Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

2/4 (fudbal 1/1, MLB 1/3), prosao je prateci fudbalski tiket (5+ kvota). Glavni fudbalski tiket je doneo cak 3 kvote 1, mada sam odigrao povece favorite (samo je Sporting dobio, a i oni jedva 1-0). Na sirem je proslo svasta, cak 4 para na 3+ iz Holandije 2. MLB se i dalje tesko uklapa. Stoji da je ponovo prosla velika kvota, no to ipak mora bolje. Fiks se i dalje tesko povezuje, makar i samo dva para. Dovoljno za pokrice.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Zvezda-Radnik Surdulica 3+

Monchengladbach-Eintracht Frankfurt 3+

Kvota 1.89.

Puno sam razmisljao da li uopste odigrati nesto od fudbala. Da je Suarez i dalje u Barsi, verovatno bih probao i njih na golove, ovako zavrsise na nekom od pratecih tiketa. Nakon teske tekme protiv Partizana, ocekujem da Zvezda odigra lepo i efikasno danas. Frankfurt ima odlicnu sezonu, jos jedan fin mec u najavi.

Jedan od pratecih tiketa, Watford w2, Swansea w1, Hull w1, Lincoln w2, Exeter w1, Forest Green w1, Bolton w2, Morecambe w1, Stockport County w1, Hartlepool w2. Kvota 11.86.

MLB

Oakland-Detroit 5I <6 (Irvin-Mize)

Philadelphia-St. Louis >7.5 (Moore-Kwang-Hyun Kim)

San Diego-LA Dodgers 5I <5 (Darvish-Kershaw)

Miami-San Francisco 5I <5.5 (Alcantara-Aaron Sanchez)

Seattle-Houston 5I <5.5 (Flexen-Greinke)

LA Angels-Minnesota 5I >4 (Quintana-Shoemaker)

Kvote 2.29, 2.13 i 2.19.

Irvin je 0-2, 7.45 ERA, 1.45 WHIP; 9+ ininga, 5 strajkauta i 2 walks, 2 HR protivnika. Mize je imao dva odlicna starta, 1-0, 0.82 ERA, 1.18 WHIP; 11 ininga, 9 Ks i 4 walks. Serija, dva undera tokom prvih 5 ininga.

Moore je 2-1, 2.77 ERA, na 3 nastupa protiv Cardinalsa. U sezoni, 0-0, 7.56 ERA, 2.04 WHIP; 8+ ininga, 9 Ks i 4 walks, 2 primljena HR. Kim je imao odlicnu ruki sezonu, 3-0, 1.62 ERA, na 9 utakmica, tokom 39 ininga. Nije se proslavio u pripremnom periodu, te ipak probah plus. Over trend, Philadelphia 7/10, St. Louis 5/10. Serija, jedan plus.

Darvish standardno ubedljiv, 1-0, 3.06 ERA, 0.96 WHIP; 17+ ininga, 19 strajkauta i 3 walks, 3 dopsutena HR na 3 starta. Kershaw baca sve bolje, 2-1, 2.89 ERA, 1.07 WHIP; 18+ ininga, 16 Ks i walk. Serija, jedan under prvih 5 ininga.

Alcantara je 0-1, 2.45 ERA, 0.93 WHIP; 18+ ininga, 21 strajkaut i 7 walks. Sanchez takodje ubedljiv, 0-1, 2.70 ERA, 1.00 WHIP; 10 ininga, 7 Ks i walks, jedan pusten HR. Serija, jedan under pocetnog dela meca.

Flexen je 1-0, 4.50 ERA, 1.60 WHIP; 10 ininga, 11 Ks i 4 walks, jedan HR protivnika. Greinke, 1-1, 4.08 ERA, 1.25 WHIP; 17+ ininga, 10 strajkauta i 4 walks, za njega neobicna 4 HR protivnika. Astrosi su i dalje prilicno oslabljeni zbog Covid protokola (Bregman, Maldonado, Altuve, Alvarez, uz par picera), te je njihova ofanzivna produkcija upitna. Serija, jedan minus tokom prvih 5 ininga.

