Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, zverka said:

Cash previse trazis. Nerealno je bilo ocekivati da Real u dosta slaboj formi, sa trenerom na ivici otkaza i El Klasikom za vikend sad tu nesto razbuca Plzen. Na onom tiketu sa 7.5 kvotom da su se uzeli danasnji parovi bila bi kvota nesto preko 2.5. Za dupliranja i malo jace od toga je teze bilo sjebati se nego dobiti. Kvote blizu 10 i navise su vec cista kocka.

Lepo si predvideo za Real. Ali Italijani su cist dokaz da su stelovali za vikend. 

Posted (edited)

Sada videh da mi je Real oborio tiket sa svim danasnjim CL parovima (P2+).

Nadam se da ce Barsa nekako dobiti i bez Mesija, pa da dodje neki normalan trener u Madrid. Ne mozes preslikati ono smaranje koje igra reprezentacija u Realu, no cini mi se da on to ne kapira; osim ako ne zelis zvuzduke na svakoj utakmici.

Sutra od fudbala, samo 3 zanimljiva meca. Zvezda 3+ + Barsa 2+ i PSG 3+ je najverovatnija kombinacija, uz neki NHL, eventualno NBA.

Edited by Miljenko
Posted

Mirotic over 20.5

Davis over 31.5

Gallinari over 18.5

De Aron Fox under 17.5

Jokic over 21.5

Jj Redick daje najmanje 4 trojke

Joel Embild under 26.5

Saric over 14.5

Griffin under 24.5

Andre Drummond under 15.5

Posted

jbt kakve su ovo granice gde igras to, nadji neku bolju kladionicu

Posted
8 hours ago, 189- said:

ja igram u socceru.

danas samo tri utakmice. prvo sto mi upalo za oko je da je granica na pelicanse 122.5 protiv clippersa. jeste da igraju odlicno i da u dve utakmice imaju 140 poena po utakmici ali mislim da je ovo malo previse. verovatno cu tu probati under. ne moze mirotic da svaku utakmicu daje 30 poena...

uz to mi se svidjaju granica za redicka 15.5 i sarica 12.5 za overe. e sad simmons je pod znakom pitanja pa ako ne igra to moze biti bolje za sarica nego za redicka jer saric moze da kreira sebi sut dok redick vise zavisi od asistencija. kako god, ako simmons ne igra mozda ce redick u startere pa ce svakako igrati dosta minuta i posto sutira gomilu trojki ova granica za njega nije velika.

3/3 :naughty:

Posted

Kidaš :hail:

pogodio 2 od 5 tiketa, m’boro mi srušio dva al ni ovo nije loše

Posted
8 hours ago, 189- said:

jbt kakve su ovo granice gde igras to, nadji neku bolju kladionicu

Bet at home. Pa gde da nadjem bolje granice, svuda je isto. Kod vas u srbiji ne mogu da igram

Posted

Bravo, 189-. :)

Ja ispogadjah svasta od NHLa, ali se nijedan tiket nije "uklopio". 

Posted

Fudbal 2/3, NHL 1/1, prosao je prateci NHL/NBA tiket. CL je mogla bolje/efikasnije. City nisam ni ocekivao preko ovoga, no Real se obrukao zestoko, bednom 2-1 pobedom (oborise i siri tiket retardi). Ajax jedva do 1-0, nisu za igranje van domace lige. Pittsburgh lagano, kao i vecina nocasnjih NHL parova.

Tja, uzeh nesto, mada sam ocekivao 99% siguran kombo tiket, te nisam odusevljen.

Kasni mi novac od pacijenta, pa cu i danas morati odigrati sa standardnom uplatom. Ko zna zasto je to dobro (lose je sto cu grunuti na neki od narednih dana, kada ponuda bude upitna:laugh:).

Fudbal

PSG-Napoli 3+

Liverpool-Zvezda 3+

Barcelona-Inter 2+

Kvote, 1.46, 1.42.

Odigrah najjednostavnije moguce, tri para koja deluju skroz zanimljivo.

Prateci tiket, Club Brugge P1+, PSV P1+, Barcelona w1, Liverpool P2+, PSG 2P2+, Galatasaray P/KX, Porto P/KX. Kvota 13.45.

