Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

15/23 (NHL 4/6, fiks 1/1, golovi 3/5; MLB 5/8, fiks 5/7, poeni 0/1; fudbal 6/9, fiks 2/3, golovi 4/6), Napoli je dosao 5+ (4+ kvota), NY City 5+, 6+ i 7+ (3+, 6+ i 17+ kvote). Od NHL parova sam ocekivao vise; Edmonton prolazi EN golom, u porazu; Pittsburgh i Colorado razocarase, uz samo 5 pogodaka; Boston lagano; Toronto taman kako treba; Tampa i Floroda, 12 golova. MLB takodje granicna varijanta. Cardinalsi izgubise bas juce, dok je Atlanta izgubljen slucaj (meni nije jasno kako su oni uzeli titulu i prosle godine, sa onim kilavim hitingom); Dodgersi, Metsi, Seattle, Yankees, San Francisco, manje-vise lagano; proknjizen je konacno Detroit-Colorado duel i over 5 ininga, uz ocekivan pad (nista gore nego odlaganje i gledanje u pasulj, kakav ce raspored biti; srecom te nije bio blizu kombo tiket). Fudbal je mogao bolje, mada je tu i mec u NY, gde su prosle fine kvote sa golovima. Norvezani ne dolaze gde treba sa golovima, a tesko mi je da igram random (celu ligu), mada bi juce prosla ultra velika 7+ kvota. Copenhagen se izblamirao protiv Randersa; Liverpool i Salzburg bez problema. Napoli se raspao protiv Empolija, MLS odlicno. Korektan dan, no nista vise od toga (cim nema kombo tiketa, na nekom od sportova, tesko se moze napraviti ekstra bilans).

Minimalni ulozi.

MLB

Arizona-LA Dodgers 2 (Kelly-Buehler)

LA Angels-Cleveland 2 (Lorenzen-Bieber)

Texas-Houston >7.5 (Dunning-Valdez)

St. Louis-NY Mets 2 (Mikolas-Scherzer)

Toronto-Boston >6.5 (Berrios-Eovaldi)

Philadelphia-Colorado >7.5 (Gibson-Freeland)

Kvote 1.48, 1.76, 1.66, 1.67, 1.44 i 1.56.

Dodgersi imaju prednost na starteru, bolji lineup. Bieber baca za Cleveland; stoji da su im udaraci dosta losiji od onih domacina, no probah zbog startnog picera. Scherzer mi je uvek must za igru; fiks ili under, nebitno. Tu su i 3 overa, na dobre ofanzivne timove; nadam se da ce biti dovoljno poena da se iskoriste prilicno niske granice.

Fudbal

PSV II-MVV 3+

Ajax II-Venlo 3+

Start-Skeid 3+

Bryne-Ranheim 3+

Kongsvinger-Asane 3+

Stabaek-Sandnes 3+

Mjondalen-Fredrikstad 3+

Kvote 1.48, 1.38, 1.51, 1.69, 1.55, 1.72 i 1.76.

Oba para iz Holandije 2, odigrah po planu, a na kraju stavih i svih 5 utakmica iz Norveske 2 (recimo da bi tu 3/5 bio korektan bilans).

Prateci tiket, WBA U23 4+, Chelsea U23 3+, Tottenham U23 4+, Everton U23 3+, Blackburn U23 3+, Reading U23 4+, Liverpool U23 3+, Burnley U23 4+. Kvota 49.99.

NBA tiket, Brooklyn >213.5, Philadelphia pob1 (OT), Dallas >205.5. Kvota 2.77.

Edited by Miljenko
Posted

Norvezani ipak nekorisni za siru igru. Ja generalno nigde ne igram tako, no ranije su znali biti ultra efikasni. 2/5, uz jedan bonus je bas meh bilans. Nista, ici ce samo siri tiketi na njima.

Holandija 2 je krenula ok, videcemo do kraja.

