Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Norveska daje dva ili vise golova - kvota 2.05.

Deluje mi kao poklon. Norvezani moraju negde da se raspucaju.

Posted (edited)

Turci 5,6,7÷

Edited by Bogotac
  • +1 2
Posted
3 minutes ago, 189- said:

koji je kurac ovim hrvatima

Sta si tu igrao

Posted

da daju bar po jedan gol po poluvremenima.

Posted

Kakvi metiljavi rezultati.:isuse:

Dobro, Belgija je odigrala bolje od ocekivanog, kao I Turci. Holandija I Hrvati mi vec nisu jasni. Ocekivao sam da oba para prodju do poluvremena.

Posted

kao po obicaju, ocekujem da hrvati daju bar jedan gol u prvih 10 minuta.

Posted (edited)

Holandjane nisam dirao dok sam Hrvate igrao da ce primiti gol. To tebi sigurno odgovara. :D.Mislio na miljenka

Edited by Cash
Posted
2 minutes ago, Cash said:

Holandjane nisam dirao dok sam Hrvate igrao da ce primiti gol. To tebi sigurno odgovara. :D.Mislio na miljenka

Meni uvek odgovara kada favorit primi gol (bar na fudbalu). Problem je samo sto ce Malta tu tesko do gola. Gibraltar ce se valjda raspasti u nastavku, dok za komsije ne znam sta da mislim.

Posted
3 hours ago, Bogotac said:

Turci 5,6,7÷

Nisam hteo da baksuziram kad su Turci odma poveli..:D Steta sto ne udje sedmi.

• +1 1
Posted (edited)

Udje sve na fudbalu (sto se nije desilo skoro), kao i Belgija 6+ i 7+, Holandija 7+, no nekako sam ostao ravnodusan. Valjda sto je serija bez kombo tiketa potrajala, pa jedan dobar dan i ne znaci puno. Cekam da krene NHL, nadam se da ce doci i ova dva overa, za lep plus.

Sutra mi je jasno sta odigrati. Za MLB otvaranje u cetvrtak vec imam dilemu i visak parova za igru trenutno (cak 6); Yankees 1, mada je protivnik odlicni Toronto i sjajni Ryu, na mestu startera; Cleveland u Detroitu lici na jasan fiks, kao i Cubsi protiv mojih beznadeznih Piratesa; Kershaw startuje za Dodgerse na Coors Fieldu i to bih verovatno preskocio, da domacin nije pustio najboljeg igraca; Padresi nisu skoro bili ovako pokriveni na svim pozicijama, startuje Darvish protiv Bumgarnera, koji ipak nije onaj igrac od pre. Jedino sto bih od poena probao je under na Washington-NY Mets, 7.5 za ceo mec ili 4.5 za prvih 5 ininga. Videcemo, teska dilema u svakom slucaju.

Edited by Miljenko
Posted

3/4 (fudbal 2/2, NHL 1/2), Belgija je dosla 6+ i 7+, Holandija 7+. Na fudbalu se sve idealno uklopilo za promenu; nasi dobise, Hrvati proradise nekako, ostalo lagano. NHL je dosao glave kombo tiketu, mada je prosla veca kvota (6+). Tampa volsebno nije mogla do makar drugog gola i dolazi under 5 (1-3 protiv Columbusa). Ok plus, mada sam ocekivao dosta veci dobitak.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Germany-North Macedonia 3+

BIH-France w2

Spain-Kosovo 2+

England-Poland w1

Lithuania-Italy 2+

Kvote 1.37 i 1.48.

Dosta tezi parovi za uklopiti, u odnosu na juce, no prilicno ocigledno sta odigrati, a sta ne.

NHL

Winnipeg-Toronto 6+

Colorado-Arizona 5+ (OT&SO)

Kvote 1.61 i 1.31.

Slicno kao sinoc, jedan 6+ i jedan 5+ singl. Posto je skoro nemoguce ukombinovati 5+ dablove, ovo je jedino sto "pije vodu".

Siri NHL tiket, Philadelphia pob2, Colorado pob1, Vegas pob1, Calgary 6+, San Jose 6+. Kvota 9.62.

NBA tiket, Portland H2(+1.5), Brooklyn pob1, Boston >218.5, Toronto pob2, San Antonio >223.5, Milwaukee pob2. Kvota 4.76.