Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

3/6 (fudbal 1/3, NFL 1/1, hokej 1/2). Fudbal se nije uklopio tako dobro kao u subotu. Bodo/Glimt i The Strongest odigrase pomalo sokantnih 1-1, posebno prvi, gde je to bio rezultat poluvremena. Jedino je prosao 2+ tiket, gde je Real dosao 7+, cim sam ih odigrao samo 2+. NFL lagano, tu se moglo uklopiti dosta (bilo je malo P< meceva). Na sirem tiketu pada over na Seattle, gde je dosao minus, nakon 30+ poena u prvom delu utakmice. Hokej polovicno, no dobar je i jedan prolaz, posto sam promasio dva para. Nesto slabiji dan, no odlican vikend u celini.

Minimalni ulozi (standardni).

Fudbal

Volendam-Roda 3+

Ajax II-Breda 3+

AZ II-De Graafschap 3+

Utrecht II-PSV II 3+

Odense-Sonderjyske 2+

Union Espanola-U. de Chile 2+

Everton-Burnley w1

Kvote 2.03, 2.32 i 1.89.

Holandija 2 je tesno prosla u petak; mozda prorade danas, u ovom zasebnom terminu. Odense i U. de Chile opreznije, dok Everton ipak probah na viner.

MLB

NY Yankees-Minnesota 1 (Gil-Gant)

LA Dodgers-Arizona 1 (Kershaw-Gallen)

Texas-Houston 2 (Howard-Odorizzi)

Seattle-Boston >7.5 (Gilbert-Rodriguez)

Kvote 1.94 i 2.54.

Osim duela Mariners-Red Sox, ostalo su sve favorit-autsajder tekme, gde je jasno sta igram (posebno sada, na manje od 20 meceva do playoffa). Seattle ima sokantno veliki broj overa ove sezone i odlican tekuci trend u toj kategoriji (9 vezanih pluseva); protivnik je jedna od boljih udarackih postava.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Na koju foru Burnley, sa ovim smesnim timom, igra egal protiv Evertona. Sada i povedose. Stavim jedan fiks od 7 odigranih utakmica i taj jedan ne moze doci lagano (u startu mi nije bila jasna ovolika kvota na 1).

Holandija 2 udje kompletno i pokri skoro citav dnevni ulog, no ovo prilicno nervira.

• Author

Vratise se brzo ipak. Jos da MLB ne dolazi ovako bez ikakve logike, bilo bi jos bolje.

Samo fix, Miljenko, samo fix. 

Drugar krenuo u novu avanturu 1+I&1+II, doduše na 11 tekmi pao je 1. Kvote odlične, oko 2.

4E28AA31-F0D9-4D13-812B-E74B53584072.jpeg

• Author

Dodje sinoc i nocas sve ponovo; MLB fiks uz dosta srece (Yankees). Fiks na fudbalu mogu da odigram (i to ako ima viner), no na hokeju mi je tesko da probam bilo sta osim golova. U MLB delu ima puno preokreta, no fiks je prilicno jednostavan za pratiti.

Holandija 2 je kompletno dosla 3+; tu ne verujem da je iko ikada probao nesto u fiksu.:lolol:

Dosta glupavi parovi CL danas, u odnosu na veoma dobre sutrasnje. Bayern sigurno igram 3+; za Chelsea je fiks premali, pa cu probati 2+; Sevilla w1, posto ce smoriti Salzburg, koji cini se i nije na ranijem nivou; Man Utd mi je dilema, w2, 2+ ili 3+. Tu je i Always Ready iz Bolivije za 3+.

Edited by Miljenko

• Author

5/5 (fudbal 3/3, MLB 2/2), Ajax II je dosao 5+ i 7+ (3+ i 13+ kvote), a prosao je i kombo tiket (48+ kvota, sa bonusom). Fudbal se uklopio neocekivano lako. Holandija 2 je kompletno otisla u 3+ (5 utakmica); Odense i U. de Chile rutinski; Everton brzo okrece. U MLB delu je bilo drame, ali i srece. Yankees okrecu 0-5, nakon sto je Judge poravnao rezultat sa 3-run HR u 8. iningu; Houston i Dodgersi bez problema (Kershaw se konacno vratio sa liste povredjenih); Red Soxi udaraju HR za over, na 2 auta u 8. iningu. Nije bilo previse izbora za igru juce, pa se ovo moze podvesti pod idealan dan.

Fudbal

Barcelona-Bayern 3+

Always Ready-Real Santa Cruz 3+

Chelsea-Zenit 2+

Sevilla-Salzburg w1

Young Boys-Man Utd w2

Kvote 1.81 i 1.81.

Docekasmo pocetak nove sezone CL, pa je vecina parova odatle. Always Ready je obicno zahvalan za golove, posebno kada igraju kod kuce.

Jedan od pratecih tiketa, sve 4+, Hull, QPR, WBA, Barnet, Dag&Red, Dover, Notts County, Torquay. Kvota 4857.17.

Hokej

Rungsted-Herlev 5+ (OT&SO)

Esbjerg-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Kunlun-Yekaterinburg 5+ (OT&SO)

Kvota 1.96.

Uobicajeni mecevi iz Danske, te KHL par koji lici na efikasan.

Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Jokerit, SKA St. Petersburg, ZSC Lions Zurich, Biel, Lugano, Biasca Ticino Rockets, Sierre. Kvota 6.34.

