Nesh Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 21 minutes ago, Cash said: Od Nhl-a mi mirise na golove u Edmontonu. Da probamo 1&6+ Kad su Pingvini u igri, tu je sve moguce. Nego, jel se kod tebe bese racunaju i produzeci za 1&6+, mozda sam pomesao, neko je pominjao da se za golove racunaju i produzeci negde.
Cash Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 hour ago, Nesh said: Kad su Pingvini u igri, tu je sve moguce. Nego, jel se kod tebe bese racunaju i produzeci za 1&6+, mozda sam pomesao, neko je pominjao da se za golove racunaju i produzeci negde. Ne kod mene se gol u produzetku ne računa, kod Miljenka se računa
Miljenko Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 (edited) Nema toga vise ni kod mene (betcity je racunao golove u produzecima, plus su imali igru na ukupan broj suteva). Edited October 23, 2018 by Miljenko
Nesh Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 2 hours ago, Cash said: Ne kod mene se gol u produzetku ne računa, kod Miljenka se računa Dobro, da se tesimo, bar su veec kvote kad se produzeci ne racunaju.
Nesh Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Probao sam iznenadjenja na Mancester (?), Benfiku i Gremio cisto i iz iksa. Na sitno, da me mine volja.
189- Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 ja igram u socceru. danas samo tri utakmice. prvo sto mi upalo za oko je da je granica na pelicanse 122.5 protiv clippersa. jeste da igraju odlicno i da u dve utakmice imaju 140 poena po utakmici ali mislim da je ovo malo previse. verovatno cu tu probati under. ne moze mirotic da svaku utakmicu daje 30 poena... uz to mi se svidjaju granica za redicka 15.5 i sarica 12.5 za overe. e sad simmons je pod znakom pitanja pa ako ne igra to moze biti bolje za sarica nego za redicka jer saric moze da kreira sebi sut dok redick vise zavisi od asistencija. kako god, ako simmons ne igra mozda ce redick u startere pa ce svakako igrati dosta minuta i posto sutira gomilu trojki ova granica za njega nije velika.
Cash Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Kod mene Redick 18.5,Saric 14.5. Griffin bi mogao u over 23.5
maheem Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 hour ago, 189- said: ja igram u socceru. danas samo tri utakmice. prvo sto mi upalo za oko je da je granica na pelicanse 122.5 protiv clippersa. jeste da igraju odlicno i da u dve utakmice imaju 140 poena po utakmici ali mislim da je ovo malo previse. verovatno cu tu probati under. ne moze mirotic da svaku utakmicu daje 30 poena... uz to mi se svidjaju granica za redicka 15.5 i sarica 12.5 za overe. e sad simmons je pod znakom pitanja pa ako ne igra to moze biti bolje za sarica nego za redicka jer saric moze da kreira sebi sut dok redick vise zavisi od asistencija. kako god, ako simmons ne igra mozda ce redick u startere pa ce svakako igrati dosta minuta i posto sutira gomilu trojki ova granica za njega nije velika. Reddicka sam opleo na 15.5, Holiday +17.5, Bjelica -10 i Jokic +22. Jokic mi bas bode oci sad na tiketu :( Liga sampiona na dva tiketa mi prosli prelazi, pogodio bajerna iz x, na tom mi treba lyon x a na drugom mboro i ajax
Miljenko Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 Bah, nikakva korist ni od CL; 2/3, Ajax neverovatnih 0-0.
Cash Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Edmonton-Pitsburgh 6+ Ottawa-Boston w2 Nyr-Florida w2 Nashville-San Jose w1 Columbus-Arizona w1 Chicago-Anaheim 6+ Montreal-Calgary 6+ Denver-Sacramento(+9.5) 1 New Orleans-La Clipers over 234.5 Detroit-Philadelphia under 219.5
Cash Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Danas je bas bilo sve realno,jedino sugavi Real ne moze da natrpa 1 Plzen koji je verovatno najslabija ekipa u CL. Slabija i od Zvezde. Tacno su stali nakon 2:0 nisu imali vise od 2 udarca u okvir gola. Jos 1 motiv vise da se 28.10 navija za Barcu. Da su pobedili 4:1 bio bi sjajan profit ovako samo pozitivna nula i to zahvaljujuci Ajaksu
Miljenko Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 I kod mene nikom nista. Ajax cu morati da preskacem u CL; u dva kola mi skidaju lep plus.
Nesh Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Golovi tropa, nista od iznenadjenja Mancestera i Benfike, Vadjenje na NHL i bracu Juznoamerikance.
Recommended Posts