Cash Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 hour ago, Bogotac said: Dal ce sad ove najjace reprezentacije da izvedu najjace sastave ili sledi kombinovanje? Naravno da ce izvesti najboljih 11. Nema sale samo prvi ide na SP.
arkonada Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ništa od reprezentativne pauze? Lepo, čak sam i gledao prilično tekmu, čista šansa za ove i lavovi odma gol
renne Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 repstacije ne igram, nema tu leba bila dobra utakmica, DD bili bolji, ali eto 1
Miljenko Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Ala sam potrefio kada da pojacam Nemacku 2 (hokej), cak 3 minusa veceras. Najsmesnije je sto uhvatih neku kvotu oko 5, od ostalih parova (KHL, DEL 1), no to je za 10% uloga sa glavnih tiketa. Kada je covek baksuz.
Cash Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 3 hours ago, John Coltrane said: Ma, beži od toga. Ko je uzeo pare na fudbalskim Q? Turska-Holandija x Slovenija-Hrvatska x Srbija-Irska tacan rezultat 3:0 Mmw 2
Skyhighatrist Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Win some, lose some... i ukenja me Millwall x-om
Nesh Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Cekam da Pro Verceli izjednaci, kad cekam keca ili dvojku, beton, sad mi treba iks ko lebac, ono beton 0:1 sa pogledom na 0:2 za koji minut ili pred kraj.
Miljenko Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 (edited) 1/4 (hokej 1/4), prosao je prateci hokejaski tiket (4+ kvota). Zakazase cak i Nemci na hokeju juce. Retko se desava da 3 para odu u minus (dva moja). Tesko je prigovoriti ipak hokeju iz Evrope, posto je donosio stabilan plus (i ovog meseca je skor itekako pozitivan). U NHL delu i dalje dolaze minusi redno. Na cistom fiksu bih prosao ok, no prevarih se pa dodah over na Ottawa-Calgary paru (za Senatorse je Gustavsson imao prvi start u karijeri, a drugi nastup i 35 odbrana, u 2-1 pobedi). Calgary je oborio i siri NHL tiket, tja. Oba dana sa jacom uplatom su bila totalna propast;bolje da sacekam MLB za to. Minimalni ulozi. Hokej Frederikshavn-Esbjerg 5+ (OT&SO) Chicago-Florida 5+ (OT&SO) Philadelphia-New Jersey pob1 Dallas-Tampa pob2 Arizona-Colorado pob2 Kvote 1.46, 1.58, 1.59 i 1.46. Ponovo sam stavio jedan NHL par na golove, nadam se da nece uslediti neprijatno iznenadjenje kao sinoc. Siri hokejaski tiket, Kloten pob2, Ajoie pob2, CSKA Moscow pob2, AK Bars pob2, Kalpa pob1. Kvota 7.51. Pojedine lige je tesko igrati na golove, a ova 1 ili 2 varijanta se moze uhvatiti uz malo srece (posebno kada krene doigravanje). Fudbalski tiket, sve 2+, Peterborough, Burton, Forest Green, Leyton, Tranmere, Altrincham, Stockport County, Chesterfield, Woking, Yeovil. Kvota 20.72. NBA tiket, Denver >209.5, Washington >217.5, Portland >230.5, Golden State >215.5. Kvota 4.67. Edited March 23, 2021 by Miljenko
arkonada Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 2 minutes ago, renne said: ja danas ništa I ja isto, samo da prođe pola sata utakmica 1
Miljenko Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 (edited) Izgleda da nisam neki karakter, posto se razmisljam da ipak odigram fudbal na jednom od glavnih tiketa (i 3 NHL singla). Portugal 3+, Norveska 3+, i nisam siguran za ostalo. Belgija igra protiv muljave ekipe, Francuzi takodje (jeste bila ona 7-1 prijateljska, no ja nemam preteranog poverenja u njih); Rusija i Ceska imaju slabe protivnike, e da li mogu i do 2+, ko ce ga znati. Nisam pametan. Za NHL mi je jasno sta odigrati. Edited March 24, 2021 by Miljenko
Recommended Posts