Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Sta se ovo desava danas.:isuse: Gomila 0-1 utakmica, 15 minuta pre kraja; Molde, Young Boys, Ajax (dobro, kod njih je poluvreme).

Posted

Molde se brzo javio, 3-0. Jedan tiket za sada prolazi na fudbalu, mada ima sanse za jos par. Nigde neka goleada, za bonus tikete.

Posted

I Ajax igra uzasno neefikasno ove sezone. Gde se izgubise onoliki golovi od prosle godine (5/9 za 3+ je smesan bilans; jedan 0-2 i mogu da oprostim).

Posted

Lepo danas na jacu uplatu

Pool,Celzi,Ajaks,BvB

Posted

Lyon I Monaco I dalje nista, tesko cu na fudbalu I do 3/5, plus bez bilo kakvog bonusa. Nadam se da ce NHL I MLB ponovo doci dobro.

Od fudbala najvise ocekujem (posto je najjednostavniji za igru), no ovo je vec trece vezano lose vikend kolo, nakon veoma dobrog septembra.

Posted

5/9 (fudbal 3/5, hokej 1/3, MLB 1/1). Na fudbalu nekako namakoh 3 tiketa, sto je ok bilans sa ovim kvotama, no gomila bonus tiketa bez makar minimalnog izlaza, sigurno nije dobra stvar. Par neocekivanih padova (Man City samo 2-0, Ajax isto, Young Boys 1-1), ali i tesnih prolaza (LA Galaxy u zavrsnih 15 minuta, Lyon na samom kraju). NHL je mogao bolje, cak 3 promasaja na 7 odigranih parova; neverovatno neefikasno vece, za NHL standarde (od toga padaju 2 zicer para, Toronto i Washington). Evropski hokej sam mogao iskoristiti bolje, tiket sa 8 parova, pada na jednoj utakmici (Lugano-Davos). U MLB delu propustih lagani over, no ni under nije dosao tesko, na drugom paru. Tja, ocekivao sam bar 7 prolaza, kao i tokom prethodnih dana, ako se vec kombo tiket ne moze uklopiti (uz neki bonus na fudbalu; ne kapiram da je toliko tesko da se neki mec zavrsi 4-3 ili 5-2).

Minimalni ulozi (standardni).

Fudbal

Leverkusen-Bayern 3+

Bodo/Glimt-Sarpsborg 3+

Cagliari-Sampdoria 2+

Empoli-Atalanta 2+

Juventus-Roma 2+

Napoli-Torino 2+

Partizan-Radnik Surdulica 3+

Stroemgodset-Viking 2+

AZ-Utrecht 2+

Kvote 1.85, 1.78 i 2.17.

Nesto slabiji izbor danas, no i dalje dovoljno za 3 tiketa.

Prateci tiket, sve 2+, Everton, Tottenham, Barcelona, Twente, Gent, Werder, LASK, Hartberg, Sturm, Midtjylland, Copenhagen, Basel, St. Gallen. Kvota 10.31.

MLB

Atlanta-LA Dodgers 5I <5.5 (Ian Anderson-Scherzer)

Kvota 1.39.

Kao sto rekoh, ovo ce se pratiti kao under serija uglavnom, tim pre sto Scherzer startuje veceras.

NFL

Baltimore-LA Chargers P<31.5

Cleveland-Arizona P>17.5

Denver-Las Vegas P<27.5

New England-Dallas P<30.5

Chicago-Green Bay P>16.5

Washington-Kansas P>21.5

Detroit-Cincinnati P<29.5

NY Giants-LA Rams P<30.5

Jacksonville-Miami P<29.5

Carolina-Minnesota P<28.5

Indianapolis-Houston P<27.5

Kvote 1.59, 1.72, 1.72, 1.78 i 2.19.

I u ovom kolu povezah poluvreme overe i undere, uporedjujuci tekuce trendove timova (u ovom slucaju su uglavnom minusi u pitanju).

Siri NFL tiket, Jacksonville H1(+7.5), Cincinnati pob2, Carolina H1(+6.5), Green Bay pob2, LA Rams pob2, Kansas pob2, Baltimore pob1, Arizona H2(+7.5), Las Vegas H2(+7.5), Dallas pob2. Kvota 47.11.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Olimpija, Zvolen, Michalovce, Banska Bystrica, Slovan Bratislava, Poprad, Salavat, Kunlun, SKA St. Petersburg, Bayreuth, Kassel, Kaufbeuren, Frankfurt, Heilbronner, Ravensburg. Kvota 15.56.

Posted (edited)

Bayern 5-0 poluvreme, primaju jedan gol na pocetku drugog dela i ne dolazi 7+.:isuse:

Da odigraju jos 10 puta, verovatno se ne bi desilo da ne padne sedmi.

Sane mi ne bi igrao, kada ne ume da pogodi zicer i tako 2-3 puta minimum.

Edited by Miljenko
Posted

Osim labudova, sve ostalo sam uspešno upropastio
Lep minus, jbg

Posted

Bože, sačuvaj me klošarčina poput ovih iz FK Kopenhagen...

Posted

Stvarno izgoreli sa sve Jonasom Vindom koji promašuje penal u 87min. Kiša, blato, on kao da plasira u gornji deo gola, prebacio celu tribinu magarac. Pu kolko sam popizdeo!

C379E745-2CCB-4CBA-8793-AF5254EFC6EC.jpeg

Posted

Ja od 8 odigranih fudbala promasih cak 3 (od toga 2 na 2+, srecom sve na istom tiketu). Za drugi prolaz cekam 2+ na Juventus-Roma. Neverovatno kako fudbal slabasno dolazi; nisu bas svuda toliko losi tereni jos uvek. NFL deluje da ce biti ok. Ova over/under poluvreme igra je skroz prakticna stvar.