Miljenko Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Dobar si. Ja ovo moje ni sa jednom igrom ne mogu uklopiti. Smotani Yankeesi su toliko kilavo odigrali ovu seriju, da se plasim da ih stavim sutra protiv Oriolesa. Moglo se ovo iskoristiti bolje. Par serija je islo kompletno u plus, Texas, St. Louis, mozda I Houston.
John Coltrane Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 :plast sena koji se kotrlja po nekoj pustari:
Bogotac Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 April sjajan poput marta. Juce prodje fudbal sa Espanjolom i PSV,za danas se ceka Benfika na drugom,tu sam malo mesao,dodao i LAL i Boston u kosarci.
Cash Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 (edited) Bogotac razvaljuje Vratite Zverku Edited April 5, 2021 by Cash
Miljenko Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 (edited) 2/4 (fudbal 1/1, MLB 1/3), prosao je prateci hokejaski tiket (2+ kvota). Fudbal se uklopio relativno lako. Ajax taman koliko treba, The Strongest nastavio efikasan niz, 2+ bez problema. MLB lose uklapam i dalje. Propustih juce par overa, u serijama koje su od starta bile efikasne. Yankees razocarase u ofanzivi ponovo, Cubsi jedva, Dodgersi i Rockiesi nisu mogli nista da udare. Korektan dan da kazem, zbog lepe kvote na fudbalu, mada MLB mora bolje od ovoga. Minimalni ulozi (ispod njih u stvari, skoro upola; ne vredi da se zalecem kada ucinak stagnira; NHL uzasan, NBA jos gori). Fudbal Barcelona-Valladolid 3+ Benfica-Maritimo 2+ Moreirense-Sporting w2 Cambuur-Excelsior 2+ Kvota 1.92. Barsu sam planirao u startu, a na kraju uklopih i Portugalce i nesto iz Holandije 2. Od sirih tiketa imam jedan sa golovima i fiks tiket sa Englezima. Stavicu potonji, posto je on dva puta prosao u tekucoj godini. Reading w1, Swansea w1, Hull w1, Ipswich w2, Portsmouth w2, Exeter w1, Forest Green w1, Cheltenham w2, Halifax w1, Notts County w2, Sutton w2. Kvota 70.85. MLB Cincinnati-Pittsburgh 1 (Jose De Leon-Brubaker) Philadelphia-NY Mets 2 (Moore-Jacob deGrom) Detroit-Minnesota 2 (Urena-Shoemaker) NY Yankees-Baltimore 1 (Montgomery-Jorge Lopez) Kvote 2.33 i 2.26. Nakon metiljavog starta sezone, spojih dablove, posto singlovi nisu imali neki ucinak. Par nezgodnih serija u najavi; Angelsi i Astrosi ce biti oslabljeni veceras, pa ih preskocih za plus. Toronto je otvorio neefikasno sezonu, te cekam da vidim otvaranje serije u Arlingtonu (i pun stadion). Jose De Leon se nije proslavio u pripremnom periodu, no verujem da ga napad Redsa moze pokriti, ma kakav ucinak imao. Brubaker je kao ruki, prethodne sezonw, imao ucinak 1-3, 5.53 ERA, na 9 startova. Domacin ima dosta bolji napad, plus je Hayes i dalje van postave kod Piratesa. Moore je 0-2. 6.75 ERA, na 3 nastupa protiv Metsa. Vratio se u MLB, nakon sezone provedene u Japanu. Jacob deGrom je 8-1, 2.38 ERA, na 17 startova protiv Philliesa. Lindor je potpisao veliki ugovor (341 milion za 10 godina) i pojacao Metse izmedju sezona. Urena je imao slabu proslu sezonu, 0-3, 5.40 ERA, na 5 startova. Nije nastupao protiv Twinsa. Shoemaker je 4-1, 0.68 ERA, na 6 startova. Zbog brojnih povreda, Shoemaker je imao samo 18 startova tokom prethodne 3 sezone. Zasluzio je emsto u rotaciji, nakon dobrog pripremnog perioda. Lineup Twinsa ima jasnu power prednost, te mislim da vredi odigrati na njih i zbog toga. Montgomery je 2-1, 2.92 ERA, na 7 startova protiv Oriolesa. Prosle sezone, 2-3, 5.11 ERA, na 10 startova. Lopez je 2-2, 6.34 ERA, na 9 nastupa u dresu Baltimora. Protiv Yankeesa, 1-1, 6.23 ERA, na 3 starta. Siri MLB tiket, Toronto >8.5, St. Louis >7.5, Tampa 2, Oakland >7.5, San diego 1, Chicago White Sox 2. Kvota 20.97. NHL tiket, sve 6+, Edmonton, Winnipeg, Toronto. Kvota 4.85. NBA tiket, Phoenix >211.5, Washington >221.5, Sacramento >229.5, Brooklyn >210.5, Dallas >219.5. Kvota 6.63. Edited April 5, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 Trebao sam da pretpostavim da cim je na 7 mesta bolje plasirani tim, veca kvote na 1, kada su domacini, da tu nesto nije u redu. Salford laganih 2-2. Mada ima dosta neresenih na tiketu, ostala bi neka malecna kvota.
Miljenko Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 (edited) Meni golovi nisu bili blizu. Imao sam tu i Holandiju 2 (4 para), cak 4 promasaja, mada nije sve bilo po 2+. Ja tek sada vidim da je ovo Championship. Meni su oni najgori za golove. Treca i peta lige mi jedino zanimljivo, mada i tamo redovno ulece 0-1 negde. Zato su im i 3+ kvote obicno oko ili preko 2. Edited April 5, 2021 by Miljenko
arkonada Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Da, baš čudno, vidim Šefild gubi skoro sve a ovi dobri u gostima
Recommended Posts