Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

11 hours ago, enfant terrible said:

Potop, brutalni...

Useravanje u život.

Od onih 10 sa šireg spiska, došlo samo 5.

Igraću do kraja života na usrani BVB samo da gube svaku tekmu, jebo ih i Haland kad bez njega ne mogu da prdnu.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bez Kawasakija ništa ne bih uradio, genijalna ekipa!

Capture.JPG

Capture1.JPG

Juve 1
Napoli 1
Hajduk 1
Rosenborg 1

To mi je kao tiket dana :)

• Author

3/6 (fudbal 3/6). Cak 4 promasaja na mojim tiketima (od toga tri utakmice 0-1, Man Utd, Dortmund i Real Madrid, skroz neverovatno). PSG na kraju nije bio bitan, posto je na tom tiketu pao i Man Utd. Nijedan bonus na cak 8 sire odigranih utakmica je takodje neobicna stvar. Ocekujem uvek, da bar jedna tekma, u najavi efikasna, ode u 7+.Bayern II je ponovo lako prosao, a tu uglavih i Young Boys. 2+ kombinacije dolaze, pri cemu je na Feyenoord-NEC palo cak 8 komada, no kod Feyenoorda se tesko odlucujem na siru igru. Siri ni blizu, makar da bude zanimljivo; nize lige kod Engleza, izuzetno neefikasne.

Minimalni ulozi (standardni).

Fudbal

Molde-Viking 3+

Bodo/Glimt-Valerenga 3+

Partizan-Spartak Subotica 3+

Genk-Seraing 3+

Basel-Zurich 3+

Napoli-Cagliari 3+

Kvote 1.76, 2.10 i 2.12.

Razmatrao sam solidan broj parova, no metodom eliminacije, ostavih samo 6 utakmica na 3+.

Prateci tiket, sve P1+, Sion, Juventus, Sassuolo, Empoli, Lazio, Arsenal, Stuttgart, Freiburg, Hamburger, Hannover, Barcelona, Hartberg, LASK, Rapid Wien, Gent, Anderlecht, Viborg, Midtjylland, Copenhagen, AZ, Heracles,Rosenborg, Celtic. Kvota 1154.62.

NFL

Detroit-Baltimore P>18.5

Tennessee-Indianapolis P> 20.5

Jacksonville-Arizona P>20.5

San Francisco-Green Bay P>18.5

Kansas-LA Chargers P>21.5

LA Rams-Tampa P>21.5

Kvote 2.03, 1.72 i 1.76.

I ovde sam eliminisao 2-3 para, te sveo igru na 3 tiketa, kao i prosle nedelje.

Siri NFL tiket, Chicago H2(+11.5), New Orleans P>14.5, Pittsburgh H1(+1.5), Buffalo P>19.5, Denver pob1, Las Vegas P>15.5, Minnesota P>21.5. Kvota 8.26.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Salzburg, Graz, Fehervar, Rungsted, Odense, Bremerhaven, Augsburger, Krefeld, Straubing,Bietigheim, Kladno, Sparta Prague, Davos, Poprad, Zvolen. Kvota 29.11.

MLB tiket, Philadelphia 1, Cincinnati 1, Milwaukee 1, Toronto 2, St. Louis 2, San Francisco 2, LA Dodgers 2. Kvota 17.29.

Bills, Steelers @2.1

Snimak ekrana 2021-09-26 175336.png

• Author

Lep pocetak, nema sta. Na Basel-Zurich skoro 30 suteva, 1-0 I dalje.:rolleyes:

@ArleKino

vidi kako sam verovao u vas

Snimak ekrana 2021-09-26 192503.png

• Author

Na fudbalu ce verovatno proci nesto, no NFL je krenuo kao da svi igraju po vejavici. Mora valjda uci i jedan vikend sa neefikasnim poluvremenima.

Edited by Miljenko

• Author

Ali ovo kada lik promasi extra poen sut, na NFL nivou, mi je uvek neverovatno. Ljudi vrate kratak FG, preko celog terena, sa istekom poluvremena i ne dodje plus za jedan poen, bas zato sto kicker nije realizovao najprostiju priliku za postizanje poena.:isuse:

Edited by Miljenko

Ubi me Molde.
Uhvatio Barsu, Djurgarden i Midtiland, čekao bih i Bodo/Glimt ali i kod njih je nula HT, muče se svi u vrhu EliteSerien.

• Author

Ovaj Napoli ce uvek biti ziheraski tim za izbegavanje. Izdominiraju totalno I daju samo 2 bedna gola. 

Ja bih vremenski ogranicio posed, kako bi se izbegla ovolika dodavanja unazad.

Norvezani razocarali. Jedini prolaz Genk + Partizan.