NHL

Colorado-Tampa 5+

Winnipeg-Toronto 5+

Las Vegas-Vancouver 5+

Kvote, 1.27, 1.78.

5+ trend, Colorado 6/9, Tampa 5/7, Winnipeg 6/9, Toronto 7/9, Las Vegas 5/8, Vancouver 7/9.

NBA tiket, LA Lakers >231.5, San Antonio w1, Houston w1, Cleveland >223.5. Kvota 7.05.

Previsoke granice za poene, to definitvno nije za ozbiljniju igru. Nije mnogo trebalo, pa da se pocne sa kasnijim izbacivanjem meceva (razmatrah Golden State i Toronto kao pobednike, no nisam hteo da cekam, zbog pada kvota na fudbalu).

Posted

Pogino na Nba i Nhl. U Winipegu bi mogla da bude goleada kao i u Vegasu. Islanderse bi probao w1. Sto se Nba tiče tu cekamo izvestaj od 189 :D

Posted (edited)

Teski parovi NHL, sto je bas iznenadjujuce. :D

Vegas ulazi u formu (tri pobede zaredom), igra protiv Vancouvera, ali cim je mala kvota (1.75), obicno ne zavrsi dobro. 1& over 4.5 je 2.50, H1 je 2.25. Hm...

Islandersi kljakavi (2 1 4) protiv Floride koja jos nema pobedu (0 4 3), Kvota 2.40 3.80 2.50, premalo na Floridu.

Colorado sa samo jednim porazom (6 2 1) protiv Tampe koja isto ima jedan poraz (4 2 1), nema sta, lep troznak (2.80 3.90 2.15)...

i Winnipeg (kod kuce bez poraza 4 2 0 ) protiv Toronta koji je vezao dva poraza kod kuce, a na strani jos nema poraz (3 1 0). Kod Winnipega (29:24 iz 9 utakmica) i Toronta (34:30 iz 9 utakmica) povecana granica u Maxbetu, tako da je "prva" 7+ (2.03), a "druga" 6+ (1.57). 

Sta igrati, pitanje je sad. Vegas sa hendikepom ili overom (preskocio bih, ali ima samo 4 utakmice u ponudi :dry:), vredi li probati na lepu kvotu 2.80 Colorado, Winipeg mi je ipak previse da kombinujem fiks sa 6+ (sad proverih, ima u Meridianu fiks &5+, na Winnipeg je 2.72, na Toronto 3.39). Bumo vidli. 

Edited by Nesh
Posted

Moglo bi da se proba Vancuver daje vise od 2.5 

Posted (edited)

Pogledah malo...Kvota je mogla da bude i veca (2.10 Maxbet). Retko gledam tu igru, mozda su takve kvote, ali za ovu utakmicu mi deluje malo.

Vancouver ima 27:29 gol razilu iz 9 utakmica, ali u poslednje 4 nisu dali 3 gola (2 1 1 2). U gostima imaju 18:21 iz 6 utakmica, dakle, i tu prosek 3 po utakmici. Vegas u poslednje 3 utakmice primio 2 gola, ukupno ima 18:21 iz 8, kod kuce 9:7 iz 3 utakmice (Phila im dala 5 u prvoj, u preostale dve primili po jedan).

Djavo bi ga znao, ali s obzirom da sam ja, iako niske kvote obicno nisu dobar znak (bar za mene), ipak odigrao 1&over 4.5 negde, dace Canucksi 3 komada. :D

Edited by Nesh
Posted
6 hours ago, Cash said:

Bet at home. Pa gde da nadjem bolje granice, svuda je isto. Kod vas u srbiji ne mogu da igram

pa nemam pojma sta ima jos u ponudi od kladionica, ali ja u socceru imam sve granice manje za 1-2 poena ili vise. nije to lose ako se igraju underi, doduse. 

Posted

Briz-Monako 1 @ 2.05 sa trendom padanja (juce je bilo 2.15). Monako je uzasan, a promena trenera ih nije trgal (izgubili od Strazbura 2:1 za vikend). Briz nisam gledao niti igrao, ali me kvota vuce, ponavljam Monako je totalni raspad. Ima li neko neki info o Belgijancima?