Nesh Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 (edited) 24 minutes ago, Cash said: Gde nadje Olimpiju Sto, sta im fali? Jes da su u prethodnih 5 imali tri neresene, ali morali su i oni jednom da pobede. Sad trazim dzak za pare. EDIT: Nego muka je sto City primi onakav gol, a tu mi treba iks ko leba. EDIT 2: Da vidimo dal radi kuknjava na topiku? Edited April 17, 2021 by Nesh
arkonada Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 4 minutes ago, Nesh said: Da vidimo dal radi kuknjava na topiku? da stvarno, meni treba šest golova na zvezdi u drugom. jedno 5:2 bi bilo ok 1
Skyhighatrist Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 26 minutes ago, Mark Rothko said: Moglo bi da se veže Zvezda i Benfika. Naravno da ih imam na kilometarskom tiketu
Miljenko Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Meni City docekao sigurica fiks tiket (gde su sve vineri). Mogla bi bar Zvezda brzo da okrene.
Bogotac Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti.
Cash Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 49 minutes ago, Bogotac said: Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti. Nije tacno. Ti padnes samo ako ja prepisem tiket
Miljenko Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 Treba to umeti. Ja nikada nisam znao. Pre desetak godina, ja I drugar uzmemo u subotu malo manje od 200000. Do ponedeljka udarismo po lajvu I ostade oko 40000. Uletelo je kolo gde su favoriti gubili I nisu davali golove/okretali. Od tada samo na osnovu statistike I sto je moguce vise sablonski igram. Od lajva bezim sto dalje mogu.
Cash Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 18 minutes ago, Skyhighatrist said: Da nema lajva, vrv bi batalio kladžu
John Coltrane Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 13 hours ago, Bogotac said: Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti. Prvo pravilo kladionice - Ćuti dok ne dodje!
enfant terrible Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Onda samo treba da kačimo dobitne tikete i komentarišemo kako smo imali sreće... Ovde nema obligacije, da je neko dužan da garantuje, fortuna je uvek prevrtljiva. Sinoć brodolom na lajvu, ali sam spajao nesrećno, tipa Zenit i City, jutros srećom ne pogledah na Kawasaki, inače bi i tu otišle pare.
SNARC Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ne volim da igram na tekme koje su pre 15h. Prosto mi sve smrdi u vezi njih, ne verujem u namestaljke kladionica ali se precesto desavaju kiksevi bas u tom terminu. I zato dubl Milan + PSG igram za sicu..ako prodje, super, duplirana sica i igram dalje. Ako ne prodje, bar me nece za ostalo usporiti.
Recommended Posts