Quintana je imao dva podjednako kilava starta, 0-1, 16.20 ERA, 3.40 WHIP; 5 ininga, 9 Ks i 7 walks. Shoemaker, 1-0, 4.09 ERA, 1.00 WHIP; 11 ininga, 12 strajkauta i walks, 3 primljena HR. Serija, jedan minus tokom startnog dela meca.

Siri MLB tiket, NY Yankees 5I >3.5, Atlanta 2, Cleveland 5I <5.5, Texas >7.5, Milwaukee >7.5. Kvota 10.05.

NHL tiket, Washington 6+, Pittsburgh pob2, Montreal 5+ (OT&SO), Carolina pob1, Chicago pob2, Tampa 5+ (OT&SO), Winnipeg 6+, Minnesota pob1, Dallas pob1. Kvota 31.42.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Nista,igrao na sitno na Benfiku,Barsu i Wulvse,mada i dalje ne mogu sebi da objasnim zasto sam igrao na ove zadnje:huh:.

Pobegao sam od Udinezea,Frajburga,Bajerna,reklo bi se,ne bas pametna odluka,svi trenutno vode.

Edited by Bogotac
Posted

Danas u Konferenciji od 13:30 nijedna utakmica nije bila 0:0 na poluvremenu, sto je cudo bozije, ali, ono sto nije cudo je da su dve ostale betonirane na 1:0, tako da nista od loto tiketa. Kad danas nije doslo,....sigurno ce doci sledeci put...:dry: 

• Haha 1
Posted

Nije mi jasno kako 24. dobije 3. u ovim njihovim ligama i to par kola pre kraja (Engleska 4). Verujem da se kod nas i bilo gde u komsijskim ligama to ne moze desiti nikada.:rolleyes:

Posted

Kome bas "treba" danas i sutra: Olimpija, Tuluz, PSZ, Real. Kvotica je oko 5.5. Iako gotovo nikad ne igram kvote manje od 2.00, odigracu zezanja radi neki kvazi HTZ, ako nista drugo, bar da izmalerisem dve od ove cetiri ekipe. :D

Olimpija igra protiv Gorice koja je vec aut, Tuluz protiv Saterua koji isto zaostaje mnogo, PSZ protiv ST. Etjena kome ne gori bas pod nogama, a Real...pa nek me obori...:D

Posted

Bajern 3:1 a nije ni HT. Pri tom moglo je biti bar još 2,3 gola. Natrpati na golove.

Posted (edited)

Ja ih bez Lewe ne igram, nema trika. Posebno ne kada vidim Wolfsburg.

Kako ovo nije bio penal za Monch; igrac Frankfurta je bukvalno zadrzao loptu rukama.:D Tesko da moze ociglednije od ovoga. Svaka budala sudi definitivno.

Edited by Miljenko
Posted

Pogodila ga je prvo u desnu sisu :D

A kasnije je Ajtekin gestikulirao da su mu ruke bile uz telo. Meni je na prvo delovalo da će "okrečiti" onaj kontakt NDike i Tirama, mada se posle na usporenom videlo da je Tiram namerno zapeo nogom.

Posted

Rukama uz telo jos malo pa uhvatio loptu.:lolol: Dobro te ipak nekako dodje 3+

Posted

Kad nece kvota 1200, ja im zaprzim corbu sa 3.23. Pa da vidimo ko ce pre da trepne :dry:

Mini HTZ iliti zrno po zrno :D:

GmknxGv.png

:)

• +1 3
Posted (edited)

Soker blokirao Zvezdu.

edit: ipak evo ga - 1,53

Edited by Mark Rothko
Posted

U Meridianu jos jutros nije moglo da se igra 7+ I 2 u 1.