arkonada Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 hour ago, Nesh said: Malo nekorisne statistike: Posle tvoje nekorisne statistike majstore evo i mog beskorisnog listića za večeras 4
Bogotac Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Arsenal,Utd,Viljareal,Majami,da se zagrejemo za vikend
Miljenko Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Ko bi rekao da i od EL moze biti neke koristi. Prilicno lak prolaz, za kvotu oko 2.
Skyhighatrist Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Ubi me Slavija ko granom (javlja mi se da će biti još gubitnika ) 2 hours ago, arkonada said: Posle tvoje nekorisne statistike majstore evo i mog beskorisnog listića za večeras Najs, pametno odigran dsx2 Edited April 8, 2021 by Skyhighatrist 1
arkonada Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 11 minutes ago, Skyhighatrist said: Ubi me Slavija ko granom (javlja mi se da će biti još gubitnika ) Najs, pametno odigran dsx2 Hvala, dobro, kada ti dođe u 94.minutu to je već čista sreća mada sam verovao u Čehe, dobri su oni a i Arsenal je krajnje nepouzdan. Žao mi je ko je pao na Arsenalu, jbga. 4
bradilko Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 sta sam sve zivo pogodio sinoc i nista. na jednom tiketu: baskonija hp2 klipers hp2 hokej- tampa 2 rendzersi >5,5 kapitalsi>5,5 bejzbol- marinersi .8,5 i jebeni majami ne dodje hp1a na drugi vucevic i pol dzordz > tampa i kapitalsi vise golova white sox 1 bulls 2 i jebenu oklahomu stavim ph1 kao izdrzace poluvreme. i cesto ovako nego jutros popizditis 😠😠😠
Miljenko Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 2/4 (fudbal 1/1, MLB 1/3), prosao je prateci MLB tiket (7+ kvota). Fudbal se uklopio neocekivano lako. Ajax lagano do 2+; Man Utd bez problema, a ni Villarreal nije prodao. U MLB delu sam izgleda previse eksperimentisao sa poenima, posto je fiks dosao iznenadjujuce realno. Prosla je kombinacija sa 2.9 kvotom + bonus tiket sa ostalim parovima, pa se ne bunim uopste. Cubsi dobise moje ponovo, Minnesota lako u over; St. Louis resava mec u 8. iningu, White Soxi dobri, no obe ekipe propustaju dosta prilika za poentiranje i ostaje minus; Toronto-Angels lagani plus, na Astrosima je zafalio poen. Ovo je nesto stabilniji trend, nakon loseg Opening Daya. Fali samo jedan lep kombo, da dodatno popravi utisak. Minimalni ulozi. MLB Tampa-NY Yankees 2 (Hill-Kluber) LA Dodgers-Washington 1 (Buehler-Ross) Houston-Oakland 1 (McCullers Jr-Manaea) Texas-San Diego 2 (Arihara-Musgrove) Kvote 2.19 i 2.28. Hill je 1-2, 4.79 ERA, na 11 nastupa protiv Yankeesa. Na prvom ovosezonskom startu je izdrzao 4 ininga, uz 4 primljena poena i 4 strajkauta, 2 walks. Kluber je 5-2, 2.67 ERA, na 10 startova protiv Raysa. Protiv Toronta je bacao 4 ininga, 2 poena protivnika (jedan njemu pripisan), 5 Ks, 3 walks. Buehler je 0-1, 3.38 ERA, na 3 nastupa protiv Nationalsa ( u playoffu, 1-0, 0.71 ERA, na 2 starta). Na Coors Fieldu je bio 6 ininga na moundu, 2 primljena poena i 4 Ks. Ross je 0-2, 7.02 ERA, na 4 nastupa protiv Dodgersa. Veceras ce imati prvi start u sezoni. McCullers Jr. je zapoceo sezonu pobedom bas protiv Athleticsa, 5 ininga, jedan pusten run, 7 strajkauta, 3 walks. Manaea, 4+ ininga, 5 poena za protivnika, 4 Ks, 3 walks. Sezonska serija 5-0 za Houston, tekuca 1-0. Arihara ce danas imati drugi MLB start u karijeri. Na debiju protiv Royalsa, 5 ininga, 3 primljena poena, strajkaut, bez odluke. Musgrove je 1-3, 4.76 ERA, na 7 nastupa protiv Rangersa. U pobedi protiv Arizone, 6 ininga, 8 Ks, bez primljenog poena. Prateci tiket, San Francisco 1, Cleveland 1, Atlanta 1, Cincinnati 2. Kvota 7.01. NHL tiket, sve 5+ (OT&SO), Pittsburgh, NY Rangers, Washington, Vegas, Colorado. Kvota 3.41. Fudbalski tiket, Volendam 3+, Cambuur 2+, Excelsior 2+, PSV II 3+, Ajax II 3+, Hearts 2+, Horn 2+, Amstetten 2+, Dornbirn 2+. Kvota 7.62.
arkonada Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 1 minute ago, renne said: piši propalo A šta si ti igrao ako smem da pitam
arkonada Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 3 hours ago, arkonada said: jedan petkovni listić 3 hours ago, renne said: isto što i ti Lepo to dođe 4
Recommended Posts