Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Jos jedno prelepo vece,zacinjeno time da na live tiketu zajebem i hteo da branim Lajpcig kad su gubili i odigram greskom 1

Posted

Sta da ocekujemo od meca na Rajku Miticu. Ovi Belgijanci su svi do jednog( osim Brugge) kurac u Evropi.

Posted

I kao da mi nije bilo dovoljno što sam ih pao protiv Turaka u prvom kolu kad sam čekao 1 gol 70minuta :isuse:

image.png.726a8df9c494e09925791833f8121729.png

Posted (edited)

2/2 (fudbal 2/2), prosao je kombo tiket. Gomila parova je otisla u 3+ i sinoc, kada i nisam bio previse ubedjen u iste. Barsa kao najverovatniji par jedva; nadam se da se nece skoro ponoviti onakve golmanske bravure. Umesto da mec ode u 7+ do 70. minuta, strepeo sam za osnovni prolaz. Ostalo lako, cak i PSG za koji sam se pre meca plasio, no otvorili su utakmicu sa puno sansi. Jedina mana ovoga je sitna uplata (oba glavna tiketa za po 500 dinara); ko se opece, tesko skupi hrabrost da zaigra sire.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Rapid Wien-Dundalk 2+

Arsenal-Molde 2+

Villarreal-Maccabi Tel Aviv 2+

Hoffenheim-Liberec 3+

Benfica-Rangers 2+

Roma-Cluj 2+

Milan-Lille 2+

Leicester-Braga 2+

Kvote 2.09 i 2.40.

Jutros mi podigose granicu za poluvreme over na Green Bay-San Francisco na 21.5, te preskocih taj par. Ostase samo utakmice EL, koje su uvek nepoznanica. Samo Hoffenheim 3+. Ako je Zvezda onako razbucala Liberec, Nemci bi do 3+ trebali sa pola snage. Ostalo je 2+ varijanta; pomalo kukavicki, no da izbegnem i gomilu bonus tiketa.

Prateci tiket, Benfica P/K1, Tottenham P/K2, Granada P/K2, Rapid Wien P/K1, Roma P/K1, Real Sociedad P/K1, Arsenal P/K1, Hoffenheim P/K1, Villarreal P/K1. Kvota 11.92.

Edited by Miljenko
Posted

Lagan pocetak od 19 casova. Valjda ce i kasniji termin biti dobar za golove. Kako neko pogodi fiks, meni je enigma. Benfica gubi od za klasu-dve slabijeg Rangersa.

Posted

Svarcman @2.81

Svarcman ima los h2h sa Medvedevim (0:3) ali sutra mu je potrebna pobeda za plasman na zavrsni turnir u Londonu pa bi trebalo da bude motivisan. Rus je favorit ali nije u nekoj sjajnoj formi. Mozda bi Svarcman mogao da iznenadi ovde.

Posted (edited)

Meni su oba fiks tiketa pala, srecom te ih igram sitno (igram  P/K 1 ili 2 na jednom odnosno P/KX na drugom). Golovi su tu da izvuku situaciju.

Edited by Miljenko
Posted
58 minutes ago, renne said:

Na kraju sve dođe

I ja sam cekao rapid. 

Posted

Kakvo li je to nevreme u Spaniji, pa da ne moze da se igra?:huh:

Ostalo je u opsegu jednog gola, trebalo bi doci lagano.

Posted (edited)
8 minutes ago, Miljenko said:

Kakvo li je to nevreme u Spaniji, pa da ne moze da se igra?

Okačio mlatko na LE u doba korone, al' ne znam da kvotujem odande...

Edited by Skyhighatrist
Posted (edited)

Videh sad. Strasno, kakva kisurina. Bolje da ne pocinju.:lol:

Edited by Miljenko
Posted

Počelo, teren ko da nikakve kiše nije bilo :wacko:

Posted

Pronasao sam prenos. Kakva drenaza. Neverovatno.:ohmy: