Cash Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 Bravo 189 za analizu. Opalio overe na Bukera,Curriya,Hardaway jr. Itd Link to comment
pbg12345 Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 dosta utakmica nba, ali "teski parovi", plus ponuda kvota kao da sam ih ja sastavljao. nigde nesto da mi "strci" pa da se toga uhvatim malopre tek sastavio tikete na silu sve nesto, cisto da bih ispratio nocas najvise forsirao lebrona over (28), imaju dva poraza, igraju kuci, ova dvojica su suspendovani, verujem da ce potegnuti za prvu pobedu,a i sudije ce prepoznati trud zatim vasington i sarlot hendikepe na njih i ciste pobede indijanu takodje isto to, ali malo slabije uplate vasington takodje startovao sa dva poraza, slicnog su kvaliteta kao potland, ako ne i bolji sarlot jedno od ugodnijih iznenadjenja ove sezone. toronto je igrao sinoc i solidne su sanse da sarlot dobije ili makar udje u egal zavrsnicu minesota mi se jednostavno ne svidja.atmosfera u ekipi losa, trener mentol, ekipa lose "poslozena" ajton, doncic, bel, tauns overi boston kuci uz hendikep milvoki uz hedikep, overe tor-sar, gsw-fin, dal-cik, under bos-orl, gasol probao bih sitno i iznenadjenje na finiks, ali budjavu su kvotu dali Link to comment
Cash Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 @189- ko te je poslusao taj se je obogatio Link to comment
Miljenko Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Ja samo ne kapiram da je Boston neki favorit za osvajanje Istoka, a gubi kod kuce od ovih smesnih timova. Link to comment
Cash Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 13 hours ago, Cash said: Nyr-Carolina w2 Philadelphia-Colorado 6+ Vancouver-washington w2(ili 6+) Winnipeg-St.louis w1 Toronto-Charlotte over 223.5 Boston-Orlando under 213.5 Minnesota-Indiana 1 Milwaukee-New york over 221.5 Dallas-Chicago 1 Portland-Wasshington 1 GSW-Phoenix(+10.5) 1 8/10 nije lose, Winnipeg je bio x tu se racuna kvota 1. U Philadelphiji je falio jos 1 gol, Portland izgubio za 1 poen(mada tu sam mogao da igram over koseve). Link to comment
Miljenko Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Fudbal 1/1, NHL 1/1, NBA 0/2. Fudbal je jedva usao, kod Danaca padose dva gola u zavrsnih 10 minuta. NHL takodje tesno, Colorado daje EN gol za prolaz. NBA timovi su odlucili da mi podrndaju budzet koji se i ovako dosta smanjio. Mogu razumeti da ne dodju poeni (mada mi nije jasno kako su Minnesota i Indiana odigrali onako metiljavo), no da ne mogu doci u glavu mecevi sa dvocifrenim hendikepom, to vec ne kapiram (nije ovo Evroliga, pa da svako svakoga moze dobiti). Nije moralo uleteti ovo metiljavljenje od rezultata, pred meceve CL, gde ocekujem bolju izlaznost. Standardna uplata danas. Fudbal Ajax-Benfica 2+ Hoffenheim-Lyon 2+ Real Madrid-Plzen 3+ Shakhtar-Man City 3+ AEK-Bayern 2+ Roma-CSKA Moscow 2+ Kvote, 1.45, 1.71, 1.39. Nisam se zaletao ni danas, pretezno 2+ varijanta. Prateci tiket, Bayern P/K2, Valencia w2, Ajax w1, Roma P1+, Man City P1+, Real Madrid P2+, Hoffenheim 2P2+. Kvota 18.59. NHL Edmonton-Pittsburgh 5+ Kvota 1.32. Najverovatniji mec za golove danas, mada domacin tek treba da dokaze ofanzivni potencijal. 5+ trend, Edmonton 3/6, Pittsburgh 4/6. NHL+NBA, NY Rangers 5+, Montreal 5+, Boston 5+, New Orleans w1, Denver w1. Kvota 3.36. Link to comment
Nesh Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 (edited) Neuhvatljiv NHL, iako je doslo relativno realno po kvotama (Winnipeg je bio za preskakanje, to mi je bilo jasno). Nista od iznenadjenja koja sam merkao, nista od ikseva, dosao samo onaj koji nisam igrao. Nije se sklopilo ni par dugih kombinacija. Nista, idemo dalje, gotovi su danas. Edited October 23, 2018 by Nesh Link to comment
189- Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 14 hours ago, 189- said: moji neki predlozi su gasol o14.5. jeste, igra protiv utaha i goberta ali ovo je realno smesna granica za njega. odlican izvodjac slobodnih bacanja i ako ubaci neki sut moze da prebaci ovu granicu. jedini problem je sto ima kao neku povredu ledja zbog cega igra oko tridesetak minuta po utakmici. doncic o15.5. protiv chicaga, imaju jedan od najgorih centarskih parova sto se tice odbrane. ako nastavi kao protiv wolvesa prebacuje ovo. vucevic o14.5. kao i za gasola ovo je za njega smesna granica. odigrao je prethodnu utakmicu na brutalnom nivou i lagano prebacio ovu granicu. problem je sto igra protiv bostona i horforda kao i da ako orlando opet bude blowoutovan brzo, nece igrati puno. draymond green u9.5. igraju b2b protiv phoenixa. pre sezone je bilo price da ce biti na restrikciji minuta, u sve tri dosadasnje utakmice odigrao po 33 minuta i u proseku ima 6.5 poena po utakmici. nije egomanijak da trazi i mora imati suteve. uz to i nije neki poseban izvodjac slobodnih bacanja. uz to ni igra gsw-a ne deluje nesto preterano dobro, da li je to do kurcobolje ili zbog cega, ne zna se. opet, jedini problem je sto igraju protiv phoenixa. mozda i aldrirdge o21.5. protiv lakersa, realno nema ko da ga brani od jezerasa™. samo je pitanje hoce li ga ovoga puta sluziti sut. birajte na sopstvenu odgovornost ;D 5/5 Link to comment
Cash Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Da si jos mene poslusao za Bukera,Hardaway Jr i Cury Link to comment
Nesh Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Lepo, lepo, bravo majstori! Link to comment
maheem Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Bravo bravo. U kojoj kladi igrate igrače? Link to comment
Cash Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 20 minutes ago, maheem said: Bravo bravo. U kojoj kladi igrate igrače? Ja na bet at home Link to comment
Cash Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Bayern 2, Ajax daje vise od 1.5, City 2, Roma 1, United 1x, Young boys 1×, Hofenhajm-Lyon gg, Real pobedjuje s vise od 2 gola razlike. Link to comment
Nesh Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Inace ne igram golove, ali opalim po neki tiket na Ligu sampiona. Dakle, prvi luping za veceras: Hof - Lyon 3-4 Ajax - Ben 3-4 Man - Juv 3+ Shak - Man 3-4 Kvota 26.12 (Maxbet) Uplatio, dodjem kuci i da pogledam kvotu da napisem ovde, na tiketu nisu odstampani ni ulog, ni kvota, ni dobitak. Vratim se u kladionu, kazu bio neki problem, sve je u redu, nema potrebe za storniranjem. Pa kako covek da dobije kad i stampac odbija da prihvati dobitak. Link to comment
Cash Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Od Nhl-a mi mirise na golove u Edmontonu. Da probamo 1&6+ Link to comment
Recommended Posts