April 17, 20214 yr 24 minutes ago, Cash said: Gde nadje Olimpiju Sto, sta im fali? Jes da su u prethodnih 5 imali tri neresene, ali morali su i oni jednom da pobede. Sad trazim dzak za pare. EDIT: Nego muka je sto City primi onakav gol, a tu mi treba iks ko leba. EDIT 2: Da vidimo dal radi kuknjava na topiku? Edited April 17, 20214 yr by Nesh
April 17, 20214 yr 4 minutes ago, Nesh said: Da vidimo dal radi kuknjava na topiku? da stvarno, meni treba šest golova na zvezdi u drugom. jedno 5:2 bi bilo ok
April 17, 20214 yr 26 minutes ago, Mark Rothko said: Moglo bi da se veže Zvezda i Benfika. Naravno da ih imam na kilometarskom tiketu
April 17, 20214 yr Author Meni City docekao sigurica fiks tiket (gde su sve vineri). Mogla bi bar Zvezda brzo da okrene.
April 17, 20214 yr 49 minutes ago, Bogotac said: Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti. Nije tacno. Ti padnes samo ako ja prepisem tiket
April 18, 20214 yr Author Treba to umeti. Ja nikada nisam znao. Pre desetak godina, ja I drugar uzmemo u subotu malo manje od 200000. Do ponedeljka udarismo po lajvu I ostade oko 40000. Uletelo je kolo gde su favoriti gubili I nisu davali golove/okretali. Od tada samo na osnovu statistike I sto je moguce vise sablonski igram. Od lajva bezim sto dalje mogu.
April 18, 20214 yr 13 hours ago, Bogotac said: Zaboravih da kad god okacim sta sam igrao nikad ne dodje,nece se greska ponoviti. Prvo pravilo kladionice - Ćuti dok ne dodje!
April 18, 20214 yr Onda samo treba da kačimo dobitne tikete i komentarišemo kako smo imali sreće... Ovde nema obligacije, da je neko dužan da garantuje, fortuna je uvek prevrtljiva. Sinoć brodolom na lajvu, ali sam spajao nesrećno, tipa Zenit i City, jutros srećom ne pogledah na Kawasaki, inače bi i tu otišle pare.
April 18, 20214 yr Ne volim da igram na tekme koje su pre 15h. Prosto mi sve smrdi u vezi njih, ne verujem u namestaljke kladionica ali se precesto desavaju kiksevi bas u tom terminu. I zato dubl Milan + PSG igram za sicu..ako prodje, super, duplirana sica i igram dalje. Ako ne prodje, bar me nece za ostalo usporiti.