Bogotac Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Jos jedno prelepo vece,zacinjeno time da na live tiketu zajebem i hteo da branim Lajpcig kad su gubili i odigram greskom 1
Cash Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Sta da ocekujemo od meca na Rajku Miticu. Ovi Belgijanci su svi do jednog( osim Brugge) kurac u Evropi.
John Coltrane Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 I kao da mi nije bilo dovoljno što sam ih pao protiv Turaka u prvom kolu kad sam čekao 1 gol 70minuta
Miljenko Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 (edited) 2/2 (fudbal 2/2), prosao je kombo tiket. Gomila parova je otisla u 3+ i sinoc, kada i nisam bio previse ubedjen u iste. Barsa kao najverovatniji par jedva; nadam se da se nece skoro ponoviti onakve golmanske bravure. Umesto da mec ode u 7+ do 70. minuta, strepeo sam za osnovni prolaz. Ostalo lako, cak i PSG za koji sam se pre meca plasio, no otvorili su utakmicu sa puno sansi. Jedina mana ovoga je sitna uplata (oba glavna tiketa za po 500 dinara); ko se opece, tesko skupi hrabrost da zaigra sire. Minimalni ulozi. Fudbal Rapid Wien-Dundalk 2+ Arsenal-Molde 2+ Villarreal-Maccabi Tel Aviv 2+ Hoffenheim-Liberec 3+ Benfica-Rangers 2+ Roma-Cluj 2+ Milan-Lille 2+ Leicester-Braga 2+ Kvote 2.09 i 2.40. Jutros mi podigose granicu za poluvreme over na Green Bay-San Francisco na 21.5, te preskocih taj par. Ostase samo utakmice EL, koje su uvek nepoznanica. Samo Hoffenheim 3+. Ako je Zvezda onako razbucala Liberec, Nemci bi do 3+ trebali sa pola snage. Ostalo je 2+ varijanta; pomalo kukavicki, no da izbegnem i gomilu bonus tiketa. Prateci tiket, Benfica P/K1, Tottenham P/K2, Granada P/K2, Rapid Wien P/K1, Roma P/K1, Real Sociedad P/K1, Arsenal P/K1, Hoffenheim P/K1, Villarreal P/K1. Kvota 11.92. Edited November 5, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Lagan pocetak od 19 casova. Valjda ce i kasniji termin biti dobar za golove. Kako neko pogodi fiks, meni je enigma. Benfica gubi od za klasu-dve slabijeg Rangersa.
Zizou Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Svarcman @2.81Svarcman ima los h2h sa Medvedevim (0:3) ali sutra mu je potrebna pobeda za plasman na zavrsni turnir u Londonu pa bi trebalo da bude motivisan. Rus je favorit ali nije u nekoj sjajnoj formi. Mozda bi Svarcman mogao da iznenadi ovde.
Miljenko Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 (edited) Meni su oba fiks tiketa pala, srecom te ih igram sitno (igram P/K 1 ili 2 na jednom odnosno P/KX na drugom). Golovi su tu da izvuku situaciju. Edited November 5, 2020 by Miljenko
Cash Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 58 minutes ago, renne said: Na kraju sve dođe I ja sam cekao rapid.
Miljenko Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Kakvo li je to nevreme u Spaniji, pa da ne moze da se igra? Ostalo je u opsegu jednog gola, trebalo bi doci lagano.
Skyhighatrist Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 (edited) 8 minutes ago, Miljenko said: Kakvo li je to nevreme u Spaniji, pa da ne moze da se igra? Okačio mlatko na LE u doba korone, al' ne znam da kvotujem odande... Edited November 5, 2020 by Skyhighatrist
Miljenko Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 (edited) Videh sad. Strasno, kakva kisurina. Bolje da ne pocinju. Edited November 5, 2020 by Miljenko
Skyhighatrist Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Počelo, teren ko da nikakve kiše nije bilo
Miljenko Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Pronasao sam prenos. Kakva drenaza. Neverovatno.
Recommended Posts