Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Tako će večeras izgledati moj tiket. Sedeo sam ispred parova pola sata i kontam da je nekad bolje iskulirati jedno kolo.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

17 minutes ago, John Coltrane said:

Sedeo sam ispred parova pola sata i kontam da je nekad bolje iskulirati jedno kolo.

Isto, sve se lupam po prstima da iskuliram sa kombinovanjem :lolol:

8 minutes ago, Skyhighatrist said:

Isto, sve se lupam po prstima da iskuliram sa kombinovanjem :lolol:

Da se razumemo, pričam o oba dana LŠ.

Igram unapred samo ako se zajebem pa odigram slučajno; i jedan dan mi je obično previše, još da dupliram, pa tačno bih odlepio :happy:

Gledam Ajax-Bešiktaš, nema Pjanića i još 4 startera iz prvog kola, a na klupi samo 5 izmena. Za vikend su izgubili od Altaja, u medju kolu nerešeno sa Adanom-sve upućuje na ubedljiv trijumf domaćina. 

• Author

Hokej prolazi, kao I tiket iz Nemacke 4, dok se napad Ajaxa bruka neverovatnim promasajima.

• Author

Glupa CL.:isuse: U Nemackoj 4 lagano daju 5, 6 komada, ovde ne mogu ni 3. Ne bi me iznenadilo da su namerno masili, da pomognu kladionice (ovo je bar par gde su svi igrali golove).

Šahtjor Inter 0:0 :lolol:

• Author

Oba para iz Nemacke 4 mi odose u 7+, po 8 golova na obe utakmice. Zato na vrhunskom nivou realizacija nikakva.:dry:

Edited by Miljenko

• Author

Udje konacno tiket sa Englezima P1+, a i to zato sto od druge do pete lige, nije bilo gola samo na 2 meca (Morecambe i Wycombe).:rolleyes:

Lepa 57+ kvota. Jos da me nisu nervirali ovi u CL. Real nula datih golova, na poluvremenu.

jebeni leipzig

• Author

Dortmund cuva 1-0 uz korner zastavicu.:isuse: Ne secam se da sam to u Bundesu ikada video. Od 5 parova CL, promasih 3.

Kod Engleza prolazi i 2+ tiket; nesto skromnija 12+ kvota. Ako dobro videh, sve od 2.-5. lige je doslo makar 2+. Promasih 2500 kvotu za 2 gola (10 parova 2P2+)

Edited by Miljenko

Ortakov tiket :D

C1973ECE-A1B0-40F6-A993-D4AB52013B37.jpeg

• Author

3/6 (fudbal 1/3, hokej 2/2, MLB 0/1), Bayern II je dosao 5+ i 7+ (3+ i 15+ kvote), Bayreuth 6+ i 7+ (4+ i 12+ kvote), a prosla su i dva prateca fudbalska tiketa sa Englezima, P1+ i 2+ (57+ i 12+ kvote). Da je bilo samo do CL, fudbalski dan bi bio uzasan. Ovako se na sitnim tiketima uklopilo svasta. Hokej takodje prolazi tesno. Pomalo neverovatan pad u MLB delu, gde Boston dozvoljava preokret, iako se nalazi u tesnoj wild card trci. Odlican dan, mada ne volim kada se to desi sticajem srecnih okolnosti.

Minimalni ulozi (standardni).

Fudbal

Atalanta-Young Boys 3+

Bayern-Dynamo Kiev 3+

Man Utd-Villarreal 2+

Benfica-Barcelona 2+

Salzburg-Lille 2+

Kvote 1.87 i 2.13.

Za 3+ danas bez vece dileme, dok sam 2+ odigrao nakon izvesnog mantanja.

Prateci tiket, sve 2P2+, Fulham, Luton, Peterborough, Atalanta U19, Bayern U19, Juventus U19, Ranheim, Fredrikstad, Ham Kam, Jerv, Start. Kvota 945.20.

MLB

San Francisco-Arizona 1 (Wood-Kelly)

LA Dodgers 1 (Scherzer-Weathers)

Kvota 1.77.

Boston me je razocarao sinoc, te probah na ekipe iz iste divizije. Giantsi trenutno imaju 2 pobede vise od Dodgersa.

Siri MLB tiket, Boston 2, NY Yankees 2, Detroit 5I <6.5, LA Angels >7.5, Oakland >6.5. Kvota 8.34.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Rungsted, Salavat, Vityaz, Avangard, CSKA Moscow, SKA St. Petersburg. Kvota 9.57.

• Author

CL i veceras propast u najavi.:isuse: Atalanta 0-0 poluvreme, uz samo 6 suteva ukupno. Srecom te se juce posrecise Englezi i Nemacka 4, pa i nemam razloga za nerviranje, mada bi moglo i u CL proci ponesto. 

P1+ tiket je ponovo preziveo do vecernjih meceva; nije bilo previse materijala danas, samo 5+ kvota.

Sutra samo EL i ECL, MLB i hokej deluju glibavo.

Edited by Miljenko