Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Jes' kurac 1.8 bila.Idiotizam je staviti kvotu 1.6 na ekipu koja igra u gostima a dobila je 3-0 kuci, dakle realno ih zabole.edit: i 7+ @ 15 kad se vec igramo Edited August 6, 2013 by Feindouno
Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ali nema sanse da bude ovako ocigledan skandal, ne zelim da vjerujem da su toliko naivni i bezobrazni.SBO ima HT dvojku @ 1.85 a kec na kraju je @ 2.65
sancho Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) sad je 2.3 na kazahstance. Dodje mi da odigram dvojku. Edited August 6, 2013 by sancho
Miljenko Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Probao 7+, bas da vidim da li ce da bude tako ocigledna mucka.MLBHouston-Boston 2Kansas City-Minnesota 1Seattle-Toronto 1St.Louis-LA Dodgers 2Boston sinoc porazen protiv Astrosa, bez datog poena. Lyles baca za domace, ima 9.82 ERA, na prethodna 3 starta. Ne verujem da ce gosti dozvoliti jos jednu blamazu.Royalsi u sjajnoj formi, playoff sansa nije velika, no je realnost i dalje. Sjajni Shields startuje za Kansas. Losa podrska mu je onemogucila bolji odnos pobeda i poraza. Poslednja 3 starta, 2-1, 2.25 ERA, tradicionalno uspesan protiv Twinsa.Felix Hernandez za Marinerse. Trenutna forma, 1-0, 0.82 ERA. Johnson za Toronto, neocekivano los i dalje, 0-3, 16.20 ERA, par startova unazad.Cardinals-Dodgers, Kelly-Kershaw. Kelly 2-0, 0.51 ERA, tri starta unazad. Kershaw 2-0, 1.17 ERA, u istom intervalu. Jedan od najboljih picera lige ima 1.87 ERA, na nivou sezone. Dodgersi i dalje u neverovatnoj seriji pobeda na gostovanjima. Mislim da i veceras imaju realne sanse, da dodaju jos jednu pobedu tom nizu.Za siri izbor, Pittsburgh-Miami <7.5, San Diego-Baltimore 2. Locke za Pittsburgh, Alvarez za Miami. Odlicna forma startera obe ekipe, fenomenalan sezonski ERA, nesigurni napadi. Razlika u polozaju na tabeli jeste velika, no ovo moze biti egal duel, posto rotacija gostiju uopste nije za potcenjivanje. Norris imao jedan dobar start u dresu Oriolesa, po dolasku iz Houstona. Volquez ima problema sa pustanjem igraca, a to moze biti opasno protiv neugodne postave Baltimora.
Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Kvota na X na poluvremenu skoro 4, to nisam viido odavnoedit: 1-0, meni izgledalo kao autogol al izgleda nije. Edited August 6, 2013 by Feindouno
Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Evo i penala, drugi ozbiljan pad u 16 u ovih 20-ak minI 2-0Na 1-0 je bio kec @ 2.65, sad je @ 2.10, fenomenalno Edited August 6, 2013 by Feindouno
lalas Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 odigrah tiket na kome mi je prvi par horn-matersburg 2...posle 3-0 na poluvremenu tiket zavrsio u kanti (ne kucnoj, nego na ulici), sad vidim da je 3-4 kraj
Feindouno Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Domacin sa 10 igraca nakon crvenog kartona izvjesnom Pejicu. 3-2
Recommended Posts