John Coltrane Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 (edited) Live mi je baš težak za 3+. Sheflid je bleda senka onog tima od prošle godine, ali primili su tek 7 golova u 5 tekmi, što i nije tako loše za tim sa dna tabele. Poredjenja radi Liverpul je primio 13!!!! Posle onih mrljavih 0:1 u Amsterdamu, gledao sam tekmu, odlučio sam da ih danas ne igram uopšte (mada sam potajno iz jinxa stavio Salahu (C) u fantaziju). Meni je misterija dana ko će dobiti/izbugiti od Sevilje i ATM? edit: Ili u Kalču je tek pakao - na prvi pogleda lagano Atalanta, Inter i Lacio. O Atalanti ne treba trošiti reči, ali Samp je uzeo Ranijeri, Inter ide Djenovi sa vezane 3 tekme bez pobede, Lacio na krilima pobede LŠ, a već su ih nalupali Atalanta, i upravo pomenuta Sampdorija. Jedino im na ruku ide užasna forma Bolonje u gostima. Edited October 24, 2020 by John Coltrane
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 (edited) Liverpool jeste sumnjiv, no i PSG je donekle (cim ne igra Di Maria meni to nije sigurno), pa ih zato i spojih. Ovi nasi i Barsa su isto wild card. Liverpool je neocekivano slab na gostovanjima, no kao domacini su mi neizbezna stvar. Mene nervira kada treba gledati u bob, da li ce tim taktizirati. Kod Bayerna recimo toga nema, a i kod Italijana je to sve redja pojava. Edited October 24, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 Vise u gostima ne smes nikoga da odigras. Nakrcali tolike pare u tim i ne mogu bar 2 gola da ubace (kada je vec West Ham dao jedan). Sterling je bio i ostao brzanac koji moze da da 5 komada, ali i da promasi ono sto bih i ja dao. Nista gore nego kada odmah prvi par zakaze, posle nemam volje da gledam bilo sta. 1
renne Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Watford nije mogao još fakin' dva minuta da izdrži
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 Atalanta nista i dalje, gosti promasili penal na 0-1. Barsa i Real dosta bolje od ocekivanog. Bayern ce valjda lagano uci.
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 Atalanta prodje. Sta se desava sa ovim nizim ligama kod Engleza? Toliko tesko padaju golovi, da je to cudo jedno. Na P1+ tiketu pogodih 7/14. Neverovatno skroz. Vise golova kod nas padne.
John Coltrane Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Ajax gol na 10min. Samo pakuju. RBL se muči protiv Herte, sa sve igračem više
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 32 suta na gol do sada. Solidna 7+ kvota, 9.74.
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 (edited) Kakva serija smor meceva danas. Prvo City, pa Inter, a sada i duel u Mancesteru. Bonus je Salzburg i kilavih 2-0. Edited October 24, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 (edited) Bas gadna. Na kraju cu imati jedan prolaz, uz bonuse na Ajaxu. Jedino ako sada Inter nekim cudom ne smandrlja jos gol, a zatim i Lazio. Edited October 24, 2020 by Miljenko
Recommended Posts