Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

brat Bisevac :)ja igrao uzivo dubl Lion i ove Mamiceve placenike.

Posted

jebeni rukavina. ali dobro lakse mi je da sam puko na ono sto sam od pocetka hteo da igram nego li na ove sitne dodatne.

Posted

danas sve doslo ocekivano, sto znaci da se sutra treba paziti :)

Posted

I sve sem Plzena koji je bio ocekivan i one bande siptarske 0-2

Posted

Ni na jednoj utakmici nije pao gg

Posted

Da. Svi mecevi dosli NG. :unsure:Sutra bolje da odmaram, kao sto je sancho pomenuo. :lolol:

Posted

sutra cu posle mesec dana pauze da odigram (ziheraski)ludogorec 1fenerbahce x2na 50 evra dobitak oko 150 evra

Posted

da, bas gledam sad, jedino mi je sutra zanimljiv fenerbahce. Mislim da se precenjuje Ludogorec.

Posted
Na preporuku jednog drugara verovatno ću probati iznenađenje dvojka na Devarmana protiv Dolgopolova. Kao prvo Dolgopolov ima tu neku retku bolest koja mu otežava aklimatizaciju prilikom dugih putovanja. Kao drugo Devarman je onako strpljiv igrač, defanzivac i pušer koji bi mogao da se pokaže kao težak mečap budaletini kao što je Dolgopolov. Kao treće, verovatnoća da se dolgopolov sam od sebe raspadne bez ikakvih drugih faktora, jer je budaletina, takođe nije za potcenjivanje.
Na kraju zaboravim da odigram :isuse:
Posted

Treba probati set na Rajana Harisona protiv Delpotra. Delpo nije igrao od SF Wimbledona. S druge strane Harison je u sasvim solidnoj formi i već uveliko igra na severnoameričkom betonu ( igrao polufinale Atlante )

Posted

Nocas polovicno, no ukupno veoma dobro.Danas samo 2 egzibiciona za oprezniji ulog, ne svidjaju mi se parovi fudbala.

Posted

Uplacujem neke ludorije i u Maxbetu mi kazu da je utakmica Ludogorec - Partizan blokirana. :huh:

Posted (edited)

Kod ovih mojih pao kec na 1.78 ili tako nesto. Nego, moram da zahvalim ovom malisi Dominiku Tiemu sto je prebio Melcera, vezao sam ga sa Del Bonisom i jos zavrsio u plusu 15ak evra, iako sam bio u dubiozi jedno 50 od jutros :D

Edited by Zli Gli
Posted

Trpa se na Ludogorec iz prostog razloga sto je ponuda jadna danas. Zato i pada kvota, sad je prosjek ispod 1.8.Ja sam odigrao u ponedeljak @ 1.95 al i to je realno malo.