Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Lepo je krenulo i danas,Inter dosao,Juve poveo na vreme.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sporting i Atletico savrseni kandidati da kiksnu.

Pobegao od oba,Atletiko bez Suareza i Ljorentea mi je bas klimav.

Igram Tot-MUtd 3+ malo jači singl, 1.85 kvota, Englezi su raspucani ovo kolo, valjda će i oni doći

Moram da pohvalim Osijek ove sezone, stvarno napadačka ekipa sa Bjelicom. Da daju 2 gola se uvek isplati...

Capture.JPG

• Author

Ja se taman namestio da gledam Monaco, na nekoj od Arena, kad ne lezi vraze, samo kosarka I rukomet I tako na smenu.:yawn2:

Tja, ne gine mi sedenje ispred kompa.

Rutinski prvi tiket,cekamo Dinamo(ZG),za drugi tiket.

• Author

Taman se ponadah da ce fudbal imati neki bolji trend, no stativa ipak. Juce Always Ready, danas Monaco 0-0 na poluvremenu.  Bolje da pucam na vece kombo kvote preko MLB meceva, pa kada udje, uslo je.

Da nema live na sitne pare, ne bih ni znao šta je dobitak. Čak je i zanimljivije, pogledam šta je u toku, i uložim neki novac, više mi se isplatilo do sada od "sigurica" parova i svih mogućih analiza

Capture.JPG

• Author

Udje Monaco jedva, nakon drugog penala. Srecno preskocih Ajax, gde pade samo jedan gol (siri tiket je pao na njima, nakon sto je Salzburg ipak dosao 3+ u zavrsnici meca).

Edited by Miljenko

Igram Tot-MUtd 3+ malo jači singl, 1.85 kvota, Englezi su raspucani ovo kolo, valjda će i oni doći
Bravo!
1 minute ago, renne said:
2 hours ago, arkonada said:

Bravo!

Ajd nek ostane pa da se upišeš ovde:)

Ja odigro 3+ po 1.85 i 3-6 po 1.9 :)

7 minutes ago, arkonada said:

Ajd nek ostane pa da se upišeš ovde:)

Kada si rekao 3+ rekoh da prepišem

SmartSelect_20210411-191837_BalkanBet.jpg

Evo i ovo

SmartSelect_20210411-192849_BalkanBet.jpg