Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kakva kurceva klasa, Briz vec imao 2 solidne sanse u drugom.

Posted

Lik iz Briza je promasio gol sa 3metra :isuse: i to deo koji golman nije branio, pola minuta pre kraja tekme.

Posted (edited)

Fer rezultati.

Ukanalise me samo mali cigani 0-2 , daju gol u 70. i nekom i ne mogu X da sacuvaju..

Pas mater, stakori maleni

Edited by Godfrey
Posted (edited)

Fudbal 2/2, NHL 0/2. CL korektno, mada su oba tiketa usla dosta tesko. Duzi tiket je ponovo pao na jednom paru (Porto P/KX u ovom slucaju). NHL je neprijatno iznenadio. Neverovatan jedan gol u Denveru, te zavrsna trecina bez pogodaka U Las Vegasu. Tja, na ovako izglednim parovima samo 2 pogotka; jedino je dobro sto sticajem okolnosti nisam odigrao jako.

Danas nesto veca uplata od standardne.

Fudbal

Sevilla-Akhisar 3+

Salzburg-Rosenborg 2+

Marseille-Lazio 2+

Eintracht Frankfurt-Apollon 2+

Kvote, 1.31, 1.55.

Sevilla bi trebalo da rutinski preslisa goste. Kod 2+ tiketa se nesto moglo probati i 3+ no da se ne zalecem previse.

Prateci tiket, Ludogorets 0-3, Leverkusen 2+, Leipzig w1, Copenhagen P/KX, Trnava P/KX, Arsenal 2+, Olympiakos w2, Villarreal w1, Besiktas w1, Sarpsborg 2+, Jablonec 0-3, Rennes 0-3, Chelsea P/K1, Videoton 0-3. Kvota 34.53.

NHL

Boston-Philadelphia 5+

Calgary-Pittsburgh 5+

Edmonton-Washington 5+

Kvote, 1.35, 1.76.

5+ trend, Boston 6/9, Philadelphia 8/9, Calgary 7/9, Pittsburgh 5/7, Edmonton 4/7, Washington 8/8.

NBA tiket, Detroit w1, Portland w2, Boston H2(+4.5), Denver w2. Kvota 5.21.

Neverovatno visoke granice na pojedinim mecevima (mislim 239.5, pa nije to All-Star, makar svaki mec isao u over, a ne ide). Zato sklepah jedan fiks tiket za zanimaciju.

Edited by Miljenko
Posted

jebem ti teague ostao na 12 poena a granica bila 13.5

onaj anonimus koji je menjao wigginsa sutnuo 15 puta iz nekog razloga.

Posted
1 hour ago, 189- said:

jebem ti teague ostao na 12 poena a granica bila 13.5

onaj anonimus koji je menjao wigginsa sutnuo 15 puta iz nekog razloga.

ja igrao batlera, došao u poslednjem minutu

ali dalas.......

Posted
3 hours ago, theanswer said:

ja igrao batlera, došao u poslednjem minutu

ali dalas.......

da ja nisam hteo da igram butlera zbog leonarda i svih igraca toronta kojeg mogu staviti na njega.

Posted

Za ljubitelje ikseva: Bufalo bez iksa ove sezone (racunajuci i predsezonu), Dalas 12 utakmica bez iksa, Nashville 9, LA Kingsi 8, N. Jersey 7, Columbus 7...itd. Ja cu probati da smuckam nesto...Bufalo obavezno, a igracu i N. Jersey - Nash (nece valjda rodjaci da izdaju :D) pa bumo vidli...

Posted

Nestvarno realni rezultati i ja odigram na jebeni Besiktas i Renes :frust:

Posted

Ahahaha i ja na jednom puknem besiktas a na drugom baskoniu. Debil, odigrao dva tiketa umesto da odigram 5-6.

juce bio dobar 1 od 6 al s najvecim dobitkom.

veceras sve 4 nba igram kontra favorita: orlando, cleveland, lakers i oklahoma

Posted

nemam pojma sta za veceras. 

razmisljam griffin o 25.5, obicno ne volim igrati ovakve stvari ali ako nastavi da igra kao protiv phile i chicaga nema razloga zasto ne odigrati ovo. lopta je konstantno u njegovim rukama, sada vec sutira i trojke iz driblinga itd...jedino ako bude bas blowout onda mogu razumeti zasto ne bi dosla ova granica. za cleveland nece igrati love tako da su sanse za to jos vece. mada i onako su verovatno najgora ekipa u ovom trenutku sa najgorom odbranom. 

tu je jos i detroit o 112.5 sto kao dosta niska granica. 

ostalo...mozda lakersi 1 protiv denvera, mada ne volim fixeve, ipak je dobar value.

Posted
15 minutes ago, maheem said:

Ahahaha i ja na jednom puknem besiktas a na drugom baskoniu. Debil, odigrao dva tiketa umesto da odigram 5-6.

juce bio dobar 1 od 6 al s najvecim dobitkom.

veceras sve 4 nba igram kontra favorita: orlando, cleveland, lakers i oklahoma

Pratim te

Posted (edited)

Detroit ce da ugazi Cleveland, Portland isto lepih 1.55 protiv Orlanda. Oklahoma-Boston under 221.5 lepo placa 1.60. Od igraca ocekujem da Jokic izdominira, LBJ under 29.5, Vucevic bi isto mogao u over 17.5, Drrumond over 14.5, Steven Adams under 13.5, Kyle Irving daje bar dve trojke 1.50. Od Nhl-a wineri na Boston, Minesotu, Chicago,Nashville,Edmonton over 2.5 protiv Capitalsa, mec u Calgaryju bi mogao da ode u 6+, Arizona bi mogla da iskoristi dobru formu i ubije kuci Vancuvera s vise od jednim golom razlike. Takodje i kec na St.Louis lepo placa. Prepiso x od Nesha za mec u Buffalu s time da tu jos dodajem x u Dallasu.

Edited by Cash