Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Moglo bi da se veže Zvezda i Benfika.

• +1 1
Posted (edited)
24 minutes ago, Cash said:

Gde nadje Olimpiju :laugh:

Sto, sta im fali? Jes da su u prethodnih 5 imali tri neresene, ali morali su i oni jednom da pobede. Sad trazim dzak za pare. :D

EDIT: Nego muka je sto City primi onakav gol, a tu mi treba iks ko leba.

EDIT 2: Da vidimo dal radi kuknjava na topiku? :D

Edited by Nesh
Posted
4 minutes ago, Nesh said:

Da vidimo dal radi kuknjava na topiku?

da stvarno, meni treba šest golova na zvezdi u drugom. jedno 5:2 bi bilo ok:naughty:

• Haha 1
Posted
26 minutes ago, Mark Rothko said:

Moglo bi da se veže Zvezda i Benfika.

Naravno da ih imam na kilometarskom tiketu :dry:

Posted

Meni City docekao sigurica fiks tiket (gde su sve vineri). Mogla bi bar Zvezda brzo da okrene.

Posted

Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti.

Posted
49 minutes ago, Bogotac said:

Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti.

Nije tacno. Ti padnes samo ako ja prepisem tiket :D

Posted

Da nema lajva, vrv bi batalio kladžu :)

uYlj6pR.png

k16P9dX.png

DLlgTUc.png

QxH6iAv.png

• +1 2
Posted

Treba to umeti. Ja nikada nisam znao. Pre desetak godina, ja I drugar uzmemo u subotu malo manje od 200000. Do ponedeljka udarismo po lajvu I ostade oko 40000. Uletelo je kolo gde su favoriti gubili I nisu davali golove/okretali. 

Od tada samo na osnovu statistike I sto je moguce vise sablonski igram. Od lajva bezim sto dalje mogu.:rolleyes:

Posted
18 minutes ago, Skyhighatrist said:

Da nema lajva, vrv bi batalio kladžu :)

uYlj6pR.png

k16P9dX.png

DLlgTUc.png

QxH6iAv.png

:pera:

Posted
13 hours ago, Bogotac said:

Prvo pravilo kladionice - Ćuti dok ne dodje!

Posted

Onda samo treba da kačimo dobitne tikete i komentarišemo kako smo imali sreće...

Ovde nema obligacije, da je neko dužan da garantuje, fortuna je uvek prevrtljiva.

Sinoć brodolom na lajvu, ali sam spajao nesrećno, tipa Zenit i City, jutros srećom ne pogledah na Kawasaki, inače bi i tu otišle pare.

Posted

Ne volim da igram na tekme koje su pre 15h. Prosto mi sve smrdi u vezi njih, ne verujem u namestaljke kladionica ali se precesto desavaju kiksevi bas u tom terminu.

I zato dubl Milan + PSG igram za sicu..ako prodje, super, duplirana sica i igram dalje. Ako ne prodje, bar me nece za ostalo usporiti.