MLB

Pittsburgh-Cincinnati 2 (Peters-Miley)

LA Dodgers-Arizona 1 (Gonsolin-Weaver)

Detroit-Milwaukee 2 (Wily Peralta-Freddy Peralta)

Texas-Houston 2 (Lyles-Greinke)

Baltimore-NY Yankees 2 (Wells-Cole)

San Francisco-San Diego 1 (DeSclafani-Arrieta)

Kvote 2.18, 2.07 i 1.96.

Vecinom je rec o favorit-autsajder duelima, pri cemu je jedini izuzetak mec u San Franciscu. Padresi imaju velikih problema protiv Giantsa, a sastace se 9 puta sa njima, u zavrsnici sezone. Yankees trenutno drze drugo wild card mesto u AL, pri cemu su Boston, Seattle i Oakland, na manje od 3 pobede zaostatka. Dodgersi imaju siguran makar wild card, dok ce za drugi biti tesna borba do kraja regularnog dela. Trenutno to mesto drzi Cincinnati, a u dometu su Cardinalsi, Padresi, Philliesi i Metsi.

Siri MLB tiket, Philadelphia 1, Oakland 2, Chicago White Sox 1, Boston 2. Kvota 5.35.

Edited by Miljenko

• Author

Koliko ce penala da sude za Salzburg.:isuse: I posle covek da igra fiks. Mada ja generalno i ne gledam meceve gde sam pogadjao pobednika.

• Author

Izgleda da je Salzburg munuo sudijama solidnu kintu. Nema drugog objasnjenja za ovo.

• Author

Tja, jebes fiks. Uvek se na neprijatan nacin podsetim, zasto ga igram samo na bejzbolu i kosarci.:dry:

Imas za dve klase bolji tim, i ne uspes ni nereseno da odigras. Treba to umeti.

Na stranu naša očekivanja zbog odigranih tiketa (pao sam i na Sevilji i na Jedinstvu iz Mančestera, precenjene obe ekipe), ali Salcburg je jako interesantna ekipa - svake godine ih očerupaju za napadače, oni nalaze neke nove i dalje su efikasni. Kada čujem neke priče o sistemima, koji su uglavnom pokušaj marketinga, ovaj ipak već godinama donosi rezultate, a upravi novac. Iskustvo kaže da je uvek prvo kolo u bilo čemu sklonu iznenađenjima, malo smo se zatrčali...

• Author

Ja obicno igram iskljucivo golove, no rekoh da stavim i neki viner. Nece se ponoviti, makar sve igrali 0-1.

• Author

Prodje jedan tiket na fudbalu, kao i na hokeju. PL timovi su skupocena prevara; od dva vinera, jedan pada uz kvotu jedan na drugom, a zatim pada i Celzi.

u4OedJk.png

ovakav poklon na bayern, tesko da cemo videti opet. jos sam ih i singlirao x2&2+

jedva jedan

Snimak ekrana 2021-09-15 082830.png

• Author

3/6 (fudbal 1/2, hokej 1/1, MLB 1/3). CL je donela prilicno glupave rezultate. Od 4 odigrana para, uhvatih samo 1 (2 promasaja i jedna kvota 1, a sve na kvotama do 1.30). Bolivijci lagano. Hokej takodje prolazi rutinski. MLB je doneo 3 pogotka i 3 promasaja; dobro je da sam uopste uklopio jedan dobitni tiket. Traljav dan, no ne moze sve dolaziti po ocekivanju, iz dana u dan. Ne bih se bunio da hvatam kombo svakog drugog dana.:D

Fudbal

Club Brugge-PSG 3+

Besiktas-Dortmund 2+

Inter-Real Madrid 2+

Liverpool-Milan 2+

Man City-Leipzig 2+

Kvote 1.71 i 1.79.

Na kraju samo jedan par ispratih sa 3+; sinoc su bas bile depresivno/smor utakmice, pa sam pomalo uplasen da probam nesto vise sire (Liverpool precesto igra metiljav fudbal; City u Evropi obicno dobija sa 2-0, cak i metiljave ekipe, Inter nema novca i te timove obicno izbegavam).

Prateci tiket, Fulham 3+, Luton 3+, Fredrikstad 4+, Aalesund 4+, Ham Kam 3+, Sogndal 4+, Ull-Kisa 3+. Kvota 105.84.

MLB

Detroit-Milwaukee 2 (Manning-Woodruff)

LA Dodgers-Arizona 1 (Urias-Kelly)

Pittsburgh-Cincinnati 2 (Keller-Gutierrez)

Philadelphia-Chicago Cubs 1 (Suarez-Mills)

Texas-Houston >7.5 (Arihara-Urquidy)

Chicago White Sox-LA Angels >7.5 (Keuchel-Junk)

Atlanta-Colorado >7.5 (Ynoa-Senzatela)

Kansas-Oakland >7.5 (Minor-Manaea)

Kvote 1.82, 2.55, 2.44 i 2.29.

U fiksu imamo standardne duele potencijalnih playoff ekipa i onih koji nemaju sanse za doigravanje. Kod overa je rec o dobrim ofanzivnim timovima, uz par efikasnih sezonskih serija, te picera kojima ERA nije sjajan.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Benatky, Slavia Prague, Banik Sokolov, Kolin, Kadan, HIFK, Pelicans, JYP, Karpat. Kvota 10.34.