Cash Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 2 hours ago, Cash said: Za forumasicu J-ji : Sakkari-Osaka 1 (3.90)
Miljenko Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Kakve metiljave utakmice. Nemci kilave, srecom te primise gol iz jedinog suta protivnika. Italija volsebnih 0-0 na poluvremenu. Spanci ipak prodjose do poluvremena; mrzim ekipe koje se dodaju u nedogled. Englezi vode, dok su Francuzi ponovo tragicno losi u ofanzivi.
arkonada Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Pao samo Švabe 4plus ali sam navijao od srca da ne izjednače. Bravo Makedonci 2
Miljenko Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Prodjose mi oba na kraju, ali tako tesko da je to neverovatno. Nemci su morali da prime drugi za 3+, Italijani u 2+ tek nakon penala u 94. minutu (29 suteva). 1
Cash Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Nemce igrao 1&gg al neka bravo za MKD. Jebeni Spanci primise gol. Bogotac vracaj pare 1
Bogotac Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Danas rutina,Francuska,Italija,Spanci,Madjari. Sad vikend,mada sam posle kvalufikacija uvek oprezan,veliki umor posle 3 tekme u 7 dana,smanjena uplata za vikend.
Cash Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 25 minutes ago, Bogotac said: Danas rutina,Francuska,Italija,Spanci,Madjari. Sad vikend,mada sam posle kvalufikacija uvek oprezan,veliki umor posle 3 tekme u 7 dana,smanjena uplata za vikend. Ako vec rokas na favorite,radije igraj u nedelju.
Bogotac Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 (edited) Ocu,sa smanjenom uplatom,iskustvo govori da posle reprezentacija ide obicno vikend sa podosta iznenadjenja. Edited March 31, 2021 by Bogotac
Miljenko Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 47 minutes ago, Bogotac said: Danas rutina,Francuska,Italija,Spanci,Madjari. Sad vikend,mada sam posle kvalufikacija uvek oprezan,veliki umor posle 3 tekme u 7 dana,smanjena uplata za vikend. Veci je problem sto sledi CL u utorak i sredu. Ja se razmisljam da preskocim sve osim Holandije i necega iz Nemacke (Lever kod kuce protiv Salketa, mada su nepredvidljivi za golove totalno, pa i Dortmund protiv neugodnog Frankfurta). Zaboravih Italijane. Oni nemaju CL problema. Naravno vec danas krece MLB. Za Opening Day mi je tradicionalno najveca uplata u godini.
Bogotac Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Prodje i nba nocas,milvoki,sansi,portland Zaboravio sam da su mart i april najbolji za kladjenje na fudbal i nba.
Miljenko Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Meni je fudbal u martu bio drasticno bolji od pocetka godine, no i dalje nedovoljno za plus (vodim evidenciju po sportovima). NBA je standardno nemoguc za proceniti; rotiranje postava u zadnji cas, mene skroz odbija od ozbiljnije igre. Bonus je sto granice za poene previse variraju, a ja to ne volim. Od starta NBA sezone, ovo mi je bio najlosiji mesec. Srecom te to igram nominalno. Ove godine ni NHL sa fiksnim granicama, 4.5 i 5.5, ne uspevam da pogodim, pa za NBA i nije toliko cudno.
Recommended Posts