John Coltrane Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Na Bronbi treba obratiti pažnju, ja sam ih singlirao kod Odenzea prošlo kolo, a u istom su Midtjinland i Kopenhagen odigrali 0:0 pa je Bronbi pobegao na +4. Kop je verovatno otpao tim remijem, a sada Bronbi može da "presuti" i Arusu koji je treći na tabeli. Kvota me najviše vuče, 2,45!
Miljenko Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Pingvini jesu favoriti (i moj omiljen tim), no ponovo imaju problema sa povredama. Malkin, Blueger i Zucker (vec neko vreme), su sigurno out, dok je Tanev pod znakom pitanja. Da je protivnik ozbiljniji vredelo bi probati 2. Ovako bolje ne cackati ozbiljnije, golove preskociti definitno (i na prva dva duela je jedva usao jedan 5+, golom 10 sekundi pre kraja).
arkonada Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 10 minutes ago, John Coltrane said: Na Bronbi treba obratiti pažnju, ja sam ih singlirao kod Odenzea prošlo kolo, a u istom su Midtjinland i Kopenhagen odigrali 0:0 pa je Bronbi pobegao na +4. Kop je verovatno otpao tim remijem, a sada Bronbi može da "presuti" i Arusu koji je treći na tabeli. Kvota me najviše vuče, 2,45! Uzmite u obzir i da se Danci posle ovog kola dele na 2 grupe, prvih 6 još 10 kola međusobno za titulu.
Nesh Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 (edited) Devilsi imaju 5 1 2 3 na strani, pobedili su Boston tamo dva puta, igrali jednu nereseno sa Capitalsima, jednu izgubili tesno posle preokreta (3:4), Pingvini imaju 9 3 0 3 kuci, jos nemaju poraz posle produzetaka ili penala, dakle, mozda bi neko ko je spreman da baci 20+ din kroz prozor mogao odigrati 2 ukljucujuci produzetke i penale (2.85 u Maxbetu). Devilsi ne ulivaju bas mnogo poverenja, imaju samo 8 pobeda od 28 utakmica, tako da ne predlazem dvojku (X cu morati da probam), samo glasno razmisljam. Edited March 21, 2021 by Nesh
Nesh Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 9 minutes ago, arkonada said: Uzmite u obzir i da se Danci posle ovog kola dele na 2 grupe, prvih 6 još 10 kola međusobno za titulu. Jel im ostaju ovi bodovi, ili se nesto umanjuje, krati itd?
John Coltrane Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 49 minutes ago, arkonada said: Uzmite u obzir i da se Danci posle ovog kola dele na 2 grupe, prvih 6 još 10 kola međusobno za titulu. Da, ali i prenose bodove osvojene u prvom delu.
Miljenko Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Gotze me je i u Dortmundu nervirao promasajima, a sada je nastavio u istom stilu i u Holandiji. Ne kapiram da covek dva puta ne ume da realizuje 1 na 1 situaciju. Posle toga je i njegov kolega promasio zicer. Na papiru PSV ima solidnu ekipu, no zavrsnica mora biti bolja od ovoga; 3 ciste sanse i nijedan gol.
Miljenko Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Propali i Holandjani izgleda; vise nijedan derbi ne moze doci preko 2 gola. Mogu da se igraju samo oni mecevi gde je neko favorit sa kvotama do 1.50, pa da uleti neka goleada. Sto je najsmesnije Juventus i dalje igra 0-0. Ovo lici na jedan od onih dana gde nece doci nista. Bonus je sto sam odigrao jace, posto su prilicno izgledni parovi bili u pitanju.
Miljenko Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Koliko je smotan Morata. Juventus ne moze da da gol protiv Beneventa.
Miljenko Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Ne pomazu ponekad ni ove kvote oko 1.10, da se nesto pogodi, ostalo je 0-1. Na kraju cu skratiti spisak timova za igru na 4-5.
Miljenko Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Evropski hokej dolazi kao na traci, na jednom sirem tiketu (CSKA Moscow pob2, Sparta Prague pob2, Nemacka 1 na 5+). Jos dva para idu kako treba, a jedini problem je duzina tiketa (10 parova). Jedini sport (ili deo istog), koji dolazi dobro iz meseca u mesec. Fudbal mi je doneo dobar bilans u martu, no ovakve stvari kao danas, jednostavno ne mogu da se desavaju. Na ovim kvotama ispod 1.20 na hokeju u fiksu, verovatnoca pada je izuzetno mala. Na dnevnom fudbalskom fiks tiketu sam na vinerima vec promasio 2 para (Juventus i Club Brugge), na timskim golovima cak 3 (i ko zna koliko do kraja).
renne Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Ja sam danas odigrao olimpisjki tiketČetiri para, četiri promašajaKakvo sranje od vikenda
Recommended Posts