Posted (edited)

9/13 (MLB 5/6, fiks 2/3, poeni 3/3; fudbal 4/7, golovi), Start je dosao 5+ (3+ kvota), Ajax II 5+, 6+ i 7+ (3+, 5+ i 11+ kvote). MLB uhvatih dosta dobro (Milwaukee bih promasio, ali je srecom kasnije stavljen u ponudu). Dodgersi rutinski; Metsi volsebno okrecu u 9. iningu; Cleveland ostao na nuli protiv Angelsa, sinoc su poeni ocigledno bili prava opcija. Konacno udjose 3 overa, mada i to tesno; Toronto prolazi nakon 6 poena u 8. iningu; Texas 3 poena takodje u osmom; Philadelphia i Colorado bez problema. Fudbal sam odigrao presiroko. Bolje da sam ispratio samo Holandiju 2, a Norvezane sirim tiketom (sto ce od sada i biti slucaj). Ajax II je ponovo doneo sva tri bonusa. Korektan dan, mada sam neke stvari mogao odigrati bolje.

Minimalni ulozi.

NHL

Pittsburgh-Edmonton 7+ (OT&SO)

Tampa-Columbus 7+ (OT&SO)

Toronto-Detroit 7+ (OT&SO)

Minnesota-Arizona 6+

Kvote 1.76, 1.82, 1.55 i 1.47.

Kvote na favorit-autsajder duele u fiksu postaju premale (ispod 1.20), te sve ispratih golovima.

Prateci tiket, Florida 6+, NY Rangers 5+ (OT&SO), New Jersey 6+, Washington 5+ (OT&SO), Calgary 6+, Dallas 5+ (OT&SO), Colorado 7+ (OT&SO), Vancouver 6+, San Jose 5+ (OT&SO). Kvota 26.85.

MLB

Pittsburgh-Milwaukee 2 (Keller-Woodruff)

Cincinnati-San Diego 2 (Sanmartin-Musgrove)

Toronto-Boston >6.5 (Gausman-Pivetta)

Arizona-LA Dodgers 2 (Davies-Gonsolin)

Texas-Houston >8.5 (Hearn-Odorizzi)

San Francisco-Oakland 1 (Rodon-Jefferies)

Kvote 1.54, 1.56, 1.44, 1.48, 1.65 i 1.35.

Potencijalna kisa na Philadelphia-Colorado i NY Yankees-Baltimore, pa te parove stavih samo na siri tiket. U fiksu odigrah 4 prilicno jasna para. Pittsburgh je otvorio sezonu solidno (8-8), no tesko je izaci na kraj sa picingom Brewersa. Redsi imaju 3-13 start, i sada im na noge dolaze neugodni Padresi. Dodgersi standardno; za sada ih piceri drze, posto napad cesto produkuje ispod 5 poena. San Francisco je odlicno zapoceo sezonu (12-5); imaju jasnu prednost na starteru, te moram probati 1. Tu su i dva uobicajena overa.

Siri MLB tiket, Seattle 5I H2(+1.5), NY Yankees 1, Chicago White Sox 1, Atlanta 1, Minnesota >6.5, St. Louis >5.5. Kvota 10.72.

Fudbal

Man City-Real Madrid 3+

Kvota 1.69.

Bez sireg izbora danas, samo mec polufinala CL.

Siri fudbalski tiket, Fulham 2P1+, Bournemouth 2P1+, Sheffield Wed. 2P1+, Sunderland P1+, Portsmouth P1+, Swindon 2+, Crawley P1+, Exeter 1X, Mansfield 1X, Notts County 2, Wrexham 2+. Kvota 14.14.

NBA tiket, Miami pob1 (OT), Memphis >225.5, Phoenix >208.5. Kvota 2.85.

Edited by Miljenko
Posted

Ajmo Fulham i Nottingham, jedan gol u drugom za 14+ kvotu. Moze i City 7+ 

Posted

Naravno, Fulham bas veceras, iz milion suteva, nije mogao do gola. Nadam se da ce Nottingham kiksati u zadnjem kolu, za ovaj glup pad.:evil:

Dodje 7+ u Mančesteru.

Posted (edited)

6/11 (NHL 1/4, golovi; MLB 4/6, fiks 3/4, poeni 1/2; fudbal 1/1, golovi), Man City je dosao 5+, 6+ i 7+ (4+, 9+ i 26+ kvote), a prosla su i dva prateca hokejaska tiketa (5+ i 26+ kvote). Neobicna stvar u NHL delu. Od singlova uhvatih samo jedan, dok na sirem tiketu prolazi cak 9 utakmica (bukvalno svi preostali mecevi, na 5+, 6+ i 7+). Evropski hokej donosi dabl Slovan Bratislava + Eisbaren, oba para na 7+. MLB je i dalje granicni slucaj; nadam se nesto boljim rezultatima i dalje (poeni pre svega). Milwaukee, San Diego i San Francisco prilicno lako dobijaju, dok su Dodgersi volsebno porazeni, nakon 3-0 otvaranja u prvom iningu; Boston i Toronto, novi tesan plus; premalo poena u Arlingtonu. Lepi prolazi na polufinalu CL (konacno). Bilo bi jos bolje, da Fulham i Nottingham nisu odigrali kilav mec (ljudi daju 99 golova u sezoni i juce nista u drugom poluvremenu, neverovatno). Singlovi slabasno, no zahvaljujuci bonus tiketima, napravio se dobar plus.

