Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Nista ipak na kraju, gosti se nisu cimali uopste da napadnu.Cijenim da je tu upravo dogovoren ovaj neki bezopasni kec i to je to, nista spektakularno. Pa ko je jamio jamio dok su kvote bile 6-7.
Cash Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 odigrah tiket na kome mi je prvi par horn-matersburg 2...posle 3-0 na poluvremenu tiket zavrsio u kanti (ne kucnoj, nego na ulici), sad vidim da je 3-4 kraj nadam se da ti tiket nije prosao
lalas Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 nadam se da ti tiket nije prosao sreca pa je Scepovic promasio 1 na 1 u 92min. jer sam pao samo Partizan GG za 40000din....muda bi pojeo da je doslomatersburg 2basel ggfenerbahce 1lyon 2partizan gg
Cash Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 sreca pa je Scepovic promasio 1 na 1 u 92min. jer sam pao samo Partizan GG za 40000din....muda bi pojeo da je doslomatersburg 2basel ggfenerbahce 1lyon 2partizan ggajoj odlican tiket si bacio u smece :isuse:Tako je jedan kolega prosle godine igrao na Real 1 protiv Citiya pa kad je Kolarov par minuta do kraja dao gol za vodstvo 2-1 on je bacio tiket( u smece kod kuce :D ) i na kraju Real pobedi 3-2 trazio je tiket u tom smecu.Samo na tom smecu su bili sve sami tiketi pa je celu noc trazio dobitan tiket i na kraju ga nasao :D Tako da nikad ne baci tiket na ulicno smece :)
Feindouno Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) Jos gore je na internetu baciti tiket u recycle bin, to tek nema sanse da nadjes ako slucajno preokrenu Edited August 7, 2013 by Feindouno
Miljenko Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 (edited) Ja sam jednom bacio u kotao, tiket koji je izgledao 99% nedobitan. :lolol:Juce. Tenis pokrio fudbal. MLB vece cudnih rezultata. Pogodio samo jedan singl, ali i propratni dabl.Danas necu komplikovati previse, bar ne dnevni deo.FudbalPlzen 3+PSV w2 Edited August 7, 2013 by Miljenko
Miljenko Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 MLBCincinnati-Oakland <7.5Cleveland-Detroit 2Arizona-Tampa <8.5LA Angels-Texas >7.5Bailey-Colon u matine terminu. Odlicna forma startera obecava malo poena. Tigersi dobijaju Indianse bez problema, tokom cele sezone. Sinoc je Verlander izdominirao, veceras Fister baca za goste, te ocekujem nastavak serije. Delgado-Archer na Chase Fieldu. I ovde imamo sjajnu formu picera, sto kada je rec o tekucem trendu, to i na nivou sezone. Hanson i Ogando ne deluju preterano ubedljivo po povratku u rotaciju. Dueli Angelsa i Rangersa imaju dugu tradiciju overa.Bonus parovi, St.Louis-LA Dodgers <8.5, San Diego-Baltimore 2. Miller-Nolasco na Busch Stadiumu. Na 7.5 verovatno ne bih dirao. Miller nesto losiji u poslednje vreme, Nolasco dobar nakon promene tima. Ima finu statistiku, na poslednja 3 nastupa protiv Cardinalsa. Stults-Miguel Gonzalez u San Diegu. Stults odlican kod kuce. Gonzalez u padu forme. Padresima je najbolji igrac, Everth Cabrera suspendovan 50 utakmica zbog dopinga, te slede problemi u napadu i odbrani. Vreme je i da napad Baltimora pokaze malo stabilnosti, u pokusaju priblizavanja tima Bostonu i Tampi.
Miljenko Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 MLB polovicno. Gomila overa, gde im mesto nije. Cardinalsima se povredio starter u 1. iningu, pa to i mogu da razumem. Teniski tiket prolazi treci put ove nedelje(Haas je predao, no bolje ista nego nista). Fudbal fino, cak je i nocni prosao:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1312-8967995-1107FudbalRubin 1Metalurg Donetsk 1Maccabi Haifa 1Stuttgart 1Sevilla 2Udinese 1Tromso w2Trabzon 1Vitesse w1Prva dva za standardni ulog, treci za polovinu. Odigracu i sistem 5+, 7+, Metalurg i Maccabi Haifa, odnosno Udinese i Sevilla.
Feindouno Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Metalurg prolaz, tacni rezultati, golovi, zelim da vidim 1 masakr!
zoki Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Metalurg ide daljeM. Haifa 1-1Tromso GGZvezda GGRapid Beč 1
Miljenko Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Od ranijeg prodje samo fiks, sto je dovoljno samo za pokrice.Neverovatno je kako golovi ne padaju gde treba.MLBCleveland-Detroit 2St.Louis-LA Dodgers 2Scherzer startuje za Detroit. St.Louis morao da tumba rotaciju, nakon povrede sinoc, te njihov top prospect Martinez, nastupa veceras. Ryu ne tako ubedljiv u gostima, no Dodgersi nalaze nacin da dobiju meceve,Slabija ponuda danas. Razmisljao sam i o San Franciscu, no igraju toliko lose, da je to prava lutrija probati.
radar Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Vratih se sa odmora. Za početak dva singla za zagrevanje.Kvitova - Stosur OVER 21,5 @1,80Bogomolov uzima set @1,70
*edited by mod Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Jebeni Astra-Trencin.http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1323-5115645-1107A do 83eg bilo 0-0 a do 86og 1-0:(
Miljenko Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 (edited) Dodje bar 3+ dabl Sevilla Udinese. Pokrih odigrano, ali mi je Udinese oborio sistem. Nisu mogli da daju bar 5 komada protiv nizerazredne ekipe. :isuse:Fiks tragikomicno. Edited August 8, 2013 by Miljenko
Recommended Posts