April 4, 20214 yr Igrao MUtd 1&3+ za dve crvene, 2.75 kvota, iznervirali me lion, lask i bešiktaš @renne Baš sam mislio sa su igrao Vilu, ali nisam hteo da ti baksuziram
April 4, 20214 yr 46 minutes ago, arkonada said: Igrao MUtd 1&3+ za dve crvene, 2.75 kvota, iznervirali me lion, lask i bešiktaš @renne Baš sam mislio sa su igrao Vilu, ali nisam hteo da ti baksuziram sve si upropastio
April 4, 20214 yr Salje mi bratanac poruku da mu odigram tiket rutinskih 5 minuta pre pocetka prve utakmice, ja gledam, prvo ispada kvota 17, saljem poruku, jel si to hteo ili je greska, on, ma zvekni ga. Tiket: Pa sad ako imauju dusu da mu obore tiket posle ove kvote 17 sa crvenim kartonom u prvom minutu, onda...
April 4, 20214 yr Author Koliko Yankees lose udaraju. Na 3 meca ukupno 8 poena, od toga samo jedan top picer kod protivnika.
April 4, 20214 yr 46 minutes ago, arkonada said: Ma jok, u drugom, danas svi preokreću u Engleskoj ajmo još taj jedan
April 4, 20214 yr Author Yankees corak. Evropski hokej prosao. Man Utd poveo, mogao bi A. Madrid bar da ne izgubi, za siri fudbalski tiket.
April 4, 20214 yr 1 hour ago, arkonada said: Igrao MUtd 1&3+ za dve crvene, 2.75 kvota, iznervirali me lion, lask i bešiktaš @renne Baš sam mislio sa su igrao Vilu, ali nisam hteo da ti baksuziram bravo bravo ja samo ovo
April 4, 20214 yr Jao, oborice mi bratanca samo Portugalci izgleda, a kvota 517. Uplatio sam u 19:26, a prva pocinjala u 19:30, tako da nisam stigo ni da pogledam utakmice, posle vidim da se ovi Portuglaci bore za opstanak, a gostima "ne treba" nista. Steta.
April 4, 20214 yr Jel sam ja ovo dobro video, Twinsi imali tri igraca na bazama i ni poen u 7. iningu na 6;2? A treba mi 2&over8.5. Pa gde ce vam dusa? Oce li kuknjva na topiku konacno da urodi plodom?
April 4, 20214 yr Author Ja celu seriju igram Twinse I Cardinalse I veceras od pluseva odigram samo Dodgerse, gde ne mogu nista da udare. Naravno obe ove dodjose, plus Texas ponovo.