Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Neverovatno :isuse:

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Plus Svajcarci jos uvek nisu usli u 2+. Kako je krenulo, promasicu oba tiketa na fudbalu.:dry:

Evo jednog ipak, nekako.

Jel selektori reprezentacija znaju da ukoliko su 2 ekipe izjednacene da se gleda gol razlika. 

CH :laugh::frust:

• Author

Tja, bezveze. Ne moze proci ni ova skroz oprezna varijanta. Oba 3+ para udjose jedva, Spanci dobise tesno, no tu sam imao viner. Svajcarci 1-0, protiv jedne od losijih ekipa na kontinentu.

Na reprezentacijama 1/4 do sada, na glavnim tiketima. Videcemo jos utorak i sredu, no nije obecavajuce.

St. Louis je odmah poveo, dok Columbus pokusava sam sebe da izbaci iz playoffa na sirem.

• Author

Koliko nerviraju pobede timova koji su daleko ispod playoff crte. St. Louis nije mogao da sacuva 2-0, a ne bih bolje prosao ni da sam odigrao Boston ili Columbus.

Porodise ga i Ruusuvuori i Andreescu.

Prodje nocas jedan NHL:

STnlJNT.png

:)

Edited by Nesh

• Author

2/4 (fudbal 1/2, hokej 1/2). Konacno jedan prolaz na reprezentacijama, no to sigurno nije zadovoljavajuca stvar. Madjari i Poljaci jedva udjose u 3+ (prvopomenuti su imali cak 3 dosudjena penala, 2 data), Svajcarci samo 1-0 protiv slabasne Litvanije. Fiksevi su prosli, doduse dosta tesno, te su mi vineri bar tu ustedeli nerviranje. Evropski hokej ocekivano lako. NHL je nastavio sa metiljavom serijom; fiks je losa stvar cak i nakon delimicnog povratka publike. Nisam dzabe ranije igrao samo golove u NHL sektoru (mozda cu probati selektivno 5+ i 6+, bar dok MLB ne krene). Sada vec poduza serija bez kombo tiketa, a uglavnom zicere igram (oko nedelju dana vec).

Minimalni ulozi.

NHL

Toronto-Edmonton 6+

Buffalo-Philadelphia pob2

Colorado-Anaheim pob1

Vegas-Los Angeles pob1

Kvote 1.51, 1.45, 1.27 i 1.44.

Probah par fikseva i danas. Ako ponovo budem imao neki smesan bilans, vreme je da probam samo golove opet. Tesko da cu biti neuspesniji.

Siri NHL tiket, sve 6+, Pittsburgh, Colorado, Winnipeg. Kvota 6.14.

NBA tiket, Washington >226.5, Brooklyn pob1, Boston >223.5, Dallas pob2, San Antonio >220.5, Utah pob1. Kvota 4.42.

Neka kolega sky sutra proba na Luxemburg,kvota 22 :naughty:

Što samo na Lux?

x1AhLPZ.png

:pera:

4 hours ago, Skyhighatrist said:

Što samo na Lux?

x1AhLPZ.png

Još ti Luksemburg najrealniji;)

Ovo je samo popunjen tiket, nije uplaćen, nisam tol'ko blesav :happy:

(al' ako prođe, imaćemo svi priču za kafanu, jednom :D )

Vredi to 10-20 kinti kada si već popunio (to mu dođe jedna cigara):thumbsup: