Miljenko Posted September 15, 2021 Author Posted September 15, 2021 Fiks je nepogodljiv I u MLB sektoru. Kako je Milwaukee skupio ovolike pobede, kada gubi dva vezana meca od non-playoff tima. Nemam toliko novca, da igram sport, gde u zavrsnih 20 dana sezone, ne dolaze favorit-autsajder tekme. Samo siri tiket I cao. Real I Inter takodje nerviraju, a ni PSG nije daleko (ako sam negde ocekivao goleadu, to je taj par).
Miljenko Posted September 15, 2021 Author Posted September 15, 2021 Poketino mi je uvek bio prevara, no da ne moze da resi prosecan tim, sa ovoliko jacom ekipom je bas meh.
Skyhighatrist Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Jesi igrao 5 i 7+? Liverpool, City i Ajax, 3 od 8 tekmi...
John Coltrane Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Nije neka uplata al taman da nadoknadi za juce i danas. 1
Miljenko Posted September 15, 2021 Author Posted September 15, 2021 23 minutes ago, Skyhighatrist said: Jesi igrao 5 i 7+? Liverpool, City i Ajax, 3 od 8 tekmi... Nisam, samo na PSG. Kada odigram 2+, tada sigurno nisam probao nesto sire. Ajax nisam smeo ni na 2+. Kada ih budem probao protiv Besiktasa, u narednoj rundi, verovatno ce biti 2-0. Ne zna se koji je dan bio losiji, juce ili danas (mada sam juce bar uhvatio jedan tiket). 1
Miljenko Posted September 15, 2021 Author Posted September 15, 2021 Ovo je ono kada pokusavam da odigram oprezno, a ne umem. 1
Skyhighatrist Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Najlepše je kad izubadaš winnere Spoiler 3
Miljenko Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Sinoc spajah pogotke i promasaje i tako 6 puta, prilican smor. Veci problem je kako uklopiti fudbal danas. Imam cak 13 potencijalnih meceva za igru. Sta staviti na 2+, sta na 3+ i sire.
Miljenko Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 (edited) 0/6 (fudbal 0/2, MLB 0/4). Serija pogresno spojenih parova juce. CL ponovo nije dosla sjajno. Za mene najsigurniji par za golove, PSG, jedva 2 pogotka; u Milanu jedan jedini gol; City i Liverpool ispratih samo 2+, Ajax ni toliko. Ponekad stvarno ne vredi igrati preoprezno. U MLB delu totalni maler, bez prolaza sa 4 pogotka, na 8 odigranih parova. Ja vecinu sportova volim da igram sablonski (uglavnom overe) i moracu se opredeliti i u MLB delu, fiks ili poeni. Srecom te su u subotu i ponedeljak dobici bili takvi, da ni ovaj od pre tri dana, jos uvek nisam vratio promasajima. Minimalni ulozi (standardni). Fudbal Flora-Gent 3+ Mura-Vitesse 3+ Roma-CSKA Sofia 3+ Lincoln Red Imps-PAOK 3+ Leverkusen-Ferencvaros 3+ PSV-Real Sociedad 3+ Randers-AZ 2+ Bodo/Glimt-Zorya 2+ Galatasaray-Lazio 2+ Rapid Wien-Genk 2+ Monaco-Sturm 2+ Betis-Celtic 2+ Kvote 3.04, 2.62, 2.74, 1.98 i 1.95. Puno meceva u EL i ECL, pa shodno tome i dosta tiketa. Isti broj parova na 2+ i 3+, uz nadam se bolji ucinak u odnosu na sinoc. Prateci tiket, sve P/KX, Zvezda, Lazio, Marseille, Midtjylland, Genk, Brondby, Napoli, PSV, Kairat, LASK, Cluj. Kvota 469.00. Hokej Salavat-Kunlun 5+ (OT&SO) Stavanger-Manglerud 5+ (OT&SO) Lellehammer-Storhamar 5+ (OT&SO) Herning-Odense 5+ (OT&SO) Wild Wings-RB Munich 5+ (OT&SO) Ringerike-Gruner 5+ (OT&SO) Kvote 1.74 i 1.75. Norvezani su najzanimljiviji danas, mada su kod njih kvote dosta niske. Tu je po par iz KHL, Nemacke i Danske. Siri hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Jokerit, SKA St. Petersburg, Plzen, Pardubice, Leksands, Linkopings, Brynas, Oskarshamn. Kvota 12.08. MLB tiket, Atlanta 1, Cincinnati 2, San Francisco 1, NY Yankees 2, Tampa 1, Houston 2. Kvota 12.19. Edited September 16, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Padaju golovi tacno tamo gde ne treba.
Miljenko Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Ovi iz Estonije i Gibraltara su postali fudbalska velesila. Tu sam bar ocekivao 2-3 komada do poluvremena.
Miljenko Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Uh, koliko losi rezultati. Tesko da je moglo gore. Genk jedva jedan gol, Vitesse samo 2 iz milion sansi, PAOK se obrukao protiv Lincolna, Galata i Genk 0-1. Lever prosao, mada tu imam PSV povezano. Ni blizu nekog bonusa. Na hokeju bar 50% prolaznosti.
Miljenko Posted September 16, 2021 Author Posted September 16, 2021 Na kraju na fudbalu udje samo jedna kombinacija, sa 2.70 kvotom i Roma 5+. Onaj tiket sa 11 P/KX meceva pade samo na Helsinki-LASK paru (469 kvota sa bonusom).
Recommended Posts