Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 (edited) Zesca serija glupih rezultata danas. Inter i Lazio samo 1-1; Francuzi su stvarno no bet, Monaco gubi od 8. minuta i nista do kraja. Young Boys je na tiketu gde je i Monaco, pa i nije mnogo bitno ako ne dodje sada. Nadam se da ce vecernji deo biti dosta bolji od ovoga. Jedino utesno su bonusi na Atalanti i Salzburgu, mada je 7+ kod Austrijanaca bio samo 3.54 (Atalanta 6+ 4.70, 7+ 9.87). Edited October 4, 2020 by Miljenko
Michael Krueger Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Izvukao sam Salzburg 7+, Atalantu sam propustio. Probaću još Bajern 7+, verujem da će hteti da zapnu posle poraza od Hofenhajma, a ide i MU-TOT 4+, očajne odbrane oba tima na početku sezone...
Mark Rothko Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Ne može Šahtjor gubiti bodova koliko ih ja mogu stavljati na tiket. I Dinamo K takođe.
Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 (edited) Juce je bili lose, danas je jos gore. PSV se muci (3 gola iz ofsajda), Fortuna masi zicere. Edited October 4, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Oni su vodili 4-0 na poluvremenu i promasili penal. Auuu.
renne Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 2 hours ago, renne said: az 3 minutes ago, Miljenko said: Oni su vodili 4-0 na poluvremenu i promasili penal. Auuu. pa šta ti nije bilo jasno u mom postu od pre dva sata i samo to pao
Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Video sam 4-1, pa 4-4, no nisam obratio paznju na ceo kontekst. Strasno.
Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 (edited) Sada i Zvezda kao da ne zeli ni do 3+. Ispada da je sramota da nakantas nekoga. Svi ziheraski timovi, neka pogledaju kako igra Atalanta. Ipak 3-0. Edited October 4, 2020 by Miljenko 1
Michael Krueger Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 11 minutes ago, zverka said: znao sam, tacno sam jebeno znao da cu sada upasti u crni niz, stoka od bajern pusta dva gola herti, klubovi koji vrede milijarde robuju kladionicama odma posle 3:2 gol herte, ovo samo naveca budaletina ne moze da vidi da namerno nece da dobiju, godinama unazad to rade. znalo se da su oni najkljucniji par dana i kao poslusni robovi se postarali da ispostuju kladionice Kako neće, evo dobiše, a uletelo i 7+... Drugi danas. Da sam odigrao i Atalantu, to bi bio rekord... Mančester i Totenhem lagano...
Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Uhvatim 3 utakmice 7+ danas, a postoji solidna verovatnoca da cu ipak zavrsiti u minusu.
Michael Krueger Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Ja u debelom plusu, opaliću i Liverpul, pa kud puklo...
Miljenko Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Ti si igrao samo ove sire stvari verovatno. Ja to igram sitno (mada se skupi u svakom slucaju), a glavni tiketi nisu dosli sjajno (1/4 za sada).
Michael Krueger Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Svašta sam igrao. Dva tiketa su mi ubili Lester i AZ, srećom ne na velike uloge...
Recommended Posts