Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

1/4 (NHL 1/4). Neverovatno je kako golovi dolaze slabo u NHL delu; ispada da se svaki par mora odigrati u singlu. Pittsburgh dobija 4-0. Plasio sam se duge serije poraza Sabresa, no nastavise je bez problema, bez datog gola. Florida je neprijatno iznenadila protiv Blackhawksa, u 0-3 porazu. Nisu vredeli prolazi na Rangersima i Coloradu. Toronto tesno resava Senatorse za jedini prolaz. Mozda sam imao bolja resenja od Tampe, tja. Verovatno najlosija NHL sezona za kladjenje, od kada igram, a ima tome 15+ godina. Ranije sam komotno mogao igrati samo 5+, da uopste i ne razmisljam o fiksu. Ne bih ni sa fudbalom prosao bolje, posto su Englezi dobili samo 5-0.

Minimalni ulozi.

Hokej

Kassel-Bayreuth 5+ (OT&SO)

Bad Nauheim-Tolzer 5+ (OT&SO)

Heilbronner-Crimmitschau 5+ (OT&SO)

Esbjerg-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Washington-New Jersey pob1

St. Louis-Anaheim pob1

Kvote 1.32, 1.40, 1.47 i 1.43.

Iz Danske i dalje imamo prvu rundu playoffa, dok Nemacka 2 igra regularni deo jos uvek. Probah 2 favorita u NHL delu, uz nadam se bolji ucinak.

Siri hokejaski tiket, Eisbaren 5+ (OT&SO), Bremerhaven 5+ (OT&SO), Freiburg 5+ (OT&SO), Landshut 5+ (OT&SO), Kalpa pob1, SKA St. Petersburg pob1, Avangard pob1, Zug pob2. Kvota 9.68.

NBA tiket, Brooklyn H2(+2.5), Milwaukee H1(+2.5), Toronto H1(+12.5), Denver >224.5, Portland pob2, Dallas >219.5, Utah pob1, Golden State >213.5. Kvota 9.19.

Edited by Miljenko
Posted

Ova sezona je naslabija sto se tice golova u NHL. Nekad sam bez problema znao sastaviti tiket sa po 5 parova sve 5+. A sad ne mozes 2 para da nadjes. 

Posted

Bas to. Ja ne mogu ni po 2 da uklopim, iako imam ogradu od 2-2 rezultata. U Evropi sam kod Danaca, Nemaca, Austrijanaca i Slovaka, prolazio prilicno lako. Ovde ni ovi top timovi, ne dolaze kako treba. Edmonton-Toronto serija je recimo nacrtana za golove, plus Toronto uglavnom igra sa drugim ili trecim golmanom i vec 2 minusa ove sezone i kod njih. 

Cekam da krene MLB, onda cu se skoncentrisati na isti, uz neki siri NHL tiket, kada vec ne ide kako treba (slicno kao i kod NBA, koji je totalno nepredvidljiv.).

Posted (edited)

Veceras nema nekog potencijalno zanimljivog meca za golove. Sutra mi dva para deluju privlacno, Philadelphia-NY Rangers (sesti sezonski duel, 4 su isla u 7+, preostali 5+ sa produzetkom) i Toronto-Edmonton (osmi duel, tri 7+ utakmice, samo 4 5+). 
Nisam skoro igrao nesto preko 5+ (cak i 5+ igram sa produzetkom). Za 7+ vec imam OT opciju (u slucaju 3-3 rezultata).

Za Rangerse jos nemam kvote. Toronto 5+ 1.24/1.16 (obican 5+ i sa produzetkom), 6+ 1.49 i 7+ 1.97/1.75.

Na coversu igram pogadjalicu, pobednik ili obicne granice za golove (5.5, 6, 6.5) i na golovima sam tik preko 50%, dok sam u fiksu na oko 70%.

Edited by Miljenko
Posted

Ortak zabo, jutros mi šalje, ja ni ne znam rezultate...

viber_image_2021-03-26_10-31-56.jpg

• +1 2
Posted

Ove nedelje je problem imati I 3 prolaza, cak I sa ovim malim kvotama. Dobise Ducksi u regularnom za Nesha (ako ih je ispratio). Nezgodan period. Evropski hokej baksuzno nadjoh jedini par Iz Nemacke 2 koji pade, NHL je vec no comment.

Posted (edited)

Poceo sam HTZ NHL da igram i bez golova, juce kratka ponuda (bolje kad je 5-6 utakmica, pa i 4, ne zalim se), prodje jedan:

fVjykd5.png

:)

Edited by Nesh
  • +1 3
Posted (edited)

2/4 (hokej 2/4). Posto sam kao i obicno baksuz, pronadjoh jedini par iz Nemacke 2 koji nije dosao 5+. Samo jedan prolaz kod njih. u NHL delu jedan od favorita gubi i to glatko, Washington dobija lagano. Siri hokejaski tiket pada na Eisbaren 5+; steta, lepa kvota je bila. Slaba nedelja. Toliko dosadno kilava, da cu ponovo probati reprezentacije.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Montenegro-Gibraltar 3+

Netherlands-Latvia 3+

Kvota 1.75.

U nedostatku pogodnih resenja u NHL sektoru, probah jednu reprezentativnu kombinaciju. Ne kapiram ovako visoku 3+ kvotu na Gibraltaru. Da li su komsije toliko lose.

Jedan od pratecih tiketa, Russia w1, Croatia 2+, Belgium w2, Slovakia 2+, Serbia 3+. Kvota 4.87.

NHL

Philadelphia-NY Rangers 6+

Boston-Buffalo pob1

Toronto-Edmonton 6+

Kvote 1.67, 1.26 i 1.58.

Nakon dosta vremena, odigrah na glavnim tiketima nesto preko 5+. U Evropi je teze proceniti koji je mec verovatniji od koga (posebno u efikasnim ligama poput Nemacke 2 ili Danske), dok je u NHL tu situacija jasnija, posto je rec o ekstra kvalitetnim ekipama. Bonus je sto je u NHL postalo skoro nemoguce spojiti i dva para na 5+.

Siri NHL tiket, NY Rangers pob2, Colorado pob1, Columbus pob2, Toronto pob1, Tampa pob2, Winnipeg pob2. Kvota 25.82.

NBA tiket, Milwaukee pob1, Chicago H2(+11.5), Utah pob1, New orleans >221.5, Boston pob2, LA Clippers >215.5, Washington H1(+4.5). Kvota 5.85.

Edited by Miljenko
Posted

ajd kao malo da se probaju kvalifikacije danas:ph34r:

slika.png.838da47cadc52ea13b368ea66f69a6df.png

Posted (edited)

Ajde NHL sto je otvorio glupo, na to sam vec naviknut, no zasto je Holandija ovoliko impotentna. Samo jedan gol iz 17 suteva.:isuse:

Edited by Miljenko
  • +1 1
Posted

2-0 kraj.:lolol: 35 suteva. Tacno izgleda da se ne moze pogoditi bukvalno nista. Hrvati ce oboriti tiket sa ostalim parovima, a ni NHL nije nista bolji. Boston gubi od ekipe sa 16 vezanih poraza, Philadelphia i Rangersi ne mogu da realizuju nista.

Posted

Pa naravno da ce Holandjani dobiti 2:0  ko se je ovde kladio na 0-2 gola. Hrvatima zelim sve najgore,Norveska do gola ne moze. :frust:. Njima takodje zelim da cekaju na veliko takmicenje narednih 50 godina.