Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Braga 13 suteva i 0-0 poluvreme. Ovo ne mozes pogoditi, makar znao unapred rezultat.:laugh:

Posted

Braga naravno 1-0, a i to nakon dugog pregleda snimka. Cak 20 suteva, 9 u okvir gola. Hoffenheim i Waregem nista bolji. Ovaj fudbal sve gore dolazi. Ne kapiram da je problem da se igra kao u Italiji, uz gomilu golova. Koga zanimaju tvrdi mecevi.

Posted (edited)

1/2 (NFL+fudbal 1/2). I taj jedan tiket je jedva dosao. Waregem ulazi u 2+ nakon kasnog penala, dok je NFL prosao FG Tampe pred poluvreme. Braga je zatajila protiv ekipe koja ima najlosiju odbranu u ligi i koja ce verovatno sada imati 10 vezanih 3+ meceva. Tesko dolaze i ove proste stvari, jedino dobro je sto je prosla 2+ kvota.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Salzburg-Bayern 3+

Atalanta-Liverpool 2+

Man City-Olympiakos 2+

Real Madrid-Inter 3+

Bolivar-Audax Italiano 2+

Kvote 1.55 i 1.75.

Teska CL ponuda. A. Madrid i Monchengladbach su timovi koje obicno izbegavam. Ajax je desetkovan. Porto kao Porto, nije bas tim za golove. Salzburg-Bayern lici na siguricu, a i Real Madrid-Inter ne deluje lose. Man City mi je sumnjiv iz nekog razloga, zato i 2+. Liverpool igra kukavicki fudbal, pa i njih nisam smeo sire odigrati. Tu je i par iz Sudamericane, gde Bolivar juri 1-2 iz prve tekme.

Prateci tiket, A. Madrid P/K2, Man City P/K1, Porto P/K1, Shakhtar 2+. Kvota 2.99.

Edited by Miljenko
Posted

Liverpool vec 5-0 veceras. Bitno da protiv Midtjyllanda nisu mogli ni 3. 

Videcemo da li ce ovako lako doci, kada budu docekali Atalantu (tada ih jedino mogu odigrati 3+).

Posted

City zabrinjavajucih 1-0 i dalje.:isuse: Tja, ima jos dvadesetak minuta.

Posted

Ipak se i City uklopio. Bayern kao masina, ponovo 7+.:happy:

• +1 1
Posted

nije moglo bolje,i Real na kraju za potpunu zaradu veceras

• +1 1
Posted

Dobri nocni rezultati,steta sto sam odigrao samo 1 tiket. 

• +1 1
Posted (edited)

Taman isplanirah par stvari za veceras i sada vidim da Neymar i Mbappe ne igraju (jos od ranije Icardi), pa ni Verratti. Oni su kompletni samo 2-0 dobili kilave Turke. Ja najvise mrzim kada Di Maria fali, no treba neko i gol da da. Mozda Leipzig mune 2, posto sam 2+ imao u planu.

Slicno vazi i za Juventus. Ako ne mogu do 2+ protiv Ferencvarosa, ma koji sastav izasao, bolje i da ne igraju. Citam da ipak najavljuju Ronalda. To je vec druga prica.

Edited by Miljenko
Posted

2/2 (fudbal 2/2), Bayern je dosao 6+ i 7+, Inter 5+, prosao je kombo tiket. CL se idealno uklopila na kraju. City me je dugo nervira, no cak udjose i u 3+. U sustini, jedini ne-3+ par je A. Madrid, koji je retko kada za igru na golove. Tesko mi je bilo da odigram jace, nakon par slabih vikend rezultata u nizu. Odlican dan, uprkos maloj uplati.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Barcelona-Dynamo Kiev 3+

Club Brugge-Dortmund 2+

Ferencvaros-Juventus 2+

Chelsea-Rennais 2+

Leipzig-PSG 2+

Kvote 1.50 i 1.66.

Danas imamo neuporedivo neatraktivnije parove za golove, u odnosu na juce. Samo jedan 3+ je planiran dosta ranije, dok sam cak i kod 2+ igre imao dosta dileme. Mbappe po nekome igra, po nekome ne, te ipak probah Leipzig-PSG. Dortmund ce izgleda imati saren sastav takodje, dok je Chelsea izuzetno metiljav tim za moj ukus. Sve u svemu, tupavi parovi.

Obicno nakon odlicnog dana, sutradan odigram jace, shodno progresiji, no danas to nisam uradio.

Prateci tiket, Man Utd P/K2, Barcelona P/K1, Chelsea P/K1, Juventus P/K2, Sevilla P/K1, Lazio 2+, Dortmund 2P1+, PSG 2P1+. Kvota 3.68.

Posted

Barsa samo 1-0 na poluvremenu iz gomile suteva, a i to iz penala. Ocekivao sam 3+, u prvih 45 minuta, nakon brzog gola. I Juve se nije proslavio, no tu fali jedan gol.

Posted

jel ima jos neko problema sa mozzart sajtom i live igranjem?

izbacuje me svakih minut dva, ne mogu nista odigrati

Posted (edited)

Prvo su promasili cistu kontru na 2-0, a onda jedva dali iz odbitka nesto kasnije. Ter Stegen i golman gostiju skinuse svasta. Najsigurniji 3+ par, je naravno dosao jedva.

Edited by Miljenko