Miljenko Posted October 2, 2021 Author Posted October 2, 2021 Meni prodje kombo sa 12+ kvotom. Moglo je bolje u smislu vece kvote, no tesko da se moglo probrati vise parova od ovih 10. Sutra 14 stvari na fudbalu i 7 NFL utakmica (na 9 tiketa recimo), a onda sledi reprezentativna pauza. 1
enfant terrible Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Nije bilo neko kolo, ispalila me Kashima danas na lajvu, baš su se obrukali, kao i Jedinstvo, imali su i +4 minuta produžetka... 3
enfant terrible Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Bukvalno je sreća kada ekipe poput Sportinga, Porta, Intera... prime gol, jer onda se trgnu i krenu da igraju i daju makar 2, inače generalno kurcobolja i dovoljan im jedan da postignu i čuvaju rezultat
Miljenko Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 (edited) Inter samo u prvom kolu nije primio gol i ima 7/7 za 3+. Porto i Sporting su cesto rizicni i za 2+ (Sporting licno izbegavam, dok je Porto koristan do sada). Stoji da ima previse otaljavanja po ligama. To posebno vazi za PL; ni jacih timova, ni metiljavije igre (kao sto je pre vazilo za Italijane). Ako si vec jaci, odigraj kao Bayern, 4, 5 ,7 komada. Edited October 3, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 (edited) 4/4 (fudbal 4/4), Bayreuth je dosao 5+ (3+ kvota), Schweinfurt 6+ (3+ kvota), prosao je kombo tiket (12+ kvota). Man Utd prolazi sa tacno dva gola; Inter dobija nakon prelaza, taman za ukupni prolaz; Leipzig se dugo mucio, a onda za desetak minuta tri komada. Kod Nemaca sam mogao sire odigrati, kompletna Nemacka 1 i Nemacka 4 su otisle bar u 3+. Pomalo sam naviknut na prolaz kombo tiketa sa vecim kvotama (75, 48, 83, sve tokom septembra), no i ovo je vise nego pristojno. Minimalni ulozi (standardni). Fudbal Bayern-Eintracht Frankfurt 3+ Ajax-Utrecht 3+ Basel-Luzern 3+ LA Galaxy-LAFC 3+ Anderlecht-Club Brugge 3+ Bologna-Lazio 2+ Fiorentina-Napoli 2+ PSV-Sparta Rotterdam 3+ Rennes-PSG 2+ Atalanta-Milan 2+ Benfica-Portimonense 2+ Stabaek-Bodo/Glimt 2+ Odds-Molde 2+ Cambuur-AZ 2+ Kvote 1.62, 2.05, 2.76, 2.17 i 1.78. Dosta zanimljivih stvari na fudbalu danas. Pretezno 2+ varijanta, mada 6 parova na 3+, nisu zanemarljiva stvar. Derbi iz Belgije redovno donosi dosta golova, te ih zato probah. Jedan od pratecih tiketa, sve P1+, PSG; Monaco, Lyon, Lazio, Verona, Roma, Napoli, Atalanta, Basel, Young Boys, Sion, Bayern, Leverkusen, Hartberg, Rapid Wien, Salzburg, Anderlecht, Gent, Genk, Valerenga, Bodo/Glimt, Molde, Rosenborg, Partizan, Zvezda. Kvota 765.39. NFL Minnesota-Cleveland P>20.5 Atlanta-Washington P>17.5 Green Bay-Pittsburgh P>19.5 New England-Tampa P>21.5 NY Jets-Tennessee pob2 Philadelphia-Kansas pob2 Buffalo-Houston H1(-12.5) Kvote 1.70, 2.26, 1.82 i 1.52. Par fikseva, uz standadrne poluvreme overe danas. Jetsi su propast; Philadelphia deluje pogubljeno; kod Billsa ocekujem nekoliko TD prednosti. Siri NFL tiket, Tennessee P>15.5, Kansas P>21.5, Dallas P>20.5, Chicago P> 14.5, Miami P>14.5, Buffalo P>17.5, San Francisco P>23.5, Denver P>15.5. Kvota 8.15. Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Graz, Vienna Capitals, Herlev, Krefeld, Ingolstadt, Dusseldorfer, Eisbaren, Landshut, Kassel, Ravensburg, Ska St. Petersburg, Poprad. Kvota 11.94. MLB tiket, Boston 2, Toronto 1, LA Dodgers 1, Chicago White Sox 1, Seattle 1. Kvota 5.26. Zavrsni dan regularnog dela sezone. U AL se cetiri tima bore za 2 wild card mesta. Edited October 3, 2021 by Miljenko 1
John Coltrane Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Videh jutros na Lacio 2,3 kod Bolonje!!! Sačekam sastave, vidim igraju svi sem Ćire Imobilea. Sreća te nisam zategao singl, 2:0 HT, trenutno 3:0 i igrač više za Bolonju Ren 1:0 HT sa PSG, da uplatim 2 u lajvu kad ono pada i drugi za domaćina Terajte se pm
enfant terrible Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Meni Kinder nije prioritet, ali totalni hejt prema bandi preplaćenoj... 1
Miljenko Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 (edited) Anderlecht I Club Brugge ipak 2 gola. Igraci domacina su promasili 3-4 jedan na 1 situacije (ako me nesto nervira, to je kada ne umeju zicer da pogode). Zato ja I retko igram 3+ parove sa kvotama preko 1.60. Ajax 0-0 poluvreme vec ne kapiram nikako. Moj omiljeni komentar za fudbalere je iz one gubitnicke pesme, bese za WC 98, ja da sam toliko trenirao, ja bi 4 noge imao. Edited October 3, 2021 by Miljenko
renne Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 (edited) Treba bi bilo čiji gol kod Mainza, ali mrka kapa e: samo što sam napisao dade Union Edited October 3, 2021 by renne
Miljenko Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 (edited) Danas dosta bolji parovi, ali zato losi rezultati. Ajax neverovatnih 0-1; Haller je ocekivano drvo (ono protiv Sportinga ga je ocigledno usralo). Edited October 3, 2021 by Miljenko
Recommended Posts