Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, 189- said:

dali dva gola tri minuta pre kraja. pre toga golman gibraltara imao osam ili devet odbrana :unsure:

treba mi jos jedan francuski gol.

Gibraltar I Azeri kao da imaju najbolje golmane uopste. Toliko pokusaja I samo 3 komada ukupno.

Posted
29 minutes ago, Miljenko said:

Gibraltar I Azeri kao da imaju najbolje golmane uopste. Toliko pokusaja I samo 3 komada ukupno.

ne gledam pa ne mogu da sudim, ali mi je bas neverovatno da toliko suteva na gol i jedva nekoliko pogodaka.

Posted

Norvezani brzo do 3, no Portugal sa 20+ suteva i dalje samo 1-0. Na 1.01 kvoti u fiksu, ocekujem rutinsku pobedu, a ne ovako nesto. Bolje da se drzim hokeja, tu bar znam da su timovi pribliznog kvaliteta, te i nema toliko nerviranja.

Posted

Reprezentacije klasika, glavni tiket pada na Portugalu, siri na komsijama w2. To je to od fudbala do povratka standardnih liga (eventualno Bolivija, ako budu igrali neko kolo).

Posted

branio sam tiket bas pre gola ukrajinaca i na kraju sam zavrsio u minimalnom plusu. oduvek su francuzi bili jadni u ovim kvalifikacijama. deschamps igra samo na rezultat.

Posted (edited)

Ja sam igrao dvojku na Hrvate...ne secam se kad sam Slovence pogodio...Da li igram na njih, da li protiv njih, iznenadjenje ili realno, 2-3 ili 3+, sta god da odigram, oni kontriraju....Ostaje mi da nastavim da vezbam! :D

Edited by Nesh
Posted

Naravno brodolom na reprezentacijama

Posted

Jebeni Portugal i Norveska. Hrvati isto ne mogu do gola.Bravo za SCG :thumbup:

Posted

Prodjose nocas HTZ tiketi:

Zz3tyD3.png      0tn6hsu.png

fyDgCg2.png

:)

• +1 4
Posted

Da, lepo je dosao NHL nocas. Jos da fudbal nije prosao onako glupo, bio bi sasvim pristojan dan.

Posted

3/4 (fudbal 0/1, NHL 3/3). Reprezentativni fudbal, klasican ucinak. Portugal 3+ bih odigrao u bilo kojoj varijanti. I Norvezani su se obrukali u sustini, no bar je prosla osnovna stvar. Da su pali Francuzi, pa i da razumem. Na 1.01 kvoti u fiksu, sigurno ocekujem lagani prolaz sa 3+ igrom (da igraju 100 puta, moralo bi doci svaki put rutinski). Meni su Portugalci uvek bili precenjen tim, no ovo je bas ispod svakog minimuma. NHL se uklopio fino, no nedovoljno i dalje, za pozitivan ishod, usled veceg broja bonus tiketa.

Minimalni ulozi.

NHL

Pittsburgh-Buffalo 5+ (OT&SO)

Colorado-Vegas 5+ (OT&SO)

Philadelphia-NY Rangers 5+ (OT&SO)

Chicago-Florida 5+ (OT&SO)

Ottawa-Toronto pob2

Dallas-Tampa pob2

Kvote 1.64, 1.50, 1.36 i 1.57.

Danas uklopih i par meceva na golove, posto ovo ponavljanje parova, dan za danom, sigurno ne pogoduje igranju fiksa.

Siri NHL tiket, Pittsburgh pob1, Washington pob1, Boston pob1, Carolina pob2, Nashville pob1, St. Louis pob2, Florida pob2, Vegas pob2. Kvota 77.05.

Fudbalski tiket, Denmark w2, Switzerland w2, Germany 3+, Sweden w1, Spain 2+, Italy 2+, England 7+. Kvota 5.19.

NBA tiket, Portland H2(+12.5), Washington >218.5, LA Clippers >214.5, Sacramento >216.5, Philadelphia H2(+3.5). kvota 5.20.

Posted

Englezi samo 4-0 protiv "Marinaca".:isuse: Dobro je sto odigrah sitno, mada je steta za ostale parove. Nase pilicarske kladionice koje ne daju nista ispod 7+.

Bar na hokeju prodje nesto u fiksu, a NHL cemo tek videti.

Posted
51 minutes ago, Cash said:

Kakvi sugavi rezultati. Rumuni, Škoti, Spanci :frust:

+1

Posted
37 minutes ago, Skyhighatrist said:

+1

Opet nisi igrao x :dry:

• +1 1