, B36 Torshavn 1X, Royal Antwerp 1, Cluj 1, Istanbul Basaksehir 1X, Aris 1, Spartak Trnava 1, AZ 1, Motherwell 1X, Vitoria Guimaraes 1X, Vikingur 1X. Kvota 6.83.

MLB

LA Dodgers-San Francisco <9.5 (White-Rodon)

Houston-NY Yankees tim2 >2.5 prvi mec dana (Javier za Astrose, bez odluke jos uvek za Yankeese)

Miami-Texas >6.5 (Lopez-Jon Gray)

Kvota 3.61.

Ekstra glupi parovi danas, te sklepah jednu kombinaciju za pracenje.

Posted

U ovim kvalifikacijama ne moze da udje realan termin.:isuse: Dunsteri iz Belgije igraju 0-0, protiv nekih anonimusa iz bivse pokrajine, takodje tim iz San Marina ima neresen rezultat na strani. Nista ja tu ne kapiram.

Posted (edited)

Tako sam i ja igrao live na youngstere iz Švajcarske, ulaze napadačke zamene, ima vremena - na kraju kilavih 0:1

Teško bilo šta dolazi, još su ovo kvalifikacije za trećerazredno takmičenje totalno neinteresantne većini ekipa, nego na rezultat - samo da se prođe

Današnja greška u koracima: Osijek ima opet pristojnu ekipu, tačno u drugom poluvremenu pojačaju i mogu se pratiti, nego prerano bila utakmica, prošla ispod radara

Edited by enfant terrible
Posted

Ja jedino uzeh nesto na Islandjanima, 5+ i 6+, mada se i tu zeznuh sto nisam odigrao sve 4 na 3+ i sire. 

Kvalifikacije su mi neupotrebljive sa ovakvim rezultatima. Ja fiks izbegavam i kada se pogleda ovo danas, jasno je i zasto; Antwerp ne moze da pobedi na 1.07 kod kuce. Utakmica gde ocekujem 2-0/3-0, i to ako nisu raspolozeni.

Posted

Trebao sam da pretpostavim da ce nesretne ECL kvalifikacije biti propast za igru i nisam mnogo pogresio. Na fiks tiketu sa 10+ parova, sam promasio dva komada (Antwerp 1 i Motherwell 1X), dok glavni tiket sa golovima donosi cak 6 promasaja (nijedan 3+, Basel, AZ, Antwerp). Islandjani su naravno razbili, sva 4 para su dosla makar 3+, mada sam propustio 7+ mec, odigravsi samo 2+. Fjolnir je dosao 5+ i 6+ (3+ i 5+ kvote), Fylkir 5+ (2+ kvota). Za kvalifikacije je bolje da probam fiks, pa kako mi bude (sve od 1.50 pa na gore kao dvoznak; recimo Midtjylland za sledeci CL termin X2).

MLB tesko da je mogao bolje, sa prilicno teskim parovima, mada se Yankees konstantno blamiraju protiv Astrosa.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Athlone-Galway 2+

Xamax-Aarau 2+

Waterford-Longford tim1 1+

Ansbach-Bayern II 3+

Schweinfurt-Buchbach 3+

Salzburg-Austria Wien tim1 1+

Royal Pari-Palmaflor 3+

Fortuna Dusseldorf-Paderborn 2+

Kvota 5.89.

Dosta zanimljivih stvari i danas, mada mislim da je verovatnoca prolaza korektna (Irce i Salzburg odigrah bas oprezno).

MLB

Baltimore-NY Yankees tim2 >2.5 (Wells-Taillon)

Boston-Toronto >7.5 (Eovaldi-Gausman)

Milwaukee-Colorado 1 (Burnes-Senzatela)

Kvota 3.09.

U odnosu na proslu NHL sezonu, MLB dolazi tragicno lose, no igramo se i dalje.

Prateci tiket, St. Louis 2, Philadelphia 1, NY Mets 1, Tampa 2, LA Dodgers 1. Kvota 14.05.

Posted (edited)

Na fudbalu dva pomalo neocekivana promasaja u Nemackoj 4. Kod Bolivijaca je u 28. minutu bilo 2-2 i tako ostaje do kraja, neverovatno skroz. Mrljavi rezultati, no tek ce krenuti one jace lige.

MLB konacno uhvacen (3+ kvota), mada sam mogao bolje iskoristiti rezultate od sinoc. Fiks i ne bas, posto nije dosao ni priblizno dobro, no poeni su dosli skoro idealno (skoro sve je otislo u over, uz ocekivan under Metsa). Toronto je postigao sokantnih 28 poena u Bostonu.

Minimalni ulozi.

Fudbal

NY City-Inter Miami 2+

Toronto-Charlotte 2+

Cincinnati-Nashville 3+

DC United-Montreal 2+

Houston-Minnesota 2+

Kansas City-LA FC 2+

Portland-San Jose 3+

Zurich-Luzern 3+

St. Gallen-Winterthur 3+

Bodo/Glimt-Jerv 3+

Rosenborg-Tromso 3+

Hannover-St. Pauli 2+

Nurnberg-Greuther Furth 2+

Holstein Kiel-Kaiserslautern 2+

Vilzing-Heimstetten 3+

Vestri-Grotta 3+

Toluca-Santos Laguna 2+

Cruz Azul-Puebla 2+

Kvota 262.95.

Puno stvari na fudbalu danas; 2+ i 3+ su skoro ravnopravno zastupljeni.

MLB

Seattle-Houston 2 (Gilbert-Verlander)

Boston-Toronto tim2 >3.5 (Crawford-Manoah)

Detroit-Minnesota 2 (Pineda-Ryan)

Baltimore-NY Yankees tim2 >3.5 (Lyles-Cole)

LA Dodgers-San Francisco 1 (Urias-Wood)

Oakland-Texas >6.5 (Kaprielian-Bush)

Kvota 13.28.

Mozda malo presiroko odigrano, no zelim probati malo vecu kvotu za drugo prebacivanje. Kod fikseva je rec o dosta boljim starterima (mozda ne toliko kod Dodgersa). Poeni su prilicno jasni.

Prateci tiket, Arizona tim1 >3.5, Atlanta tim1 >3.5, Tampa >9.5, Milwaukee 1, St. Louis >9.5, Philadelphia 1. Kvota 12.00.

Edited by Miljenko
Posted

Cekam celo drugo poluvreme da Bodo natrpa protivnika do kraja, kad ne lezi vraze, ostaje 5-0, od 48. minuta, smor (plus je bila neka minorna 7+ kvota, 6+ ili 7+).

Pozitvna stvar je sto je proslo prvih 6 meceva sa glavnog tiketa,  uz dva mala bonusa.

• +1 1
Posted

Kako si prosao u prosloj sezoni?

Mene povadilo zadnje kolo,inace bas lose,reklo bi se da kladze ne prepustaju nista slucaju.:D