Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

nema pravila

najgore su po pravilu u meridianu, a ja obicno iz mnogo razloga zavrsim bas tamo! :D

ok je kombinovati maxbet i mozzart, zbog pomenutih razlika u kvotama, mada pisao sam skoro, mozzart zaobilazim u poslednje vreme

ja volim ove igre pobeda i poeni zajedno, jer su kvote ok, a relativno solidno ih gadjam, kao i kosarku generalnu

te kvote na fudbalu mi je mnogo teze uhvatiti

e: @189- definitivno jel? videh negde da je upitan, posto proslu valjda nije zavrsio

Edited by pbg12345

Mozzart ima najbolje granice za poene. Pet poena niza ili visa granica, po 1.60 (kod NBA meceva sa visokom granicom; za granice do 210, varijacija je 4 poena). U Meridianu bar racunaju u startu konacan ishod, bez gluposti sa neresenim ishodom.

Edited by Miljenko
1 hour ago, pbg12345 said:

e: @189- definitivno jel? videh negde da je upitan, posto proslu valjda nije zavrsio

bice mri danas ali kako citam dosta je ozbiljnija povreda tako da mislim da sigurno nece igrati.

Ja sto godina nisam igrao u Mozzartu, ne setim se ni da pogledam. Podsetiste me, evo sad sam bio na sajtu i ne vidim NHL, USA samo 4 utakmice AHL. Dal sam tolko glup il nema? Ili ovo moje sokocalo guta ponudu? :D

Edited by Nesh

Opa, prilicne razlike u kvotama za NFL: Saintsi 2.55 (Maxbet 2.15, Soccer 2.25), Washington 2.40 (1.90 Maxbet, Soccer 2.00). Nazalost, nemaju miks sa poenima, ali i ove kvote na iznenadjenca nisu lose. Moracu da se prosetam u poluvremenu Phile i Caroline i da odigram nesto.

Nba+Nhl=

Cleveland-Atlanta(+5.5) 1

Oklahoma-Sakramento over 215.5

Denver-Gsw over 226.5

Clipers-Houston under 226.5

NY Rangers- Calgary over 5.5

Chicago-Tampa bay w2

Anaheim-Buffalo under 5.5

Edited by Cash
2 hours ago, Cash said:

@pbg12345 jesi odigrao poene igraca. Ja Jokica over 21.5 i Durant over 28.5, takodje i Thompson under 18.5

samo jokaru (vise) isforsirao na nekoliko tiketa

sto nikad ne izadje na dobro (ponavljanje jednog ishoda na mnogo tiketa)

razmisljao o durantu, ali nekako izbegavam igrati te superstarove sa granicama od oko 30 poena, pa odustao

a za ove kliperse ste me smorili! :D

posto mi je to najnategnutiji over od sva 4, klipersi uopste ne igraju na mnogo poena ove sezone

ali uzdam se u hardena i druzinu i njehovo boljenje kurca za odbranu

plus su sinoc igrali

ma mrzece ih da potrce nazad! :)

i bobi da da jedno 20-30 i to e to, imam prolaz na vise

Edited by pbg12345

Love je očigledno bio za izbeći a Clarckson za igrati :D

Cauley Steina isto promašio.

Konačne ishode i koševe majstorski ispromašivao.

večeras ima više utakmica, videćemo kakve će hendikepe ponuditi.

Rondo i Ingram za LAL ne igraju al opet trebali bi to dobiti

Edited by maheem
12 hours ago, Cash said:

Nba+Nhl=

Cleveland-Atlanta(+5.5) 1

Oklahoma-Sakramento over 215.5

Denver-Gsw over 226.5

Clipers-Houston under 226.5

NY Rangers- Calgary over 5.5

Chicago-Tampa bay w2

Anaheim-Buffalo under 5.5

Cleveland imao dvocifrenu prednost i na kraju izgubio za 22 :isuse:. Denver je ove godine za izbegavanje sto se koseva tiče. Clipersi padne tacno 227. Hokej isto jako loše. U Ney worku falio jedan gol u Anaheimu pao jedan više.