March 31, 20214 yr Author Kakve metiljave utakmice. Nemci kilave, srecom te primise gol iz jedinog suta protivnika. Italija volsebnih 0-0 na poluvremenu. Spanci ipak prodjose do poluvremena; mrzim ekipe koje se dodaju u nedogled. Englezi vode, dok su Francuzi ponovo tragicno losi u ofanzivi.
March 31, 20214 yr Author Prodjose mi oba na kraju, ali tako tesko da je to neverovatno. Nemci su morali da prime drugi za 3+, Italijani u 2+ tek nakon penala u 94. minutu (29 suteva).
March 31, 20214 yr Nemce igrao 1&gg al neka bravo za MKD. Jebeni Spanci primise gol. Bogotac vracaj pare
March 31, 20214 yr Danas rutina,Francuska,Italija,Spanci,Madjari. Sad vikend,mada sam posle kvalufikacija uvek oprezan,veliki umor posle 3 tekme u 7 dana,smanjena uplata za vikend.
March 31, 20214 yr 25 minutes ago, Bogotac said: Danas rutina,Francuska,Italija,Spanci,Madjari. Sad vikend,mada sam posle kvalufikacija uvek oprezan,veliki umor posle 3 tekme u 7 dana,smanjena uplata za vikend. Ako vec rokas na favorite,radije igraj u nedelju.
March 31, 20214 yr Ocu,sa smanjenom uplatom,iskustvo govori da posle reprezentacija ide obicno vikend sa podosta iznenadjenja. Edited March 31, 20214 yr by Bogotac
March 31, 20214 yr Author 47 minutes ago, Bogotac said: Danas rutina,Francuska,Italija,Spanci,Madjari. Sad vikend,mada sam posle kvalufikacija uvek oprezan,veliki umor posle 3 tekme u 7 dana,smanjena uplata za vikend. Veci je problem sto sledi CL u utorak i sredu. Ja se razmisljam da preskocim sve osim Holandije i necega iz Nemacke (Lever kod kuce protiv Salketa, mada su nepredvidljivi za golove totalno, pa i Dortmund protiv neugodnog Frankfurta). Zaboravih Italijane. Oni nemaju CL problema. Naravno vec danas krece MLB. Za Opening Day mi je tradicionalno najveca uplata u godini.
April 1, 20214 yr Prodje i nba nocas,milvoki,sansi,portland Zaboravio sam da su mart i april najbolji za kladjenje na fudbal i nba.
April 1, 20214 yr Author Meni je fudbal u martu bio drasticno bolji od pocetka godine, no i dalje nedovoljno za plus (vodim evidenciju po sportovima). NBA je standardno nemoguc za proceniti; rotiranje postava u zadnji cas, mene skroz odbija od ozbiljnije igre. Bonus je sto granice za poene previse variraju, a ja to ne volim. Od starta NBA sezone, ovo mi je bio najlosiji mesec. Srecom te to igram nominalno. Ove godine ni NHL sa fiksnim granicama, 4.5 i 5.5, ne uspevam da pogodim, pa za NBA i nije toliko cudno.