Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Zesca serija glupih rezultata danas. Inter i Lazio samo 1-1; Francuzi su stvarno no bet, Monaco gubi od 8. minuta i nista do kraja. Young Boys je na tiketu gde je i Monaco, pa i nije mnogo bitno ako ne dodje sada. Nadam se da ce vecernji deo biti dosta bolji od ovoga.

Jedino utesno su bonusi na Atalanti i Salzburgu, mada je 7+ kod Austrijanaca bio samo 3.54 (Atalanta 6+ 4.70, 7+ 9.87).

Edited by Miljenko
Posted

Izvukao sam Salzburg 7+, Atalantu sam propustio. Probaću još Bajern 7+, verujem da će hteti da zapnu posle poraza od Hofenhajma, a ide i MU-TOT 4+, očajne odbrane oba tima na početku sezone... :rolleyes:

Posted

Ne može Šahtjor gubiti bodova koliko ih ja mogu stavljati na tiket. I Dinamo K takođe.

Posted (edited)

Juce je bili lose, danas je jos gore. PSV se muci (3 gola iz ofsajda), Fortuna masi zicere.

Edited by Miljenko
Posted

Az :laugh:. Ko je igrao 2 je ostao bez televizora.

Posted

Oni su vodili 4-0 na poluvremenu i promasili penal.:kecman: Auuu.:isuse:

Posted
2 hours ago, renne said:

az :frust::frust:

3 minutes ago, Miljenko said:

Oni su vodili 4-0 na poluvremenu i promasili penal.:kecman: Auuu.:isuse:

pa šta ti nije bilo jasno u mom postu od pre dva sata

i samo to pao

Posted

Video sam 4-1, pa 4-4, no nisam obratio paznju na ceo kontekst. Strasno.

Posted (edited)

Sada i Zvezda kao da ne zeli ni do 3+. Ispada da je sramota da nakantas nekoga. Svi ziheraski timovi, neka pogledaju kako igra Atalanta.

Ipak 3-0.

Edited by Miljenko
  • +1 1
Posted
11 minutes ago, zverka said:

znao sam, tacno sam jebeno znao da cu sada upasti u crni niz, stoka od bajern pusta dva gola herti, klubovi koji vrede milijarde robuju kladionicama

odma posle 3:2 gol herte, ovo samo naveca budaletina ne moze da vidi da namerno nece da dobiju, godinama unazad to rade. znalo se da su oni najkljucniji par dana i kao poslusni robovi se postarali da ispostuju kladionice

Kako neće, evo dobiše, a uletelo i 7+... Drugi danas. Da sam odigrao i Atalantu, to bi bio rekord... Mančester i Totenhem lagano...

Posted

Uhvatim 3 utakmice 7+ danas, a postoji solidna verovatnoca da cu ipak zavrsiti u minusu.:laugh:

Posted

Ja u debelom plusu, opaliću i Liverpul, pa kud puklo... :violin:

Posted

Ti si igrao samo ove sire stvari verovatno. Ja to igram sitno (mada se skupi u svakom slucaju), a glavni tiketi nisu dosli sjajno (1/4 za sada).

Posted

Svašta sam igrao. Dva tiketa su mi ubili Lester i AZ, srećom ne na velike uloge...