• Author

1/6 (fudbal 1/3, NFL 0/3). Fudbal jos gore nego u subotu. Ne treba menjati prvobitni plan. Najpre sam imao 6 fudbalskih i 3 NFL tiketa i na kraju skratih fudbal na 3. U siroj varijanti bih imao bar 2 prolaza (ne mogu vec da se setim svih kombinacija, mozda je i bolje tako). Norvezani nisu isporucili ocekivano efikasne utakmice; Molde prolazi kasno, Bodo/Glimt samo jedan gol. Napoli je drzao loptu nakon drugog gola (uz neku sporadicnu sansu); ono kada cekas da naprave nesto i oni vrate loptu na centar, od protivnickog sesnaesterca. U NFL delu je bilo tesko uklopiti nesto, samo 2 pogotka na 6 odigranih parova (da je Jacksonville realizovao onaj extra poen, imao bih jedan prolaz). Nakon 5 vezanih prolaza, morao je uleteti i jedan los termin. Ruzan vikend, no nakon par bas lepih izlaza tokom meseca, ne mogu biti nezadovoljan.

Minimalni ulozi (standardni, mada su sve wild card mecevi danas).

Fudbal

Ajax II-MVV 3+

Venezia-Torino 2+

Kvota 1.78.

Danas je bilo tesko odabrati nesto. Bolivijci nisu efikasni kao sto smo navikli, te uz par iz Holandije 2, uzeh Torino koji mi deluje bolje, u odnosu na prethodne sezone.

Prateci tiket, sve 2P2+, Sunderland U23, WBA U23, Tottenham U23, Aston Villa U23. Kvota 6.80.

MLB

Detroit-Chicago White Sox >8.5 (Manning-Keuchel)

Cleveland-Kansas 1 (Quantrill-Kowar)

Colorado-Washington 1 (Marquez-Gray)

Seattle-Oakland 5I <5.5 (Flexen-Irvin)

Kvote 2.42 i 2.36.

White Soxi su vec uzeli diviziju, te mogu igrati opusteno do doigravanja. Seattle i Oakland imaju realne wild card sanse i dalje, mada zaostatak od 2/3 pobede, 6 mecava pre kraja regularnog toka nije sjajna stvar. Cleveland ima startera koji je obicno resavao Royalse. Colorado ima dobar skor kod kuce , 46-32.

Hokejaski tiket, Yekaterinburg pob2, Avangard pob1, Nizhny Novgorod 5+ (OT&SO), SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO). Kvota 5.52.

Edited by Miljenko

• Author

2/3 (fudbal 1/1, MLB 1/2). Italijani tesno ulaze u 2+, Ajax II bez vecih problema. U MLB delu prolazi jedan dabl, sa finom kvotom. Sasvim pristojan bilans, nakon 2 pogotka i 2 promasaja. U odnosu na subotu i nedelju, sasvim dobar dan. Sire hokejaske i fudbalske tikete sam mogao odigrati bolje (na hokeju ubacujem fiks i naravno padam; Kod U23 Engleza odigrah 2P2+ tiket i promasih jedan par, dok bi 4+ recimo lako prosao).

Minimalni ulozi (standardni ).

Fudbal

Ajax-Besiktas 3+

PSG-Man City 3+

Real Madrid-Sheriff 3+

Leipzig-Club Brugge 2+

Dortmund-Sporting 2+

Schweinfurt-Bayern II 3+

Augsburg II-Bayreuth 3+

Kvote 2.22, 1.94 i 1.92.

CL odigrah za nijansu opreznije, posto je sastav Dortmunda upitan, a Club Brugge je pokazao da ume da odigra i protiv jakih ekipa. Tu je i nezaobilazna Nemacka 4, koja je donela dosta prolaza od starta sezone.

Prateci tiket, sve P1+, WBA, Hull, Crewe, MK Dons, Oxford, Wimbledon, Bolton, Ipswich, Sunderland, Chesterfiled, Altrincham. Kvota 57.53.

Hokej

Mlada Boleslav-Litvinov 5+ (OT&SO)

Kometa Brno-Ceske Budejovice 5+ (OT&SO)

Presov-Poprad 5+ (OT&SO)

Nove Zamky-Banska Bystrica 5+ (OT&SO)

Kvote 1.64 i 1.65.

Kod hokeja skratih igru na 2 dabla; videcemo kakav ce ishod toga biti.

Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Herning, Dynamo Moscow, Trencin, Nitra, Plzen, Pardubice, Ajoie. Kvota 6.88.

MLB

Baltimore-Boston 2 (Zimmermann-Sale)

San Francisco-Arizona 1 (Webb-Weaver)

Kvota 1.79.

I ovde sam maksimalno suzio izbor, na dva zicera u fiksu.

Siri MLB tiket, Toronto >8.5, Atlanta <8.5, Milwaukee <8.5, LA Angels >8.5, Houston >8.5, LA Dodgers 1. Kvota 17.26.

Da vidite majstora kako igra :isuse:

Snimak ekrana 2021-09-28 165213.png