Minimalni ulozi.

MLB

Philadelphia-Colorado >7.5 (Suarez-Feltner)

NY Yankees-Baltimore 1 (Montgomery-Wells)

Arizona-LA Dodgers 2 (Gallen-Urias)

Toronto-Boston >7.5 (Stripling-Wacha)

Texas-Houston >7.5 (Otto-Javier)

San Francisco-Oakland 5I <5.5 (Long-Blackburn)

Kvote 1.65, 1.38, 1.49, 1.55, 1.69 i 1.39.

U fiksu samo Dodgersi i Yankees, gde ne treba neko vece objasnjenje. Oakland ima odlicnog startera, zato i under 5 ininga. Overima sam vec pratio ove tri serije.

Prateci tiket, St. Louis >6.5, Kansas <8.5, Milwaukee 2, San Diego >7.5, Tampa 1, Washington 5I H1(+1.5), Atlanta 1, Minnesota >6.5, LA Angels 5I <5.5. Kvota 54.58.

Fudbal

Liverpool-Villarreal 1

Zvezda-Cukaricki 3+

Bologna-Inter 2

Kvote 1.41, 1.51 i 1.43.

Odabrah tri meca koja lice na zicere, od toga samo jedan na golove; nista spektakularno.

Siri fudbalski tiket, Atalanta 3+, Rapid Wien 3+, Salzburg X2, Middlesbrough 1X. Kvota 4.03.

NHL tiket, Winnipeg 6+, NY Rangers 5+ (OT&SO), Dallas pob1 (OT&SO), Chicago 5+ (OT&SO), Los Angeles pob2 (OT&SO). Kvota 4.37.

Oprezna igra veceras, sto nece biti slucaj sutra i u petak, kada se fakticki zavrsava regularni deo sezone (u subotu nema utakmica, jedna u nedelju, koja nece uticati na borbu za doigravanje).

NBA tiket, Milwaukee >210.5. Denver >218.5. Kvota 2.16.

Edited by Miljenko
Posted

Naravno, raspali Inter! Stoke jedne glupe! :isuse:

Posted

Fudbal danas uzasan. Plus nisam odigrao Atalantu golove, zbog raspalog Torina, koji svaku petu ide u 3+ (naravno da su dali 4 komada veceras). Bar cu Liverpool uhvatiti, da ne kazem da nisam pogodio nista.:rolleyes:

Posted

Ja sam iz zajebancije stavio cca 2 eura na Liverpool Villarreal prvi gol na utakmici autogol, po kvoti 30 :)

Na drugom pao Zvezda Čukarički 3+ jbg

Posted

5/9 (MLB 4/6, fiks 1/2, poeni 3/4; fudbal 1/3, fiks 1/2, golovi 0/1). MLB i dalje tesko uklapam. Ponovo granicni bilans (barem sa kvotama koje trenutno igram). Ocekivao sam da cu poene moci da igram na najvisim granicama (barem overe), no tesko se prolazi i na najnizim (nocas je zafalio poen na Texasu). Dodgersi volsebno porazeni (ponovo), dok se Yankees polako bude u ofanzivi. Fudbal veoma slabo. Zvezda me redovno proda na golove (dobro, ne bas uvek, ali ove 1-0 pobede su ispod svakog nivoa). Inter pokusava da izgubi titulu; Liverpool lagano. Najvise me je iznerviralo sto nisam odigrao Atalantu na golove. Kao neko ko igra iste igre na odredjenim ekipama, bas umem da ne ispratim u pogresnom momentu (tradicija je efikasna, no Torino je jedan od najgorih timova za golove, u tekucoj sezoni, u Italiji). NHL pametno preskocih; nadam se da ce zavrsna 2 dana biti efikasna. Tja, idemo dalje.

