Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

39 minutes ago, Miljenko said:

Denver sva tri minusa. Nije ni NBA kao sto je bio, propast.

Samo u Denveru nije bilo vise koseva. Ostalo sve otislo u plus. Ono sto me brine je hokej,jako lose dolazi u poslednje vreme

Evropski hokej nepogodljiv, moracu se ograniciti na ove duze tikete tu. Kod NHL meceva se ispalih juce i prekjuce. Subota standardni Toronto + Tampa dabl-preskocih; sinoc jedina moguca kombinacija (Anaheim je no bet uvek)-ne odigrah.

Fudbal 1/2, hokej 0/1, NBA 0/1, NFL 2/2. MLS prolazi lagano, no Nacional Potosi masi penal za 3+. Nemci se obrukase na hokeju, 2 bedna gola, na skroz sigurnom mecu. Sta tek reci za NBA. Denver ponovo minus. Ne vredi, kada najverovatniji mec ne dodje, ostalo nije bitno. NFL sam odabrao jedino kako je moglo za prolaz (Philadelphia i Jacksonvile porazeni, Kansas i New Orleans minus). Nije ponuda bila toliko losa, pa da ulete ovako kilavi rezultati. NBA bas lose otvorio; padaju kosevi random, nema pluseva gde treba.

Standardna uplata danas.

Fudbal

Arsenal-Leicester 2+

Brondby-Odense 2+

Kvota 1.37.

Oprezna varijanta skroz, nadam se da nece biti problema.

NHL

Philadelphia-Colorado 5+

Vancouver-Washington 5+

Kvota 1.72.

5+ trend, Philadelphia 7/8, Colorado 5/8, Vancouver 6/8, Washington 7/7.

NBA

Boston-Orlando w1

Toronto-Charlotte w1

Milwaukee-New York w1

Minnesota-Indiana >220.5

Kvote, 1.50, 1.60.

Probah par izrazitih favorita u fiksu, te duel Minnesote i Indiane koji tradicionalno ide u over.

Miks tiket, Real Sociedad 2+, Maccabi Tel Aviv w1, Golden State w1, Prostejov 5+, Winnipeg 5+, Carolina 5+. Kvota 3.32.

Edited by Miljenko

ja igrao over na okc poene. 

treba to furati dok su jos granice male protiv ovakvih ekipa kao sto su sacramento...pogotovo sto redovno pada po 250 poena po utakmici

15 minutes ago, 189- said:

ja igrao over na okc poene. 

treba to furati dok su jos granice male protiv ovakvih ekipa kao sto su sacramento...pogotovo sto redovno pada po 250 poena po utakmici

Veceras Milwoki over. 

Nyr-Carolina w2 

Philadelphia-Colorado 6+

Vancouver-washington w2(ili 6+)

Winnipeg-St.louis w1

Toronto-Charlotte  over 223.5

Boston-Orlando under 213.5

Minnesota-Indiana 1

Milwaukee-New york over 221.5

Dallas-Chicago 1 

Portland-Wasshington 1

GSW-Phoenix(+10.5) 1

moji neki predlozi su

gasol o14.5. jeste, igra protiv utaha i goberta ali ovo je realno smesna granica za njega. odlican izvodjac slobodnih bacanja i ako ubaci neki sut moze da prebaci ovu granicu. jedini problem je sto ima kao neku povredu ledja zbog cega igra oko tridesetak minuta po utakmici. 

doncic o15.5. protiv chicaga, imaju jedan od najgorih centarskih parova sto se tice odbrane. ako nastavi kao protiv wolvesa prebacuje ovo.

vucevic o14.5. kao i za gasola ovo je za njega smesna granica. odigrao je prethodnu utakmicu na brutalnom nivou i lagano prebacio ovu granicu. problem je sto igra protiv bostona i horforda kao i da ako orlando opet bude blowoutovan brzo, nece igrati puno.

draymond green u9.5. igraju b2b protiv phoenixa. pre sezone je bilo price da ce biti na restrikciji minuta, u sve tri dosadasnje utakmice odigrao po 33 minuta i u proseku ima 6.5 poena po utakmici. nije egomanijak da trazi i mora imati suteve. uz to i nije neki poseban izvodjac slobodnih bacanja. uz to ni igra gsw-a ne deluje nesto preterano dobro, da li je to do kurcobolje ili zbog cega, ne zna se. opet, jedini problem je sto igraju protiv phoenixa.

mozda i aldrirdge o21.5. protiv lakersa, realno nema ko da ga brani od jezerasa™. samo je pitanje hoce li ga ovoga puta sluziti sut.

birajte na sopstvenu odgovornost ;D

Teski parovi NHL (otkrio sam Ameriku), al bar ih nema mnogo da se "previse" lupa glava sta odabrati. :D

Detroit bez pobede, Carolina vezala tri poraza, razmatram da li probati iznenadjenje (3.05). Mora jednom da dobije. :dry:

Moraju i Rangersi, pa nocas pukose lagano.

Mozda bi mogao probati i Vancouver protiv Capitalsa (kec 2.90), ali mi tu mirise i na X (Washington 4 utakmice bez pobede, vezali dve neresene, Canucksi u poslednje tri dve neresene i poraz).

Phila - Colorado cist troznak (2.35  3.90  2.50), Colorado ima samo jedan poraz, pobedili Philu ove sezone 5:2 kod kuce, u boljoj su formi, lepa je dvojka, al ko sto rekoh, troznak.

Winnipeg - St. Luis. Winipeg kod kuce 4 1 0 i oni su kao najveci favoriti u ove cetiri utakmice, dakle najbolje preskociti. :D

Sve u svemu, probacu neke kombinacije, svakako iznenadjenje na Vancouver, negde cu probati i Detroit, a zveknuci i jedan sa iksevima (tri iksa, bez Winnipega i St. Luisa - kvota u Maxbetu 63.2). 

Inace "realno" bi bilo 

Colorado 2 (hm, vrlo sumnjivo, al ajde, mora nesto da se igra...)

Detroit - Carolina X

Winnipeg 1 (za preskakanje, al ajde, mora nesto da se igra)

Vancouver - Washington X

pa cu probati i to. Kvota u Maxbetu 80.

Muckacu jos, opaliti i neke kontre, videcemo sta ce ispasti. Naravno, sve na sitno. :)

Edited by Nesh
7 minutes ago, Cash said:

Vancouver-washington x&6+ 😁

ja se uzdam vise u 0:0. :D

Kvotana X&6+ je 6.70 u Maxbetu. 3:3! Sto da ne. Lagano! :dry:

Edited by Nesh