December 15, 20186 yr Author Pogledacu sada na sajtu. 8 prolaza u nizu; poslednji promasaj je bio u ponedeljak.
December 15, 20186 yr Minesota 23 utakmice bez iksa. Da li je vreme ili cu sledci put da pisem Minesota 24 utakmice bez iksa? Igraju u 19:00, ne volim da padam tako rano, ali stavicu na neki tiket.
December 15, 20186 yr Author Izgleda kao da su se fudbaleri zarekli da mi vikendom izbijaju novac, kada odigram jace. Hoffenheim-Monch, verovatno najsigurniji par za golove na nivou vikenda, ulazi 0-0 u poluvreme. Bar necu gledati nastavak; pustam neku igru ili bih mogao napraviti mramorni kolac za prodaju, za sutra. Edited December 15, 20186 yr by Miljenko
December 15, 20186 yr Author Nema nikakvog snega kod njih. Ne znam da li je bila losija fudbalska godina od ove. Krenulo je od WC, pa tako i zavrsava.
December 15, 20186 yr Montreal 1.50. Senatorsi izgleda dolaze bez klizaljki i palica. Jes Ottawa ocajna na strani 4 1 10, a Montreal kod kuce ima 8 3 6 i pobedili su Ottawu 3 puta ove sezone (poslednje dve 5:2 - kod ove druge bila lepa kvota na Ottawu kod kuce ), a Ottawa njih jednom u regularnom i jednom u produzetku kod kuce, ali malo je...Verovatno ce opet da bude 5:2, al ja moram da udarim neku kontru...
December 15, 20186 yr Author Losi su u gostima, plus brani rezervni golman (koji se nije proslavio do sada).
December 15, 20186 yr Author Sada vidim da je Matt Duchene pod znakom pitanja (12 G + 22 A na 29 meceva). Fudbal. Dve 0-0 tekme, kao da su igrali u bar pola metra snega. Edited December 15, 20186 yr by Miljenko
December 15, 20186 yr Author 5 minutes ago, Cash said: Sugavi Real Ja sam batalio sa nerviranjem (mada ce mi ovo danas izbiti dosta para sakupljenih tokom nedelje; plus sam podigao novac sa racuna u Meridianu, od onih igraca, kako bih pojacao). Sutra Ajax, Barsa i Bolivar (ako se pojave kvote), sve 3+ vezano, a ostalo NHL i NFL, tja. Bar sam spremio kolace, posto me je mrzelo da gledam bilo sta nakon Nemaca.