Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Ne moze Felix uvek da baca ceo mec. <_< Ovo je nepisano pravilo, da se stvari zakomplikuju kada closer udje u non-saving situaciji.

Imam 1 molbu™Nekad davno sam se registrovao kao affiliate na bet365 i okacio link na 2-3 sajta. Sad se na tom racunu nakupilo nekih para koje ne mogu da podignem jer mi fale jos 2 aktivna korisnika. Dakle potrebno je da se 2 covjeka registruju preko ovog linka, uplate neki depozit i klade se.Necu sad da vas smaram da se registrujete vec cisto ako nekome nekad padne na pamet sjetite se mog linka :)

• Author

Izgleda da na fudbalu ne umem da nadjem fiks. -_-MLBBaltimore-Seattle 1Detroit-Chicago White Sox 1Chicago Cubs-LA Dodgers 2San Diego-NY Yankees 2Tillman-Harang u Baltimoru. Tillman stabilan, tokom cele sezone. Harang dosta losije baca u gostima.Fister za Tigerse, protiv uzasnih White Soxa.Dodgersi nalaze nacin za trijumf i kada je to malo verovatno. Veceras Ryu startuje za njih, te ocekujem jos jednu njihovu pobedu.Epopeja oko Rodrigueza se nastavlja. Granderson bi trebalo veceras da se konacno vrati u tim Yankeesa. Cashner dobar kod domacih. Sabathia los , par meceva unazad. Padresi mi deluju kao zgodan protivnik za Sabathiu i povratak forme. Gostima je svaka pobeda bitna, jer Boston i Tampa igraju odlicno.Od ostalog, Tampa-San Francisco <7.5, LA Angels-Toronto >8.5. Archer-Bumgarner u Tampi. Odlicna forma oba startera(narocito Archera), ukazuje na under. Hanson-Redmond, sto se tice drugog para. Hanson neubedljiv, Redmond nesiguran u gostima.

Edited by Miljenko

• Author

Drugi tiket fudbala prosao, za pokrice. MLB 3/4, uz prebacivacki i propratni. Bar sam umeo da ocenim sumnjiv mec.Fin dan, kada se sve sabere.Engleske nize lige su pocele. Verovatno cu probati Peterborough Utd na golove, no ima jos vremena. Sacekacu da vidim i da li ce negde dati na golove, one meceve iz Nemacke, gde prvoligasi igraju sa ovima iz beton lige. U krajnjem slucaju cu skupiti ove 1.10, 1.20 kvote za 3+.

Edited by Miljenko

Juce "malo" falilo. Na drugom tiketu sam, naravno, imao keca na Athlon. :(

• Author

FudbalPeterborough Utd-Swindon Town 3+, 5+, 7+Ingostadt 3+Dortmund 3+Leverkusen 3+Hoffenheim 3+Birmingham-Watford 2+Leeds Utd-Brighton 2+Crewe-Rotherham 2+Dva kombinovana fiks i golovi. Ipak niko nije dao Dortmund, Hoffenheim i Kaiser preko 3+(bar kada je rec o klasicnim kladionicama).

Juče posle dugo vremena prošao jedan malo veći tiket: :fantom:Za danas:Monaco GGAntverpen 1Herenven GG3+Rudar Velenje 1

Probacu, za pocetak, jedan tiket "losiji" daje gol u prvom.

• Author

Kod Nemaca sam imao srece, Englezi me nisu slusali. Peterborough poveo u 9. minutu i tako je ostalo do kraja. Fiks tiket, sa dvoznacima i vinerima, pao na Gillingham u zavrsnici meca.FudbalSalzburg w2Dinamo Z. w1PSG w1A. Italiano 2+U. De Chile 2+MLBPittsburgh-Colorado 1Detroit-Chicago White Sox 1Baltimore-Seattle 1Boston-Arizona <8.5Liriano baca za Pittsburgh. Scherzer startuje za Detroit. Feldman za Oriolese, uz probudjeni napad domacih. Peavy-Corbin na Fenway Parku. Peavy ce debitovati na domacem terenu nakon trejda. Corbin odlican, tokom cele sezone.Prva dva para su prilicno verovatna, dok su Baltimor i under blago sumnjivi.Ostalo, San Diego-NY Yankees 2, Tampa-San Francisco <7.5. Ross-Nova u San Diegu. Oba picera su u dobroj formi, no postava gostiju se polako kompletira, pa se ovo moze probati u opreznijoj varijanti. Price-Lincecum u Tampi. Price u seriji dobrih nastupa. Lincecum nepredvidljiv. Primi 5-6 poena, pa baci no-hitter. Sinoc dosao under, mogao bi i veceras.

Edited by Miljenko

Za danas:Monaco GGAntverpen 1 Herenven GG3+Rudar Velenje 1
Lagano :whistle:
Lagano :whistle:
Svaka cast ali gde nadje Rudar Velenje :lolol: .Jel igra ko Norvesku ligu vidim tamo cesto bude gg.Sutra cu igrati na Derby-Blackburn 3+, Kopenhagen 1 ( ladno imaju tri poraza u prva tri kola) i neke Norvezane cu igrati gg.
  • Author

MLB odlicno, fudbal kilavo. Jedino dobro kod fudbala je sto sam uvece odigrao samo tiket. Cileanci jos jedno neefikasno kolo, valjda ce od 3.krenuti goleade.FudbalGreuther Furth 3+Hannover 3+Hamburger 3+Stuttgart 3+Hannover 2Hamburger 2Stuttgart 2Haertha 2Villem 2-Den Bosch 2+Utrecht-Go Ahead Eagles 2+Vitesse w1Derby-Blackburn 2+Zwolle-Feyenoord 2+Eintracht Frankfurt 2

Jel igra ko Norvesku ligu vidim tamo cesto bude gg.
Nije GG, Rosenborg - Sogndal H1, razlog: Key attacker Azar Karadas (Att 16/4) and top scorer in Tippeligaen Malick Mane (Att 17/7) are both suspended.

Da se upisem:Arsenal 1Sahtjor 1XHajduk 1Slovan B. 1

• Author

Tjah. Ja i fudbal. Bolje da se drzim ovih stvari koje umem da pogodim.MLBNY Mets-Kansas City 2Pittsburgh-Colorado 1Detroit-Chicago White Sox 1Chicago Cubs-LA Dodgers 2Odlicni Santana Za Royalse. Wright nece biti neko vreme u postavi Metsa. Burnett startuje za Pittsburgh, skor u seriji 1-1. Dodgersi ne posustaju. Villanueva se ne moze pohvaliti dobrim nastupima, u poslednje vreme. Fife sve bolji. Porcello dobar tokom jula, narocito protiv White Soxa.Ostali mecevi, Baltimore-Seattle 1, Miami-Cleveland 2. Cjen mi deluje da je u boljoj formi od Saundersa. Ne moze ni napad Marinersa biti stalno efikasan. Sjajni Kazmir baca za Indianse, koji su i dalje blizu Detroita.