Minimalni ulozi.

NHL

Ottawa-Florida 7+ (OT&SO)

Edmonton-San Jose 7+ (OT&SO)

Colorado-Nashville 7+ (OT&SO)

Minnesota-Calgary 6+

Columbus-Tampa 7+ (OT&SO)

Carolina-New Jersey pob1 (OT&SO)

Boston-Buffalo pob1 (OT&SO)

Kvote 1,57, 1.72, 1.89, 1.59, 1.91, 1.29 i 1.30.

Dva ocigledna fiksa danas i solidan broj utakmica na golove, mada jeste pitanje u kakvim ce sastavima izaci pojedine ekipe.

Sutra ce ici golovi cisto, posto su zavrsne utakmice regularnog dela, za vecinu timova.

Prateci tiket, sve pob (OT&SO), Tampa, Florida, Minnesota, Edmonton, Colorado. Kvota 5.78.

MLB

NY Yankees-Baltimore 1 (Taillon-Zimmermann)

Philadelphia-Colorado >6.5 (Wheeler-Gomber)

Texas-Houston 2 (Perez-Verlander)

Kvote 1.45, 1.54 i 1.58.

Za danas probrah samo najsigurnije parove (plus su krajevi serija u pitanju, pa da se ne zalecem).

Siri MLB tiket, San Diego >7.5, Milwaukee >6.5, Washington >7.5, Tampa 1, Chicago White Sox 1, Toronto >6.5, Atlanta 1, St. Louis 1. Kvota 43.91.

Fudbal

Leipzig-Rangers 1

West Ham-Eintracht Frankfurt 1X

Feyenoord-Marseille 3+

Kvote 1.37, 1.25 i 1.72.

Nije bilo previse dileme sta odigrati danas. Dobro, mozda sam razmatrao cist 1 na West Ham, no u globalu, to je to.

Siri fudbalski tiket, Midtjylland X2, Man Utd 3+, Aalesund 3+, Keflavik 3+. Kvota 5.21.

Posted

Kako je West Ham izbacio Sevilju recimo, kada je uspeo da izgubi od Frankfurta kod kuce.:isuse:

Posted

10/13 (NHL 5/7, fiks 2/2, golovi 3/5; MLB 3/3, fiks 2/2, poeni 1/1; fudbal 2/3, fiks 1/2, golovi 1/1), Feyenoord je dosao 5+ (4+ kvota), prosao je MLB kombo tiket (3+ kvota). Ocekivao sam vise od hokeja. Fiks sam dobro odabrao, no golovi su mogli bolje (mada je sa ovim kvotama i to bilo dovoljno za plus). MLB konacno uklopljen, iako nisam odusevljen malecnom kombo kvotom (uhvatio bih vecinu stvari da sam odigrao sire). Houston prolazi tesno i sa Verlanderom na moundu. Nakon laganog prolaza golova u Rotterdamu, ocekivao sam rutinski kombo tiket i na fudbalu; Leipzig jedva dobija, dok je West Ham volsebno porazen (u startu mi nije bio jasan onoliki 1). Ok dan i izvestan plus, no cini se da je ovo bila jedna od situacija gde sam se nadao da moze doci bukvalno sve u singlu.

Minimalni ulozi.

MLB

San Francisco-Washington 1 (Wood-Sanchez)

LA Dodgers-Detroit 1 (Tyler Anderson-Alexander)

Pittsburgh-San Diego 2 (Thompson-Darvish)

Kansas-NY Yankees 2 (Bubic-Nestor Cortes Jr.)

St. Louis-Arizona 1 (Wainwright-Bumgarner)

Kvote 1.44, 1.41, 1.53, 1.45 i 1.51.

Jedna oprezna fiks varijanta danas, posto na poenima jos uvek nemam stabilan trend. Red bi bio da plusevi krenu da dolaze gde treba, taman da bih mogao da ih igram na visim granicama.

Prateci tiket, Seattle 5I <4.5, Toronto >7.5, NY Mets 5I <4.5, Tampa 5I <4.5, LA Angels 5I <4.5, Milwaukee 1, Colorado >10.5, Oakland 5I <4.5, Boston 2. Kvota 72.93.

