Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Live mi je baš težak za 3+. Sheflid je bleda senka onog tima od prošle godine, ali primili su tek 7 golova u 5 tekmi, što i nije tako loše za tim sa dna tabele. Poredjenja radi Liverpul je primio 13!!!! Posle onih mrljavih 0:1 u Amsterdamu, gledao sam tekmu, odlučio sam da ih danas ne igram uopšte (mada sam potajno iz jinxa stavio Salahu (C) u fantaziju).

Meni je misterija dana ko će dobiti/izbugiti od Sevilje i ATM?

edit: Ili u Kalču je tek pakao - na prvi pogleda lagano Atalanta, Inter i Lacio. O Atalanti ne treba trošiti reči, ali Samp je uzeo Ranijeri, Inter ide Djenovi sa vezane 3 tekme bez pobede, Lacio na krilima pobede LŠ, a već su ih nalupali Atalanta, i upravo pomenuta Sampdorija. Jedino im na ruku ide užasna forma Bolonje u gostima.

Edited by John Coltrane

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Liverpool jeste sumnjiv, no i PSG je donekle (cim ne igra Di Maria meni to nije sigurno), pa ih zato i spojih. Ovi nasi i Barsa su isto wild card.

Liverpool je neocekivano slab na gostovanjima, no kao domacini su mi neizbezna stvar. Mene nervira kada treba gledati u bob, da li ce tim taktizirati. Kod Bayerna recimo toga nema, a i kod Italijana je to sve redja pojava.

Edited by Miljenko

• Author

Vise u gostima ne smes nikoga da odigras.:isuse: Nakrcali tolike pare u tim i ne mogu bar 2 gola da ubace (kada je vec West Ham dao jedan). Sterling je bio i ostao brzanac koji moze da da 5 komada, ali i da promasi ono sto bih i ja dao.

Nista gore nego kada odmah prvi par zakaze, posle nemam volje da gledam bilo sta.

Watford nije mogao još fakin' dva minuta da izdrži

• Author

Atalanta nista i dalje, gosti promasili penal na 0-1.:dry: Barsa i Real dosta bolje od ocekivanog. Bayern ce valjda lagano uci.

• Author

Atalanta prodje. Sta se desava sa ovim nizim ligama kod Engleza? Toliko tesko padaju golovi, da je to cudo jedno. Na P1+ tiketu pogodih 7/14. Neverovatno skroz. Vise golova kod nas padne.

Ajax gol na 10min. Samo pakuju.

RBL se muči protiv Herte, sa sve igračem više :isuse:

Ajax u ovim trenucima 

• Author

32 suta na gol do sada.:lol: Solidna 7+ kvota, 9.74.

Koji sam ja debil ja igrao tim 1 daje gol.:laugh:

• Author

Kakva serija smor meceva danas. Prvo City, pa Inter, a sada i duel u Mancesteru. Bonus je Salzburg i kilavih 2-0.:dry:

Edited by Miljenko

evo i sevilja gubi

kakva gadna subota :frust:

• Author

Bas gadna. Na kraju cu imati jedan prolaz, uz bonuse na Ajaxu.:isuse:

Jedino ako sada Inter nekim cudom ne smandrlja jos gol, a zatim i Lazio.

Edited by Miljenko

Uribe, smradino!

image.png.938ea25f07d6795d3fcbb3ed97056039.png

Porodjaj kao takav.