Fudbal

Venlo-Excelsior 3+

De Graafschap-PSV II 3+

MVV-Ajax II 4+

Den Haag-Almere 3+

Dordrecht-Volendam 4+

Union Berlin-Greuther Furth 1

Kvote 1.49, 1.61, 1.63, 1.57, 1.79 i 1.28.

U Holandiji 2 se igra predzadnje kolo, te probah 5 parova. Tu je i mec iz Bundesa, Union Berlin protiv prezaljenog protivnika.

Siri fudbalski tiket, Man City U23 4+, Birmingham U23 P1+, Fulham U23 3+, WBA U23 2P2+, Norwich U23 3+, Arsenal U23 2P2+. Kvota 14.45.

NHL tiket, Toronto 6+, NY Rangers 5+ (OT&SO), Pittsburgh 6+, Chicago 6+, Tampa 5+ (OT&SO), Calgary 6+, Nashville 6+, Edmonton 7+ (OT&SO), Colorado 7+ (OT&SO), Florida 7+ (OT&SO). Kvota 101.96.

Posted

Kapiram da ni Holandjani ne mogu uvek da natrpaju gomilu golova, no ovaj Union Berlin mi vec nije jasan. Jel oni ne zele da igraju u Evropi; ne vidim drugo objasnjenje.

Posted

5/11 (MLB 3/5, fiks; fudbal 2/6, fiks 0/1, golovi 2/5), Volendam je dosao 5+ (2+ kvota). MLB je mogao bolje sa ovoliko velikim favoritima; dva promasaja deluju previse. Cardinalsi i Giantsi glatko porazeni (Washington nije mogao da pobedi bukvalno nikoga i sada se raspucao protiv jedne od boljih rotacija); San Diego, Yankees i Dodgersi prolaze relativno lako. Fudbal je dosao jos gore. Predzadnje kolo Holandije 2, je donelo neocekivano tvrde meceve; samo 2 prolaza, uz jedan bonus, su skroz mrsav bilans. Sta tek reci za Union Berlin i neshvatljivih 1-1 (to nepobedjivanje kod kuce, protiv timova koji su ispali, moze da znaci jedino da je tekma namestena). Obicno petkom prolazim dobro, no juce je izgleda bio izuzetak.

Minimalni ulozi.

MLB

St. Louis-Arizona 1 (Mikolas-Kelly)

San Francisco-Washington 1 (Webb-Adon)

Pittsburgh-San Diego 2 (Brubaker-Manaea)

Baltimore-Boston 2 (Watkins-Eovaldi)

Milwaukee-Chicago Cubs 1 (Lauer-Steele)

Kansas-NY Yankees 2 (Carlos Hernandez-Cole)

LA Dodgers-Detroit 1 (Kershaw-Brieske)

Kvote 1.58, 1.38, 1.57, 1.55, 1.58, 1.44 i 1.28.

Na kraju odigrah samo fiks, na glavnim tiketima. Dosta favorit-autsajder duela, pa mislim da je vreme za jedno realno vece.

Prateci tiket, Colorado 1, NY Mets 1, Texas >8.5, Seattle 2, Tampa 1, Oakland <7.5, LA Angels >8.5, Houston >8.5. Kvota 78.90.

Fudbal

Newcastle-Liverpool 2 

Leeds-Man City 2

Rennes-St. Etienne 1

Dortmund-Bochum 3+

Mainz-Bayern 3+

Toronto-Cincinnati 3+

Porto-Vizela 3+

Ajax-Zwolle 4+

Napoli-Sassuolo 3+

Kvote 1.45, 1.35, 1.37, 1.44, 1.45, 1.57, 1.37, 1.75 i 1.39.

Solidan broj zicer meceva, sto u fiksu, tako i na golove, pa se nadam da ce bilans biti makar korektan.

Siri fudbalski tiket, Middlesborough 1X, Millwall 1, Nottingham Forest 1, Wycombe X2, Ipswich 1X, Lincoln 1X, Sunderland X2, Oxford 1, Sheffield Wed. 1, Wigan X2, Forest Green 1, Sutton 1X, Swindon 1, Notts County 2, Altrincham 2, Halifax 1X, Torquay 1X, Dag&Red X2, Solihull Moors 2, Wrexham 1, Stockport 1. Kvota 385.36.

Posted

Dobar dan, još sam propustio Live zbog ranog početka.

image.png.e7403e8b70e884977609dc6a539f5970.png

• +1 2